Inspiratie bijeenkomst

 

 

Q & A bijeenkomst

 

Hoe ziet mijn de huidige en toekomstige arbeidsmarkt eruit? Welke (alternatieve) arbeidsmarktkansen zijn er voor mij? Hoe bereid ik me goed voor op deze arbeidsmarkt? Welke inzichten, kennis en vaardigheden heb ik hiervoor nodig? Hoe pak ik het aan? Hoe kijken recruiters en vacaturehouders naar mijn CV en Linkedin profiel? Hoe werkt netwerken en hoe kan ik mijn netwerk effectief vergroten en inzetten? En hoe maak ik daarin gebruik van Social media? Hoe presenteer ik me op een onderscheidende manier?

Al deze (en meer) onderwerpen kun jij als deelnemer inbrengen in deze praktische en interactieve ‘Q & A’ bijeenkomst.

 

Voor wie?

Deze bijeenkomst is bedoeld voor jou als werkende vrouw in loondienst, die het moeilijk vindt om een volgende stap te maken of van baan te veranderen.

 

Je vindt het lastig om;

 

Je eigen kwaliteiten, vaardigheden, valkuilen en ontwikkelpunten te benoemen

Huidige en alternatieve kansen te zien op de arbeidsmarkt

Jezelf schriftelijk en mondeling goed te presenteren

Online en offline te netwerken

Een onderscheidend CV en Linkedin profiel te maken

(Alternatieve) Kansen en vacatures te analyseren

Goede sollicitatiebrieven te maken en goed voor te bereiden op sollicitatiegesprekken

Je eigen focus op de arbeidsmarkt te bepalen

Met vertrouwen de volgende stap te zetten in je loopbaan

 

Opzet en Resultaat

De ‘Q & A ’ bijeenkomst vindt in de avond plaats en is met maximaal 10 personen groot genoeg voor volop interactie en klein genoeg voor persoonlijke aandacht, zodat iedereen aan bod komt met zijn/haar loopbaanvraag. Door inbreng van diverse thema’s leren we van elkaar, zodat er verrassend veel uit de sessie wordt gehaald. Je gaat met een breder blikveld, volop nieuwe ideeën en acties naar huis.

 

Tijd

De bijeenkomst vindt maandelijks plaats bij Esenzz Coaching & Training in De Steeg.

Beschikbare data en tijden 13 februari, 12 maart, 9 april.

Tijdstip 19.30 uur- 21.30 uur.

 

Investering

De investering is met slechts 49,95 euro, exclusief BTW je geld meer dan waard.

 

Wees verzekerd van een plek.

Vol = Vol!

 

 


Noloc erkend Loopbaancoach

Als erkend Loopbaanprofessional ben ik aangesloten bij de NOLOC en hou ik me aan haar beroepscode. Mijn passie voor groei en ontwikkeling zorgt ervoor dat ik zelf ook bij blijf en mee ga met belangrijke trends en ontwikkelingen in mijn vakgebied. Ik heb ruim 15 jaar ervaring met het begeleiden en mobiliseren van individuen en teams met loopbaanvraagstukken vanuit duurzame inzetbaarheid of een reorganisatie. Wat ik te bieden heb is zowel persoonsgerichte als arbeidsmarktgerichte loopbaantrajecten. Door integratie van NLP in mijn loopbaancoaching bereiken we samen nog meer diepgang wat leidt tot verrassende loopbaan inzichten voor jou.