oktober 15, 2019

Talentvolle vrouw

Zeg eens eerlijk! Ben je echt klaar met jezelf wegcijferen, vasthouden aan schijnzekerheden en het verwaarlozen van je talenten?

Voel je een innerlijke strijd die voelt als druk. Heb je een sluimerende behoefte om met jezelf en je loopbaan aan de slag te gaan. Wil je eindelijk iets doen of ondernemen wat je hart ingeeft?

Als je als werkende vrouw vanaf nu echt een baan met maximale vrijheid, plezier, voldoening wilt, dan weet je wat je te doen staat!

De arbeidsmarkt verandert snel, ontwikkelingen in je functie/organisatie volgen elkaar in rap tempo op.  De baan voor het leven bestaat allang niet meer. Dit vergt van jou dat je alert en flexibel bent, open staat voor veranderingen en actief met je loopbaan aan de slag gaat (regie neemt). Je zult dus van tijd tot tijd jezelf moeten afvragen of je nog op de juiste plek zit, hoe je je verder wilt ontwikkelen en wat je hiervoor nodig hebt.

Ik begeleid al jaren met veel succes gedreven vrouwen in hun loopbaan. Als ervaringsdeskundige zet ik graag mijn kennis en ervaring in en begeleid jou in dit proces.

Kijk onder menu Diensten wat ik je te bieden heb en vraag een gratis sessie aan.