oktober 15, 2019

Individu

Zeg eens eerlijk! Ben je echt klaar met jezelf wegcijferen, vasthouden aan schijnzekerheden en het verwaarlozen van je talenten?

Voor vrouwen die nu echt een baan willen die meer werkplezier, voldoening en uitdaging biedt, ben ik de ideale inspirerende en motiverende gesprekspartner. Door minder te denken en meer te doen zet jij stappen om het maximale uit jouw loopbaan te halen.

We weten allemaal dat de arbeidsmarkt en de maatschappij om ons heen snel veranderen. Ontwikkelingen in je functie of in je organisatie volgen elkaar in rap tempo op.  Je moet goed mee kunnen om ook in de toekomst, het liefst tot aan je pensioendatum goed verzekerd te zijn van werk.

De baan voor het leven bestaat allang niet meer. Dit vergt van jou dat je alert en flexibel bent, open staat voor veranderingen en actief met je loopbaan aan de slag gaat (regie neemt). Je zult dus van tijd tot tijd jezelf moeten afvragen of je nog op de juiste plek zit, hoe je je verder wilt ontwikkelen en wat je hiervoor nodig hebt. Waarom? Omdat je zeker bent van werk als je ervoor zorgt dat je aantrekkelijk blijft voor werkgevers. Het gaat dus om feeling te hebben met de arbeidsmarkt, richting bepalen van jouw loopbaan en zelf verantwoordelijkheid nemen.

Ik begeleid al jaren met veel succes mensen met loopbaanvragen. Als ervaringsdeskundige zet ik graag mijn kennis en ervaring in en begeleid jou in dit proces. Dromen en doen tegelijk, zonder de realiteit uit het oog te verliezen!

Kijk onder menu Diensten wat ik je te bieden heb en vraag een gratis sessie aan.