Inspiratie bijeenkomst

 

 

Creëer zelf je meest ideale baan!

 

In de zoektocht naar een nieuwe baan in een snel veranderende arbeidsmarkt is het ontzettend belangrijk om dichtbij jezelf te blijven. Waar gaat het jou om in werk, wat vind jij belangrijk? Te vaak zie ik dat het hier misgaat. Mensen raken zichzelf kwijt en verwaarlozen hun loopbaan, doordat ze zich gewild en ongewild laten meeslepen door de vele en snelle ontwikkelingen/veranderingen om hun heen.

 

Ben je echt klaar met jezelf wegcijferen, vasthouden aan schijnzekerheden en het verwaarlozen van je talenten? Meer uit jezelf en je loopbaan halen kan altijd, het is nooit te laat voor verandering. Als je niets doet loop je het risico nog verder van jezelf af te raken. Met als gevolg dat je nog meer energie kwijtraakt en je echt niet meer weet hoe je het nog moet volhouden tot aan je pensioendatum. Je moet er niet aan denken dat het ooit zover komt.

 

Doel inspiratiebijeenkomst

In deze inspiratiebijeenkomst ga jij ontdekken hoe jij de eerste stap kunt zetten om dichter bij jezelf te komen. Je ontdekt de ingrediënten voor het meest ideale loopbaanperspectief voor jou. Een ideale baan waarin jij weer met plezier en voldoening werkt, jezelf kunt zijn, gewaardeerd wordt om wie je bent en wat je kunt. Hier gaat het toch om, ook voor jou?

 

Voor wie?

De inspiratiebijeenkomst is bedoeld voor jou als werkende vrouw in loondienst, die vanaf nu een baan wenst die werkplezier, voldoening en uitdaging biedt. Ik ben als ervaringsdeskundige de ideale gesprekspartner om jou verder te helpen op dit kruispunt van je loopbaan.

 

Opzet en resultaat

De bijeenkomst vindt in de avond plaats en is met maximaal 10 personen groot genoeg voor volop interactie en klein genoeg voor persoonlijke aandacht, zodat iedereen voldoende aan bod komt. In een ontspannen sfeer gaan we aan de slag, inspireren en leren we van elkaar. Iedereen gaat met nieuwe inzichten en energie naar huis.

 

Tijd

De inspiratiebijeenkomst vindt maandelijks plaats bij Esenzz Coaching & Training in De Steeg.

Beschikbare data en tijden komende sessies op 6 februari, 5 maart, 2 april.

Tijdstip 19.30 uur- 21.30 uur.

 

Investering

De investering is met slechts 49,95 euro exclusief BTW je geld meer dan waard.

 

Wees verzekerd van een plek

Vol = vol!

 

Noloc erkend Loopbaancoach

Als erkend Loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC en hou ik me aan haar beroepscode. Mijn passie voor groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik zelf ook bij blijf en mee ga met belangrijke trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en mobiliseren van individuen en teams met loopbaanvraagstukken vanuit duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie. Wat ik te bieden heb is zowel persoonsgerichte als arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten. Door integratie van NLP in mijn loopbaancoaching bereiken we samen nog meer diepgang wat leidt tot verrassende loopbaan inzichten voor jou.