• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Deventer

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaanbegeleiding regio Deventer

Wist je dat je met professionele loopbaanbegeleiding in de regio Deventer meer uit je carrière kunt halen? Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die graag een carrière stap voorwaarts maakt, maar daarbij wel begeleiding kan gebruiken. Het is niet voor iedereen even makkelijk om bepaalde gestelde doelen te bereiken en om ambities waar te maken. Heb jij daar ook een duwtje in de rug bij nodig? Loopbaancoaching van Esenzz helpt je doelen te bereiken. Dus loopt je vast in je baan, of je weet je niet goed hoe je het beste kunt doorstromen naar een hoger level? Of denk je dat je je kennis en ervaring beter ergens anders kunt inzetten? Dan biedt Esenzz je dat zetje dat je nodig hebt. Meer over loopbaancoaching in de regio Deventer door de loopbaanadviseur van Esenzz lees je hieronder. Uiteraard kun je ook direct een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in de regio van Deventer.

loopbaanbegeleiding-deventer

loopbaancoaching-deventer

Ondersteuning door een loopbaancoach in de regio van Deventer?

Esenzz is een ervaren Register Loopbaanprofessional en biedt professionele loopbaancoaching. Ik heb als doel om vrouwen in al hun diversiteit bij te staan om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan en op deze manier hun loopbaan wensen, dromen en ambities waar kunnen maken. Persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding is wat mij betreft ook het ontwikkelen van een positieve mindset bij vrouwen. Dat is voor iedere vrouw weggelegd, dus ook voor jou! Klinkt je dat als muziek in de oren? En kan ook jouw carrière wel een positieve impuls gebruiken? Of wil je over dit onderwerp graag van gedachten wisselen? Neem dan contact op voor een gesprek of effectieve loopbaancoaching.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoaching in de regio Deventer door Esenzz is bedoeld om je loopbaanontwikkeling een boost geven aan de hand van je persoonlijke ontwikkeling. Je wordt daar als vrouw sterker van én je arbeidsmarktpositie verbetert er door. Je hoeft dus niet langer genoegen te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching ben je straks helemaal op de toekomst voorbereid. Ook ben en blijf je zo goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Als jij graag een duurzame loopbaan hebt, hoort daar ook een duurzame aanpak van je carrière coach bij, toch?

Waarom loopbaancoaching van Esenzz?

Esenzz loopbaancoaching in de regio Deventer biedt je een aantrekkelijk traject. Je merkt al snel dat je op het voor jou juiste spoor terecht komt. Je kunt rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Neem contact op met de carrière coach in Deventer

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Deventer door Esenzz je aan? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Deventer voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoaching-deventer

Hèt recept voor je droombaan

whitepaperCreëer je droombaan met dè 6 ‘multiple levels of thinking’, bereik méér GLOW & FLOW in je loopbaan. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.