“Een nieuwe baan vinden, hoe moet dat eigenlijk? Voor mij was het weer een aantal jaren geleden dat ik voor het laatst een sollicitatiebrief verstuurde. Enige hulp en feedback op het zoeken van de juistevacature was zeker gewenst. Gelukkig kreeg ik tijdens mijn outplacementtraject begeleiding van Songül, jobcoach bij Implicit. Ze is een prettige coach die een fijne omgeving schept om je eigen potentieel te ontdekken. Waar ik eerst nog een vaag idee had over wat ik zou kunnen doen begeleidde zij me stapsgewijs bij het maken van keuzes. Hoe verken ik mijn arbeidsmarkt? Wat zijn mijn kernkwaliteiten? Hoe kun je je cv duidelijk en aansprekend maken? Hoe maak je een goede LinkedIn-pagina? Op al deze vragen kreeg ik met haar hulp een passend antwoord. Ook bij het voorbereiden van gesprekken en schrijven van brieven had ik veel aan haar suggesties. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe baan. Omdat ik veel over mezelf te weten ben gekomen, weet ik dat de nieuwe job goed bij me past.

Martin Straat, Hypotheekacceptant bij Stater