E-guide: Hèt recept voor je droombaan

Zet je Inner Navigators aan het stuur

Je kunt pas ècht ‘shinen’ als je werkt in de voor jou meest gave baan, jouw droombaan. Maar wat als je gelooft dat werken gewoon geld verdienen is?

Een droombaan wordt vaak als niet haalbaar en realistisch geacht. Terwijl een droombaan alles te maken heeft met (her)kennen van je Inner Navigators en deze aan het stuur houden.

Zodat je waar je ook staat en wat er ook gebeurt, je de meest effectieve en efficiënte route blijft uitstippelen naar jouw meest plezier- en zingevende bestemming.

Meld je aan voor mijn e-guide: ‘Het recept voor je droombaan’ en leer hoe je je Inner Navigators leidend maakt.

1067

Downloads E-guide
‘Hèt recept voor je droombaan’

Ontvang de E-guide: Hèt recept voor je droombaan voor slechts € 9,95 euro (incl.btw)

In deze e-guide ontdek je:

  • Een neurologisch recept (mindtrip) voor een compleet ontwerp van jouw droombaan
  • Jouw Inner Navigators, jouw innerlijke richtinggevers
  • Hoe deze je leiden naar jouw meest plezier- en zingevende bestemming
  • Zodat je simpelweg de eerste stap kunt zetten naar ‘happy zijn met je werk’

Wat anderen zeggen over deze e-guide

Mooie eye openers ! Je leert hoe verandering tot stand komt en krijgt mooie vragen mee en veel tips. Waar ik tegen aan loop in mijn werk is me een stuk duidelijker geworden.

Marion

Wat een creatief en inspirerend e-guide is dit. Er zitten mooie vragen in waar ik meteen mee aan de slag ben gegaan. Songul, dank je voor je inspiratie, het smaakt inderdaad naar meer.

Jeanette

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar had verder geen idee over mijn droombaan. Nu is het een stuk helderder geworden, ik heb nu weer focus.

Karin

Esenzz loopbaancoaching

Songül Kinran

Songül Kinran is een Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ze zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet Songül dat je mindset je dromen en ambities behoorlijk in de weg kan staan. Nadat zij zelf dankzij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een transformatie doormaakte, ging ze door haar persoonlijk plafond.

Sindsdien heeft Songül honderden vrouwen geholpen, die te kampen hadden met nagenoeg dezelfde worstelingen. Haar missie is deze vrouwen de frustratie te besparen, die zij zelf destijds gevoeld heeft als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Deze multi-getalenteerde vrouwen stonden ooit waar jij nu staat en werken nu met méér plezier en zingeving en zijn trots op hun werk.

Wat anderen vrouwen zeggen over Esenzz:

Christel Halewijn

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

E-guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts €9,95 euro

Zet je Inner Navigators aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.