loopbaancoaching, loopbaantraject, outplacement, mindset

FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA

HOE JE ALS VROUW IN SLECHTS 12 WEKEN VANUIT JE PASSIE KOERST OP EEN DUURZAME LOOPBAAN

12 WEKEN LOOPBAANPROGRAMMA IN SLECHTS 4 STAPPEN!

VOOR IEDERE VROUW WEGGELEGD

OOK VOOR JOU!

5

Ontdek hoe je je loopbaan in eigen hand neemt en al jouw toekomstwensen waarmaakt

5

Je staat als een huis om 100% voor jouw droombaan te gaan

5

Voor vrouwen in loondienst die verandering willen in hun loopbaan

5

Senior Register Loopbaanprofessional (RL NOLOC) met verdieping mindset & gedrag

BEN JIJ OOK GEFRUSTREERD OMDAT JE ALTIJD MAAR AAN HET STRUGGELEN BENT IN JE LOOPBAAN? TERWIJL JE WEET DAT JE ZOVEEL MEER TE BIEDEN HEBT.

Ondertussen vliegen de jaren voorbij en voel je aan alle kanten die druk om in de actie te komen. Het liefst wil je werk doen waar je hart echt blij van wordt, wat je goed kan en wat goed bij je past.

De beste versie van jezelf presenteert zich alleen dan in je loopbaan, als je vanuit je passie en missie werkt.

100% Bevlogenheid vanuit je diepste kernwaarden, drijfveren en intrinsieke motivatie!

 

Wellicht herken je in één van de volgende punten:
5

Je hebt het gevoel dat je de controle kwijt bent in je loopbaan.

5

Je bent een kei in het saboteren van je eigen ideeën, plannen of voorgenomen stappen in je loopbaan

5

Je bent vaak afgewezen voor sollicitaties met allerlei vage redenen

5

Je ziet op tegen elk netwerk- of sollicitatiegesprek met een potentiële werkgever. Het is daarom lastig om met vertrouwen en rust aan de sollicitatietafel te zitten

5

Je weet niet waar je echt goed in bent en waar je passie ligt. Daarom mis je focus en motivatie

5

Het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je loopbaan haalt knaagt steeds meer aan je

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE AAN HET WORSTELEN EN ZOEKENDE IS. VERANDERING IN JE LOOPBAAN BETEKENT VAAK OOK LOSLATEN VAN HET VERTROUWDE EN ANGST VOOR HET ONBEKENDE. 

Door belemmerende gedachten en gevoelens die verlammend werken, blijven veel vrouwen langer dan nodig en gewenst, hangen op dezelfde werkplek en geven ze hun dromen en ambities op.

Als ze deze al hebben! Vaak is hun focus niet helder omdat ze niet weten waar ze echt blij van worden. Bovendien onderschatten ze hun waarde omdat ze twijfelen over wat ze te bieden hebben buiten hun vertrouwde werkomgeving.

Ze missen daarnaast de handvatten en tools om dit grondig te onderzoeken. Dat is ook niet gek, want je bent niet je eigen loopbaanadviseur.

Zelf heb ik ook jarenlang gestruggeld in mijn loopbaan. Ik wist niet wat ik wilde en was onzeker over mijn kwaliteiten. Toen ik mijn passie ontdekte en loopbaanadviseur werd, had ik alles in huis (benodigde loopbaankennis, handvatten en tools ) om zelf verandering aan te brengen in mijn loopbaan. 

Ook toen ging het niet zo makkelijk! Ik kampte nog steeds met onzekerheid, ik durfde geen fouten te maken. Ik miste het lef om voor mijn ambities te gaan en saboteerde hiermee mijn verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling als Loopbaanadviseur.

Wat voelde ik mij ongelukkig en ‘gevangen’ in mijn passiebaan.

 

Als persoon kun je je alleen dan MENTAAL en FYSIEK VRIJ voelen in je loopbaan als jouw mindset helpend is om jouw doelen en ambities te realiseren.

Toen ik dit realiseerde besefte ik opeens hoe moeilijk het überhaupt kan zijn om veranderingen in je loopbaan aan te brengen, ook al heb je je passie gevonden en weet je wat je wilt. Als loopbaanadviseur vond ik dit al best lastig.

Nadat ik me verdiepte in mindset en me ook liet scholen door de top van NLP (neuro linguïstisch programmeren) maakte ik een diepe persoonlijke verandering door.

