fbpx

Reviews en ervaringen

 

 

Esenzz heeft honderden loopbaantrajecten uitgevoerd en vrouwelijke werknemers begeleid in de loopbaan.

Dit heeft zij gedaan in opdracht van verschillende opdrachtgevers o.a. ; Achmea, Human Capital Group, Arbo Unie, Jumbo, Rabobank, Implicit, Nationale Nederlanden, Gemeente Apeldoorn en Gemeente Deventer.

Om je een beeld te geven laat ik hieronder slechts een beperkt aantal reviews en ervaringen van klanten zien, die naar tevredenheid zijn begeleid en nu met meer keuzevrijheid, plezier en succes werken en zorgeloos de toekomst in gaan;

 

 
 

Reviews en ervaringen

 

 

Esenzz heeft honderden loopbaantrajecten uitgevoerd en vrouwelijke werknemers begeleid in de loopbaan.

Dit heeft zij gedaan in opdracht van verschillende opdrachtgevers o.a. ; Achmea, Human Capital Group, Arbo Unie, Jumbo, Rabobank, Implicit, Nationale Nederlanden, Gemeente Apeldoorn en Gemeente Deventer.

Om je een beeld te geven laat ik hieronder slechts een beperkt aantal reviews en ervaringen van klanten zien, die naar tevredenheid zijn begeleid en nu met meer keuzevrijheid, plezier en succes werken en zorgeloos de toekomst in gaan;

 

 
 

Betrokken en professioneel

"Na 25 jaar met veel plezier gewerkt te hebben bij Centraal Beheer ben ik door een reorganisatie boventallig geworden. Daar stond ik dan zonder baan. Ik wist niet hoe ik dit aan moest pakken en hoe de arbeidsmarkt ervoor stond. Gelukkig was in het sociaal plan een out placemat traject opgenomen, waar ik gebruik van hebt gemaakt.Songul was mijn...

Lees meer

Fijne persoonlijkheid

"De wegen van Songül en mijzelf kruisten elkaar in de eerste maanden van 2016. Ik was kort ervoor boventallig verklaard en zij leidde, vanuit het Sociaal Plan, in duo-schap de jobclub, welke 15 mensen meenamen in het traject om succesvol weer de arbeidsmarkt te betreden. Met Songül heb ik nog steeds regelmatig contact. Zij is een open, fijne,...

Lees meer

Overtuigd

"Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties...

Lees meer

Prettig

"Songul heeft mij op een prettige manier gewezen op dingen die ik kon veranderen in mijn benadering van de arbeidsmarkt. Daarbij heeft ze altijd rekening gehouden met wie ik ben en wat ik wilde. Op belangrijke momenten in het coaching proces geeft zij praktische tips waar je verder mee kunt. Dat doet zij op een manier waardoor je gestimuleerd...

Lees meer

Een nieuwe baan

"Een nieuwe baan vinden, hoe moet dat eigenlijk? Voor mij was het weer een aantal jaren geleden dat ik voor het laatst een sollicitatiebrief verstuurde. Enige hulp en feedback op het zoeken van de juistevacature was zeker gewenst. Gelukkig kreeg ik tijdens mijn outplacementtraject begeleiding van Songül, jobcoach bij Implicit. Ze is een prettige...

Lees meer

Werkgeluk

Begin 2016 kwam door een reorganisatie mijn functie bij Achmea te vervallen. Na een dienstverband van 40 jaar werd ik boventallig. Dat gaf een vreemd maar ook bevrijdend gevoel. In mijn laatste functie was ik niet gelukkig. Door de boventalligheid kreeg ik de mogelijkheid om uit te zoeken wat ik écht wilde. Songül heeft mij daarbij geholpen. Door...

Lees meer

Reorganisatie

"Als gevolg van reorganisatie bij Achmea werd ik juli 2016 boventallig en werd Songül aan mij toegewezen als coach om mij te begeleiden van werk naar werk. Tijdens het kennismakingsgesprek met haar werd mij al snel duidelijk dat Songül een kundige en ervaren coach is, die niet schroomt je een spiegel voor te houden. Zij is helder in haar...

Lees meer

Eigen koers

"Ik heb Songul leren kennen nadat ik begin 2015 boventallig was geworden bij een grote Verzekeraar. Na bijna 15 jaar was ik zomaar opeens niet meer nodig. In een periode waarbij mijn 3e kind net geboren was, had ik last van veel negatieve emoties, maar ook het besef dat ik goed moest nadenken over mezelf en het vervolg van mijn carrière. Songul...

Lees meer