• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Ede

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaanbegeleiding regio Ede

Professionele loopbaanbegeleiding door Esenzz helpt je als vrouw meer uit je carrière te halen en stappen voorwaarts te zetten. Wil jij ook vooruit in je loopbaan, maar kun je daarbij wel loopbaancoaching gebruiken? Dat is geen ongebruikelijke stap. Meer mensen hebben namelijk een steuntje in de rug nodig om bepaalde doelen te bereiken of om hun ambities waar te maken. Loopbaancoaching in de regio Ede van Esenzz is de stimulans die jou kan helpen om jouw doelen te bereiken. Heb je het gevoel dat je op een dood spoor zit in je carrière? Of weet je niet goed hoe door te stromen naar een hoger level? Of wil je liever je expertise ergens anders inzetten? Ik help je graag verder! Meer weten over loopbaancoaching door de loopbaanadviseur van Esenzz? Je leest er hieronder meer over. Maar je kunt natuurlijk ook meteen afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in de regio Ede.

loopbaancoaching-ede

loopbaancoach-ede

Ondersteuning van een loopbaancoach in de regio Ede

De ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz biedt professionele loopbaancoaching in de regio Ede. Ik sta vrouwen in al hun diversiteit bij om voor hun arbeidsmarktwaarde te vechten, om hun carrière wensen, dromen en ambities te kunnen volgen. Persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding gaat eigenlijk niet zonder een positieve mindset. Ik vind dat dat voor iedere vrouw is weggelegd, dus ook voor jou! Wil jij dat ook graag? Ofwel: is jouw carrière aan een impuls toe? Of wil je er graag een keer over van gedachten wisselen? Neem dan contact op voor een gesprek, of meer informatie over effectieve loopbaancoaching.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoaching in de regio Ede is bedoeld om je loopbaanontwikkeling een boost geven. Een positieve persoonlijke ontwikkeling hoort daarbij. Een sterke vrouw heeft een betere arbeidsmarktpositie! Je hoeft echt geen genoegen (meer) te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching wordt je op de toekomst voorbereid en ben je klaar voor de snel veranderende arbeidsmarkt. Als je graag kiest voor een duurzame loopbaan, weten we zeker dat de duurzame aanpak van onze carrière coach je helpt!

Voordelen van loopbaancoaching

Met loopbaancoaching in de regio Ede kom je al snel op het voor jou goede spoor terecht. Je kunt bij Esenzz rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren, ze heeft oog voor jouw als persoon en kijkt net even iets verder dan naar alleen de vraag. Ze heeft kennis van zaken en weet dit duidelijk over te brengen op een manier zodat je er iets mee kan. Zij heeft mij zeker verder geholpen! Nogmaals dank daarvoor Songul!

Andrea Versteeg

Songul heeft me laten inzien waar me kwaliteiten liggen en hoe ik moet omgaan met de dingen waar ik minder goed in ben. Daarnaast is het wel zo dat je het zelf moet doen!

Edwin Van den Beld

Contact met de loopbaancoach van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Ede door Esenzz je aan? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Ede voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaanbegeleiding-ede

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 9,95

whitepaperZet je Inner Navigators aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.