Na 23 jaar in loondienst durfde ik eindelijk afscheid te nemen van mijn toenmalige werkgever en de sprong te wagen naar ondernemerschap.

Je hoeft geen ondernemer te zijn om je ideale loopbaan te creëren. Ook voor jouw als werknemer is jouw passie leven èn zekerheid hebben nog nooit zo dichtbij en makkelijk geweest.

Vanuit deze persoonlijke drijfveer heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid ook hun passie te leven en de gewenste veranderingen door te voeren.

Ik help ze de juiste keuzes en beslissingen te nemen om werk te doen waar ze het meest blij van worden en zeker (inkomen) vinden. Ongeacht waar ze nu staan. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in zichzelf en hun loopbaankeuzes, zodat ze sterk staan en zorgeloos de snel veranderende toekomst in gaan.

 HOE IK DIT AL JARENLANG DOE, HEB IK VASTGELEGD IN HET FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA.

DIT KUN JIJ NU OOK VOLGEN, ZODAT JE ONTDEKT; 

5

Welke de top 3 fundamentele successleutels zijn, die ervoor zorgen dat jij je als persoon losmaakt, de regie neemt en sterk komt te staan.

5

Hoe je de touwtjes in eigen handen neemt en ongehinderd jouw gewenste veranderingen en ambities doorvoert.

5

Hoe je door het maken van een onweerstaanbaar blauwdruk van jouw droombaan, jouw DROOM loopbaan kunt creëren.

5

Hoe je je onderscheidend vermogen vertaalt naar je toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt.

5

Hoe je je sollicitatie- en netwerkvaardigheden sterk verbetert, zodat je makkelijk uitgenodigd wordt voor sollicitatiegesprekken.

5

Hoe ook jij als gedreven vrouw doet waarvoor je bestemd bent en je zekerheid garandeert.

Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.
Kim

Subsidieadviseur

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen.
Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in haar huis in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Vanuit een professionele, integere en objectieve houding werkt ze intensief met je samen. Om zo je inzicht in jouw achtergrond, je wensen en de arbeidsmarkt te vergroten. En vooral: hoe dit zich verhoudt tot jou en je denkpatronen en gedrag. Want wat staat de realisatie van jouw droombaan dan nog in de weg?

Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Zij creëert op inspirerende wijze de voorwaarden voor jouw eigen unieke, individuele loopbaancoachtraject.

Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

T. Achterkamp

Jeugdconsulent

WAT GAAT ER MET JOU EN JE LOOPBAAN GEBEUREN, ALS JE JE STERK EN ONAFHANKELIJK VOELT?

Hoe zou je denken en voelen over jezelf? Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? Welke ambities zijn opeens binnen handbereik? Welke stappen zou je dan heel makkelijk kunnen zetten? Waaraan zou je kunnen bijdragen en hoe zou dat voelen?

Misschien weet je diep van binnen dat het tijd is voor een volgende stap in je loopbaan. Tijd om eindelijk los te komen van wat je nu hebt en op te vertrouwen dat er voldoende kansen komen…ook voor jou!

 

 

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR HET FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA?

Een compleet persoonlijk programma met de beste kennis&inzichten en tools&methodieken uit ruim 20 jaar werkervaring in de rol van Manager, Register loopbaanprofessional (RL) èn NLP Mastercoach. Om jou als persoon te helpen sterk te staan, zodat je je loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je loopbaan.

Voor het gemak en overzicht zijn de 4 stappen verdeeld over 5 modules die beschikbaar gesteld worden via een online  academy. Elke module sluit je af met een werkboek en een persoonlijk gesprek. Dit gesprek mag online plaatsvinden, of liever face-to-face op locatie van Esenzz Coaching & Training in De Steeg (Gelderland). Bij mooi weer gaan we uiteraard in de tuin zitten of wandelen we op de Veluwe. Verderop zie je een mooie indruk van de mogelijke opties. Jij mag het bepalen!

Persoonlijke- en Loopbaandoelen

STRATEGIEGESPREK 

Een mooie persoonlijke start waarin we niet alleen je loopbaan- maar ook je persoonlijke ontwikkeling doelen opstellen en een programma op maat maken voor jou.

