loopbaancoaching, loopbaantraject, outplacement, mindset

FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA

Koers als vrouw op maximaal plezier èn werkzekerheid

MAAK IN SLECHTS 12 WEKEN JE DROOMBAAN WAAR EN VERZEKER JEZELF VAN WERK IN DE TOEKOMST

5

Passie- èn arbeidsmarktgericht

5

Door een Register Loopbaanprofessional (RL NOLOC) en NLP Mastercoach

5

Met ruim 12 jaar ervaring en reeds 750+ vrouwelijk talent begeleid in de loopbaan

5

Om te doen waar je voor bestemd bent, sterk te staan en je toekomst baas te zijn

WAT LEVERT HET FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN PROGRAMMA JOU OP?

 

Stel jezelf eerst eens de vraag: Ben ik nou echt gelukkig in mijn loopbaan? Weet ik nu echt wie ik ben en wat ik wil? Ben ik met de juiste dingen bezig in mijn loopbaan? Wat verspil ik aan talent, energie en tijd omdat ik niet over de juiste handvatten, tools en vaardigheden beschik? Wat loop ik mis aan kansen in mijn loopbaan en in mijn leven doordat ik nog niet op het juiste niveau zit?

Hoe zou het voor je zijn als jij het FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN programma toepast en;

N

Je de controle (terug) krijgt over je loopbaan en je hierdoor al je toekomstwensen vervult.

N

Je voortaan focust op jouw ideale en realistische baan die het meest op jouw lijf is geschreven en hierdoor meer plezier, voldoening en succes behaalt.

N

Je je arbeidsmarktwaarde een gigantische boost geeft, waardoor je aantrekkelijker bent voor werkgevers en goed voorbereid en met vertrouwen de arbeidsmarkt opgaat.

N

Je relevante sollicitatie- en netwerkvaardigheden leert en de kans hebt om alvast ervaring op te doen op de arbeidsmarkt, zodat je geholpen wordt om zelfverzekerd en stevig aan de sollicitatietafel te zitten.

N

Je het gevoel hebt dat je alles in huis hebt! Er staat niets meer in de weg om je gewenste veranderingen en ambities waar te maken.

 

Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.

Kim

Subsidieadviseur

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen.
Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in haar huis in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Vanuit een professionele, integere en objectieve houding werkt ze intensief met je samen. Om zo je inzicht in jouw achtergrond, je wensen en de arbeidsmarkt te vergroten. En vooral: hoe dit zich verhoudt tot jou en je denkpatronen en gedrag. Want wat staat de realisatie van jouw droombaan dan nog in de weg?

Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Zij creëert op inspirerende wijze de voorwaarden voor jouw eigen unieke, individuele loopbaancoachtraject.

Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

T. Achterkamp

Jeugdconsulent

BEN JIJ OOK GEFRUSTREERD OMDAT JE ALTIJD MAAR AAN HET STRUGGELEN BENT IN JE LOOPBAAN? TERWIJL JE WEET DAT JE ZOVEEL MEER TE BIEDEN HEBT.

Ondertussen vliegen de jaren voorbij en voel je aan alle kanten die druk om in de actie te komen. Het liefst wil je werk doen waar je hart echt blij van wordt, wat je goed kan en wat goed bij je past.

De beste versie van jezelf presenteert zich alleen dan in je loopbaan, als je vanuit je passie en missie werkt.

100% Bevlogenheid vanuit je diepste kernwaarden, drijfveren en intrinsieke motivatie!

 

Wellicht herken je in één van de volgende punten:

5

Je hebt het gevoel dat je de controle kwijt bent in je loopbaan.

5

Je bent een kei in het saboteren van je eigen ideeën, plannen of voorgenomen stappen in je loopbaan

5

Je bent vaak afgewezen voor sollicitaties met allerlei vage redenen

5

Je ziet op tegen elk netwerk- of sollicitatiegesprek met een potentiële werkgever. Het is daarom lastig om met vertrouwen en rust aan de sollicitatietafel te zitten

5

Je weet niet waar je echt goed in bent en waar je passie ligt. Daarom mis je focus en motivatie

5

Het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je loopbaan haalt knaagt steeds meer aan je

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE AAN HET WORSTELEN EN ZOEKENDE IS. VERANDERING IN JE LOOPBAAN BETEKENT VAAK OOK LOSLATEN VAN HET VERTROUWDE EN ANGST VOOR HET ONBEKENDE.

Door belemmerende gedachten en gevoelens  blijven veel vrouwen langer dan nodig en gewenst, hangen op dezelfde werkplek en geven ze hun dromen en ambities op.

Ze missen de focus en weten niet waar ze echt blij van worden. Daarnaast onderschatten ze hun waarde en twijfelen over wat ze te bieden hebben. Bovendien beschikken ze niet over de juiste handvatten en tools om dit grondig te onderzoeken. 

Zelf heb ik ook jarenlang gestruggeld, omdat ik niet wist wat ik wilde en was ik onzeker over mijn kwaliteiten.

Toen ik mijn passie ontdekte en loopbaanadviseur werd, ging het ook niet zo makkelijk! Ik durfde geen fouten te maken. Ik miste het lef om stappen te zetten en voor mijn ambities te gaan. Ik saboteerde hiermee mijn verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling als Loopbaanadviseur.

Wat voelde ik mij ongelukkig en ‘gevangen’ in mijn passiebaan.

 

Als persoon kun je je alleen dan MENTAAL en FYSIEK VRIJ voelen in je loopbaan als jouw mindset helpend is om jouw doelen en ambities te realiseren.

Toen ik dit realiseerde besefte ik opeens hoe moeilijk het überhaupt kan zijn om veranderingen in je loopbaan aan te brengen.

