• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Doetinchem

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaancoaching regio Doetinchem

Professionele loopbaanbegeleiding in de regio van Doetinchem door Esenzz helpt je als vrouw om meer uit je carrière te halen. Wil jij ook vooruit in je werk, maar kun je daarbij wel loopbaancoaching gebruiken? Dat is begrijpelijk, want het is niet voor iedereen weggelegd om eenvoudig bepaalde doelen te bereiken of om ambities waar te maken. Loopbaancoaching in de regio Doetinchem van Esenzz is het zetje in de rug dat je helpt je die doelen te bereiken. Dus loop je vast in je carrière? Of je weet je niet goed hoe je het beste kunt doorstromen naar een hoger level. Of denk je dat je jouw expertise beter op een andere plek kunt inzetten? Esenzz helpt je verder! Wil je meer weten over loopbaancoaching door onze loopbaanadviseur? Je vindt hieronder alle informatie. Maar natuurlijk ben je ook van harte welkom om al meteen afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in de regio Doetinchem.

loopbaantraject-doetinchem

loopbaancoaching-doetinchem

Ondersteuning door een loopbaancoach?

De ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz biedt professionele loopbaancoaching in de regio van Doetinchem. Ik sta vrouwen in al hun diversiteit bij om voor hun arbeidsmarktwaarde te gaan staan, zodat ze hun carrière wensen, dromen en ambities kunnen waarmaken. Persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding gaan samen met een positieve mindset. Dat is voor iedere vrouw weggelegd, ook voor jou! Spreekt dat je aan? En kan ook jouw carrière wel een impuls gebruiken? Of wil je er graag eens over praten? Neem dan contact op voor een gesprek of voor meer informatie over effectieve loopbaancoaching.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Wat levert loopbaancoaching in de regio Doetinchem door Esenzz je op? Het is bedoeld om je loopbaanontwikkeling een boost geven. Dat gaat hand in hand met je persoonlijke ontwikkeling. Het maakt je als vrouw sterker waardoor je arbeidsmarktpositie verbetert! Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is wat ons betreft niet (meer) nodig. Arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching helpt je op de toekomst voorbereid te zijn, zodat je klaar bent voor de snel veranderende arbeidsmarkt. Kies jij ook liever voor een duurzame loopbaan? Profiteer dan van de duurzame loopbaancoaching aanpak van onze carrière coach!

Voordelen van loopbaancoaching

Met loopbaancoaching in de regio Doetinchem merk je dat je al snel op het voor jou juiste spoor terechtkomt. Je kunt bij Esenzz rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb bij Songul het verkorte traject doorlopen. Ik heb dit traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is, zowel zakelijk als privé, en daarnaar te leven. De opdrachten die ik kreeg waren heel uitgebreid en zorgde ervoor dat ik op een dieper niveau over de invulling van mijn loopbaan na ben gaan denken. Door de tips van Songul heb ik straks een baan die bijna 100% mijn droombaan is. Het enige wat ik achteraf anders zou doen, is de besprekingen van de opdrachten niet online maar live doen. Mijn internet verbinding was niet altijd even goed 😉

Savannah Strauven

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Contact opnemen met de loopbaancoach van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Doetinchem door Esenzz je aan? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een loopbaancoach in Doetinchem voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoach-doetinchem

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 7,95

whitepaperZet je Passie en Drive aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.