Neem je loopbaan in eigen hand

MODULE 1 + GESPREK 

Vanaf nu kom jij sterk te staan in je energie, werk je aan waar je wel invloed op hebt en ben je toegerust met een groeimindset. Deze helpt jou om de regie te pakken over je loopbaan en zelfsturend te worden.

Ontwerp je droombaan

MODULE 2 + GESPREK

Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk van je droombaan die  fungeert als focus en meest betrouwbare en effectieve (tijd- en energiebesparend) navigatie voor jouw toekomst, zodat je nooit meer verdwaalt in je loopbaan.

Boost je arbeidsmarktwaarde 1 

MODULE 3 + GESPREK

Je verhoogt gericht je kansen door het inzetten van een Arbeidsmarktscan. Hiermee ga je je arbeidsmarktprofiel nog beter afstemmen op de (toekomstige) behoefte en eisen op de arbeidsmarkt. Je arbeidsmarktprofiel gaat over je kennis, expertise, je kwaliteiten en vaardigheden.

Boost je arbeidsmarktwaarde 2 

MODULE 4 + GESPREK

Je verhoogt je kansen door het aanleren van essentiële arbeidsmarktvaardigheden om optimaal te kunnen solliciteren en netwerken. Bovendien vertaal je je onweerstaanbaar arbeidsmarktaanbod naar een unieke personal branding middels een elevator pitch, CV en linkedin.

Houd je arbeidsmarktwaarde op peil

MODULE 5 + GESPREK

Je hanteert effectieve arbeidmarkt strategieën om je droombaan te vinden en leert bij te blijven en feeling te houden met toekomstige kansen en ontwikkelingen in jouw vakgebied of breder op de arbeidsmarkt.

HET PROGRAMMA IS INCLUSIEF:

N

5 Transformerende werkboeken

Bij elke stap zit een uitgebreide werkboek met vragenlijsten, opdrachten en oefeningen om het geleerde en vaardigheden eigen te maken.

N

Onbeperkte e-coaching tijdens programma

Een onbeperkte online begeleiding voor al jouw overige persoonlijke vragen via de Email, SMS of Whatsapp.

N

Onbeperkt aantal reviews op CV, LINKEDIN, Pitch en Sollicitatiebrieven tijdens programma

Met gratis formats voor CV + Pitch + Sollicitatiebrief en Checklists voor CV + Linkedin.

N

Arbeidsmarktscan

Met een arbeidsmarktscan krijg je inzicht in je huidige arbeidsmarktpositie en in je huidige en alternatieve arbeidsmarktkansen. Ook krijg je zicht op je toekomstperspectief.

N

Arbeidsmarktprofiel als input voor jouw ontwikkelplan

Hulp bij het opzetten van jouw arbeidsmarktprofiel, dat als input dient voor jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling.

N

Toegang voor een jaar tot de online Academy van Esenzz

Op de online Academy van Esenzz wordt het loopbaanprogramma beschikbaar gesteld, zodat je een jaar lang alle informatie nog kunt raadplegen.

Check of jouw werksituatie geschikt is voor het FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN programma. Je hebt een loopbaanvraagstuk eventueel (hoeft niet) in combinatie met een mindset vraagstuk en je zit in één van de volgende situaties;

5

Je hebt al een baan, je wilt heroriënteren

5

Je baan staat op de tocht, je hebt te maken met een reorganisatie of dreigend ontslag

5

Je hebt geen baan, je bent werkloos

BEKIJK HOE FLOOR ALS ACCOUNTMANAGER NIET GOED OP HAAR PLEK ZAT EN MET VERTROUWEN DE TOEKOMST IN GAAT

MISVERSTANDEN OVER LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoaching is enkel voor werkzoekenden of mensen die van werk ‘moeten’ veranderen.

Dit hoeft niet zo te zijn, je hoeft niet perse zonder baan te zitten of ontslagen te worden om dit te kunnen doen. Loopbaanbegeleiding is juist ook bedoeld voor mensen die niet weg hoeven maar ontevreden zijn met de huidige baan. De sterk veranderende arbeidsmarkt vraagt van jou dat je goed voorbereid bent en bijblijft. Belangrijk is dat je een loopbaanvraagstuk hebt eventueel in combinatie met een persoonlijke ontwikkeling vraagstuk.

 

Je moet na het volgen van loopbaancoaching persé een nieuwe baan vinden.

Dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook de benodigde aanpassingen doen in jouw huidige baan. Maar het zou ook goed kunnen dat je wel een andere baan vindt. En misschien zelfs nog eerder in het traject, waarom niet als de perfecte baan voorbij komt? Jij leert met dit loopbaanprogramma alle stappen die nodig zijn om te kunnen veranderen van baan. Wanneer jij dat doet is aan jou!

Loopbaancoaching is pas nodig als je werkgever dat nodig vindt

Je werkgever kan jou inderdaad een loopbaantraject aanbieden om jou te ondersteunen voor het zetten van een volgende stap. Maar ook jij kunt een loopbaantraject aan vragen als jij met een loopbaanvraag zit. Vaak is hier ook een loopbaanbudget voor ingesteld waar je gebruik van kunt maken. Wil je buiten je werkgever om dit programma doen, dan is dat ook mogelijk en aftrekbaar van de belasting.

Loopbaancoaching bestaat uit een aantal standaard testen, tips  en adviezen die ik ook van het internet kan plukken

Nee zeker niet! Op het internet verdwaal je door de overload aan niet op jouw situatie afgestemde informatie. Ik bied persoonlijke maatwerkopdrachten en -oplossingen aan en vooral persoonlijke aandacht, omdat iedereen uniek is. Ik werk met een kwalitatieve selectie en samenstelling van de beste methodieken en practices uit het loopbaan en NLP vakgebied.

Loopbaanbegeleiding heeft alleen zin als je jonger bent dan 45 jaar.

Zeker niet! Het is nooit te laat om te leren of een andere stap te zetten. Leeftijd is geen issue als je maar toegevoegde waarde blijft leveren op de arbeidsmarkt. Dat betekent dat je je persoonlijk arbeidsmarktaanbod goed dient af te stemmen op wat de arbeidsmarkt vraagt. Leeftijd is zeker ook geen issue als je in jezelf gelooft en overtuigd bent dat je iets te bieden hebt.

Loopbaanbegeleiding is alleen nodig als je in de problemen zit op je werk.

Dat hoeft niet. Je bent ook welkom als je niet in de problemen zit, maar echt een keer met een gedegen onderzoek je droom of ambitie wilt ontdekken, zodat je opnieuw alternatieve mogelijkheden en nieuw toekomstperspectief ziet.

Loopbaanbegeleiding is niet voor iedereen weggelegd als je deze zelf moet betalen.

Ik hanteer normale tarieven. Als particulier kun je altijd gebruik maken van belastingaftrek. Tegenwoordig heeft bijna iedere werkgever een loopbaan- of een ontwikkelbudget, waar jij gebruik van kunt maken. Wellicht goed om dit intern na te vragen. Hoe dan ook, je werkgeluk is je investering meer dan waard!

WAT HET FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA JOU OPLEVERT

 

Stel jezelf eerst eens de vraag: Ben ik nou echt gelukkig in mijn loopbaan? Weet ik nu echt wie ik ben en wat ik wil? Ben ik met de juiste dingen bezig in mijn loopbaan? En: wat verspil ik aan talent, energie en tijd omdat ik niet over de juiste handvatten, tools en vaardigheden beschik? Wat loop ik mis aan kansen in mijn loopbaan en in mijn leven doordat ik nog niet op het juiste niveau zit?

Hoe zou het voor je zijn als jij het FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN programma toepast en;

N
Je de controle (terug) krijgt over je loopbaan en je hierdoor al je toekomstwensen vervult.
N
Je voortaan focust op jouw ideale en realistische baan die het meest op jouw lijf is geschreven en hierdoor meer plezier, voldoening en succes behaalt.
N
Je je arbeidsmarktwaarde een gigantische boost geeft, waardoor je aantrekkelijker bent voor werkgevers en goed voorbereid en met vertrouwen de arbeidsmarkt opgaat.
N
Je relevante sollicitatie- en netwerkvaardigheden leert en de kans hebt om alvast ervaring op te doen op de arbeidsmarkt, zodat je geholpen wordt om ontspannen, zelfverzekerd en stevig aan de sollicitatietafel te zitten.
N
Je het gevoel hebt dat je alles in huis hebt! Er staat niets meer in de weg om je gewenste veranderingen en ambities waar te maken.

Esenzz Coaching & Training | Hoofdstraat 12, 6994 AE De Steeg | Songul@esenzz.nl | KVK 70013519 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden NOLOC Privacy Reglement