• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Apeldoorn

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaanbegeleiding regio Apeldoorn

Denk jij dat er meer zit in je loopbaan dan er nu uitkomt? Maar tast je een beetje in het duister hoe je je doelen moet bereiken, of je ambities zou kunnen waarmaken? Met de succesvolle loopbaancoaching in de regio Apeldoorn van Esenzz kom je daar ongetwijfeld achter. Dus als je vastloopt in je loopbaan en weet je niet hoe je moet doorstromen naar een hoger level? Of wil je liever je ervaring, kennis en kunde ergens anders of voor iets anders inzetten? Dan geeft Esenzz je het graag een duwtje in de rug, of zet je op het goede spoor. Hieronder vertel ik je meer over loopbaanbegeleiding in de regio van Apeldoorn door de zeer ervaren loopbaanadviseur Songul. Je kunt uiteraard ook nu direct een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding.

loopbaanadviseur-apeldoorn

loopbaanbegeleiding-apeldoorn

Wat doe ik als loopbaancoach in de regio Apeldoorn?

Esenzz biedt loopbaancoaching in de regio van Apeldoorn en is Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Het is mijn missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan en zo hun wensen, dromen en ambities waar te maken in hun werkzame leven. Naast persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding behoort ook het creëren van een positieve mindset bij vrouwen tot mijn ambitie. Ik vind dat dat voor iedere vrouw is weggelegd, dus ook voor jou! Spreekt dit je aan en kan jouw carrière ook wel een zetje gebruiken, of wil je hier graag eens over praten? Neem dan gerust contact op met Songul van Esenzz. Ik ben een ervaren carrière coach en sta voor jou klaar in Apeldoorn.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoaching in de regio van Apeldoorn door Esenzz houdt in dat we je met behulp van persoonlijke ontwikkeling, je loopbaanontwikkeling een boost geven. Zo wordt je als vrouw niet alleen mentaal sterker; ook je arbeidsmarktpositie verbetert hierdoor. Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is niet – of niet langer – meer nodig. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching zorgen we dat je toekomstbestendig wordt. Zo word én blijf je dan goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort een duurzame aanpak van een ervaren loopbaanadviseur!

Wat maakt loopbaancoaching aantrekkelijk voor jou?

Je komt er snel achter dat je met een professionele carrière coach in de regio Apeldoorn van Esenzz, snel op het goede spoor zult zitten. Want bij mij kun je rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren, ze heeft oog voor jouw als persoon en kijkt net even iets verder dan naar alleen de vraag. Ze heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen op een manier zodat je er iets mee kan. Zij heeft mij zeker verder geholpen! Nogmaals dank daarvoor Songul!

Andrea Versteeg

Songul heeft me laten inzien waar me kwaliteiten liggen en hoe ik moet omgaan met de dingen waar ik minder goed in ben. Daarnaast is het wel zo dat je het zelf moet doen!

Edwin Van den Beld

Contact met carrière coach Songul van Esenzz?

Ben je geïnteresseerd in persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Apeldoorn door Songul? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Apeldoorn voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Loopbaancoaching-apeldoorn

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 9,95

whitepaperZet je Inner Navigators aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.