FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN CHECK

HOE JE ALS TALENTVOLLE VROUW IN SLECHTS 4 WEKEN  EEN BOOST GEEFT AAN JE LOOPBAAN

 

WAAR JIJ NU STAAT IN JE LOOPBAAN EN WAAR JIJ BEHOEFTE AAN HEBT STAAT CENTRAAL

5

Ontdek hoe je meer zin en energie geeft aan je werk

5

Voor vrouwen in loondienst die het even niet meer weten of een zetje nodig hebben

5

Je kunt met vertrouwen weer verder in je loopbaan

5

Senior Register Loopbaanprofessional (RL NOLOC) met verdieping mindset & gedrag

BEN JIJ OOK GEFRUSTREERD OMDAT JE ALTIJD MAAR AAN HET STRUGGELEN BENT IN JE LOOPBAAN? TERWIJL JE WEET DAT JE ZOVEEL MEER TE BIEDEN HEBT.

Ondertussen vliegen de jaren voorbij en voel je aan alle kanten die druk om in de actie te komen. Het liefst wil je werk doen waar je hart echt blij van wordt, wat je goed kan en wat goed bij je past.

De beste versie van jezelf presenteert zich alleen dan in je loopbaan, als je vanuit je passie en missie werkt.

100% Bevlogenheid vanuit je diepste kernwaarden, drijfveren en intrinsieke motivatie!

 

Wellicht herken je in één van de volgende punten:
5

Je hebt het gevoel dat je de controle kwijt bent in je loopbaan.

5

Je bent een kei in het saboteren van je eigen ideeën, plannen of voorgenomen stappen in je loopbaan

5

Je bent vaak afgewezen voor sollicitaties met allerlei vage redenen

5

Je ziet op tegen elk netwerk- of sollicitatiegesprek met een potentiële werkgever. Het is daarom lastig om met vertrouwen en rust aan de sollicitatietafel te zitten

5

Je weet niet waar je echt goed in bent en waar je passie ligt. Daarom mis je focus en motivatie

5

Het gevoel dat je niet het maximale uit jezelf en je loopbaan haalt knaagt steeds meer aan je

JE BENT NIET DE ENIGE VROUW DIE AAN HET WORSTELEN EN ZOEKENDE IS. VERANDERING IN JE LOOPBAAN BETEKENT VAAK OOK LOSLATEN VAN HET VERTROUWDE EN ANGST VOOR HET ONBEKENDE. 

Door belemmerende gedachten en gevoelens die verlammend werken, blijven veel vrouwen langer dan nodig en gewenst, hangen op dezelfde werkplek en geven ze hun dromen en ambities op.

Als ze deze al hebben! Vaak is hun focus niet helder omdat ze niet weten waar ze echt blij van worden. Bovendien onderschatten ze hun waarde omdat ze twijfelen over wat ze te bieden hebben buiten hun vertrouwde werkomgeving.

Ze missen daarnaast handvatten en tools om dit effectief te onderzoeken.

 

Als persoon kun je je alleen dan MENTAAL en FYSIEK VRIJ voelen in je loopbaan als jouw mindset helpend is om jouw doelen en ambities te realiseren.

Toen ik dit realiseerde besefte ik opeens hoe moeilijk het überhaupt kan zijn om veranderingen in je loopbaan aan te brengen, ook al heb je je passie gevonden en weet je wat je wilt. Als loopbaanadviseur vond ik dit al best lastig.

Nadat ik me verdiepte in mindset en me ook liet scholen door de top van NLP (neuro linguïstisch programmeren) maakte ik een diepe persoonlijke verandering door.

Na 23 jaar in loondienst durfde ik eindelijk afscheid te nemen van mijn toenmalige werkgever en de sprong te wagen naar ondernemerschap.

Je hoeft geen ondernemer te zijn om je ideale loopbaan te creëren. Ook voor jouw als werknemer is jouw passie leven èn zekerheid hebben nog nooit zo dichtbij en makkelijk geweest.

Vanuit deze persoonlijke drijfveer heb ik inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid ook hun passie te leven en de gewenste veranderingen door te voeren.

Ik help ze de juiste keuzes en beslissingen te nemen om werk te doen waar ze het meest blij van worden en zeker (inkomen) vinden. Ongeacht waar ze nu staan. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in zichzelf en hun loopbaankeuzes, zodat ze sterk staan en zorgeloos de snel veranderende toekomst in gaan.

HET FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN CHECK KUN JE O.A. INZETTEN VOOR;

5

In kaart brengen van je kernwaarden, loopbaanwaarden, talenten en kwaliteiten

5

Het zoeken naar nieuw toekomstperspectief, eventueel voorsorteren op een carrière switch

5

Het maken van een onweerstaanbaar blauwdruk van jouw droombaan en dit vertalen naar realistische arbeidsmarktkansen

5

Het vertalen van je onderscheidend vermogen naar je toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt.