Nadat ik me verdiepte in mindset en gedrag en me ook liet scholen door de top van NLP (neuro linguïstisch programmeren) maakte ik een diepe persoonlijke verandering door.

Na 23 jaar in loondienst durfde ik eindelijk afscheid te nemen en de sprong te wagen naar ondernemerschap.

Je hoeft echt geen ondernemer te zijn om je ideale loopbaan te creëren.

Ook voor jouw als werknemer is jouw passie leven èn zekerheid hebben nog nooit zo dichtbij en makkelijk geweest.

Vanuit deze persoonlijke drijfveer heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid ook hun passie te leven en de gewenste veranderingen door te voeren.

Ik help ze de juiste keuzes en beslissingen te nemen om werk te doen waar ze het meest blij van worden en zeker (inkomen) vinden.

Ongeacht waar ze nu staan. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in zichzelf en hun loopbaankeuzes, zodat ze sterk staan en zorgeloos de snel veranderende toekomst in gaan.

BEKIJK HOE FLOOR ALS ACCOUNTMANAGER NIET GOED OP HAAR PLEK ZAT EN MET VERTROUWEN DE TOEKOMST IN GAAT

WAT GAAT ER MET JOU EN JE LOOPBAAN GEBEUREN, ALS JE JE STERK EN ONAFHANKELIJK VOELT?

Hoe zou je denken en voelen over jezelf? Wat zou er dan allemaal mogelijk zijn? Welke ambities zijn opeens binnen handbereik? Welke stappen zou je dan heel makkelijk kunnen zetten? Waaraan zou je kunnen bijdragen en hoe zou dat voelen?

Misschien weet je diep van binnen dat het tijd is voor een volgende stap in je loopbaan. Tijd om eindelijk los te komen van wat je nu hebt en op te vertrouwen dat er voldoende kansen komen…ook voor jou!

 

Check of jouw werksituatie geschikt is voor het FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN programma. Je hebt een loopbaanvraagstuk eventueel (hoeft niet) in combinatie met een mindset vraagstuk en je zit in één van de volgende situaties;

5

Je hebt al een baan; je loopt vast of je wilt heroriënteren

5

Je baan staat op de tocht; je hebt te maken met een reorganisatie of dreigend ontslag

5

Je hebt geen baan, je bent werkloos

MISVERSTANDEN OVER LOOPBAANCOACHING

Loopbaancoaching is enkel voor werkzoekenden of mensen die van werk ‘moeten’ veranderen.

Dit hoeft niet zo te zijn, je hoeft niet perse zonder baan te zitten of ontslagen te worden om dit te kunnen doen. Loopbaanbegeleiding is juist ook bedoeld voor mensen die niet weg hoeven maar ontevreden zijn met de huidige baan.

 

Je moet na het volgen van loopbaancoaching persé een nieuwe baan vinden.

Dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook de benodigde aanpassingen doen in jouw huidige baan. Maar het zou ook goed kunnen dat je wel een andere baan vindt. En misschien zelfs nog eerder in het traject, waarom niet als de perfecte baan voorbij komt? Jij leert met dit loopbaanprogramma alle stappen die nodig zijn om te kunnen veranderen van baan. Wanneer jij dat doet is aan jou!

Loopbaancoaching is pas nodig als je werkgever dat nodig vindt

Je werkgever kan jou inderdaad een loopbaantraject aanbieden om jou te ondersteunen voor het zetten van een volgende stap. Maar ook jij kunt een loopbaantraject aan vragen als jij met een loopbaanvraag zit. Vaak is hier ook een loopbaanbudget voor ingesteld waar je gebruik van kunt maken. Wil je buiten je werkgever om dit programma doen, dan is dat ook mogelijk en aftrekbaar van de belasting.

Loopbaancoaching bestaat uit een aantal standaard testen, tips  en adviezen die ik ook van het internet kan plukken

Nee zeker niet! Op het internet verdwaal je door de overload aan niet op jouw situatie afgestemde informatie. Ik bied kwalitatieve maatwerkopdrachten en -oplossingen aan en vooral persoonlijke aandacht, omdat iedereen uniek is. 

Loopbaanbegeleiding heeft alleen zin als je jonger bent dan 45 jaar.

Zeker niet! Het is nooit te laat om te leren of een andere stap te zetten. Leeftijd is geen issue als je maar toegevoegde waarde blijft leveren op de arbeidsmarkt. Dat betekent dat je je persoonlijk arbeidsmarktaanbod goed dient af te stemmen op wat de arbeidsmarkt vraagt. Leeftijd is zeker ook geen issue als je in jezelf gelooft en overtuigd bent dat je iets te bieden hebt.

Loopbaanbegeleiding is alleen nodig als je in de problemen zit op je werk.

Je bent ook welkom als je niet in de problemen zit, maar echt een keer met een gedegen onderzoek je droom of ambitie wilt ontdekken, zodat je opnieuw alternatieve mogelijkheden en nieuw toekomstperspectief ziet.

Loopbaanbegeleiding is niet voor iedereen weggelegd als je deze zelf moet betalen.

Ik hanteer normale tarieven. Als particulier kun je altijd gebruik maken van belastingaftrek. Tegenwoordig heeft bijna iedere werkgever een loopbaan- of een ontwikkelbudget, waar jij gebruik van kunt maken. Wellicht goed om dit intern na te vragen. Hoe dan ook, je werkgeluk is je investering meer dan waard!

Esenzz Coaching & Training | Hoofdstraat 12, 6994 AE De Steeg | Songul@esenzz.nl | KVK 70013519 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden NOLOC Privacy Reglement