“Na 25 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Centraal Beheer ben ik door een reorganisatie boventallig geworden. Daar stond ik dan zonder baan. Ik wist niet hoe ik dit aan moest pakken en hoe de arbeidsmarkt ervoor stond. Gelukkig was in het sociaal plan een out placemat traject opgenomen, waar ik gebruik van hebt gemaakt.

Songul was mijn coach. Zij is betrokken en professioneel in haar vak. Ik heb veel aan haar coaching gehad. Er werd een spiegel voor gehouden en heb ik andere inzichten gekregen. Soms was het verrassend en soms herkenbaar. Ik heb nu een beter beeld van wat mijn kansen zijn op de arbeidsmarkt. Met deze inzichten kan ik een bewuste keuze maken en gaan voor de juiste baan. 

Songul bedankt voor de prettige samenwerking!”

Muruvvet Kucukasci, Adviseur Inkomensverzekeringen, Centraal Beheer