5

Het verbeteren van je sollicitatie- en netwerkvaardigheden, zodat je makkelijk uitgenodigd wordt voor sollicitatiegesprekken.

5

En nog veel meer... op maat gesneden voor jou!

BEKIJK HOE HELENE HAAR BAAN KWIJT RAAKTE EN ECHT VOOR HAAR WAARDE IS GAAN STAAN. KORT NA HET TRAJECT IS ZE GESTART IN EEN SUPER LEUKE BAAN IN DE VASTGOEDBRANCHE

“Songul is een zeer deskundige en plezierige gesprekspartner en vakvrouw. Haar inspirerende en gestructureerde aanpak hielp mij om mijn plan helder te krijgen en de gedroomde loopbaanstap te zetten.”

Simone

Strategisch HR Business Partner

 

WAT KRIJG JE ALS JE JE AANMELDT VOOR DE FIT FOR THE FUTURE LOOPBAAN CHECK?

Een kort persoonlijk programma met de beste kennis&inzichten en tools&methodieken uit ruim 20 jaar werkervaring in het begeleiden en ontwikkelen van vrouwelijk talent. Om jou als vrouw te helpen sterk te staan, zodat je je loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je loopbaan.

Je hebt 2 opties:

1) Aan de hand van jouw loopbaanvraag selecteren we thema’s waar we mee aan de slag gaan.

2) Je kiest uit één van de onderstaande 5 modules, voor het gemak hieronder een overzicht.

Bij beide opties ontvang je 3 uur aan persoonlijke coaching. Deze coaching mag online plaatsvinden of face-to-face, op locatie van Esenzz Coaching & Training in De Steeg ( Gelderland ).

Bij mooi weer gaan we uiteraard in de tuin zitten of wandelen we op de Veluwe. 

KLIK EN INTAKE

Een online klikgesprek waarin we aftasten of er een match is en we jouw verwachtingen en loopbaandoelen als uitgangspunt nemen voor een programma op maat.

Neem loopbaan in eigen hand

MODULE 1 + WERKBOEK

Vanaf nu kom jij sterk te staan in je energie, werk je aan waar je wel invloed op hebt en ben je toegerust met een groeimindset. Deze helpt jou om de regie te pakken over je loopbaan en zelfsturend te worden.

Ontwerp je droombaan

MODULE 2 + WERKBOEK

Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk van je droombaan die  fungeert als focus en meest betrouwbare en effectieve (tijd- en energiebesparend) navigatie voor jouw toekomst, zodat je nooit meer verdwaalt in je loopbaan.

Boost je arbeidsmarktwaarde 1 

MODULE 3 + WERKBOEK

Je verhoogt gericht je kansen door het inzetten van een Arbeidsmarktscan. Hiermee ga je je arbeidsmarktprofiel nog beter afstemmen op de (toekomstige) behoefte en eisen op de arbeidsmarkt. Je arbeidsmarktprofiel gaat over je kennis, expertise, je kwaliteiten en vaardigheden.

Boost je arbeidsmarktwaarde 2 

MODULE 4 + WERKBOEK

Je verhoogt je kansen door het aanleren van essentiële arbeidsmarktvaardigheden om optimaal te kunnen solliciteren en netwerken. Bovendien vertaal je je onweerstaanbaar arbeidsmarktaanbod naar een unieke personal branding middels een elevator pitch, CV en linkedin.

Arbeidsmarktwaarde op peil

MODULE 5 + WERKBOEK

Je hanteert effectieve arbeidmarkt strategieën om je droombaan te vinden en leert bij te blijven en feeling te houden met toekomstige kansen en ontwikkelingen in jouw vakgebied of breder op de arbeidsmarkt.

DE LOOPBAANCHECK IS INCLUSIEF:

N

Transformerende werkboek of opdrachten/oefeningen

Waardevolle loopbaan opdrachten om je inzicht en vaardigheden te vergroten

N

Onbeperkte e-coaching tijdens programma

Een onbeperkte online begeleiding voor al jouw persoonlijke vragen via de Email, SMS of Whatsapp.

N

Toegang voor 3 maanden tot de online Academy van Esenzz

Op de online Academy van Esenzz wordt de gekozen module beschikbaar gesteld, zodat je 3 maanden alle informatie nog kunt raadplegen.

 

 

5

Zo ziet de coachingkamer van Esenzz Coaching & Training uit en ligt in De Steeg in Gelderland.

5

Zet je persoonlijk ontwikkel- of loopbaanbudget in. Vraag je werkgever hiernaar.

Esenzz Coaching & Training | Hoofdstraat 12, 6994 AE De Steeg | Songul@esenzz.nl | KVK 70013519 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden NOLOC Privacy Reglement