KICKSTART KOERS OP MIJN DROOMBAAN

Werken met maximaal (keuze)vrijheid, plezier en voldoening

15 augustus 2023 om 19.30 uur = vol
12 oktober 2023 om 19.30 uur 
17 oktober 2023 om 19.30 uur

Esenzz-Kickstart Koers op mijn droombaan

Ontdek welke strategie, tools en investering er voor jou nodig zijn om nu en in de toekomst duurzaam werkgelukkig en inzetbaar te kunnen zijn.

Want blijven leren en zorgen dat je (op tijd!) in kunt spelen op de veranderingen die gaande zijn is onvermijdelijk. Het hebben van een baan biedt je geen zekerheid meer.

Om je droombaan te garanderen, dien je je alternatieven te kennen! Zodat je breder inzetbaar bent, meer keuzevrijheid ervaart en onafhankelijker bent.

WERKEN IN EEN DROOMBAAN MET MAXIMAAL (KEUZE)VRIJHEID, PLEZIER EN ZEKERHEID?

Alles begint met een droom en een plan…

MAAK JE PERSOONLIJK DROOMBAAN KOERSPLAN

Review voor Esenzz van Hanny Post

Hanny Post – Trainer/Coach

“Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.”

Review voor Esenzz van Zehra Kozan

Zehra Kozan – Mentor VFV Uitkeren

“Dankzij de kundigheid, professionele aanpak, doortastend en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervan loopbaan coach met geduld en inlevingsvermogen!”

JE ZIT VAST IN EEN BAAN DIE NIET (MEER) VOLDOET AAN JE PERSOONLIJKE EISEN EN WENSEN.

DOE WERK WAAR JE ECHT BLIJ VAN WORDT EN GOED KAN!

Je verdient goed, maar ben je ècht gelukkig in je werk? Haal je voldoende uit jezelf en je talenten?

Je mist geruime tijd plezier en uitdaging in je werk, dit kost je veel energie! Steeds vaker kom je ‘s avonds uitgeblust thuis en zijn je weekenden te kort.

Stop met jezelf te frustreren! Ooit stond ik waar jij nu staat, zo’n 10 jaar geleden. Ik had mijn droombaan gevonden maar de werkcultuur en -omgeving stond me steeds meer tegen.

Wat de oorzaak ook is, veel vrouwen worstelen en zitten niet goed op hun plek. Ik weet hoe frustrerend dit is, want je voelt aan alles dat je meer uit jezelf en je loopbaan kunt halen, dan dat er nu uitkomt.

Herkenbaar?

Jij als gedreven en talentvolle vrouw worstelt met vragen zoals:

 • Hoe zorg ik dat ik mijn persoonlijk leiderschap stap en regie neem?
 • Hoe weet ik wat ik WEL wil in plaats van te herhalen wat ik NIET meer wil?
 • Hoe kan ik mijn kwaliteiten beter benutten en meer uit mezelf halen?
 • Wat is mijn droombaan en hoe maak ik deze haalbaar voor mezelf?
 • Hoe bepaal ik mijn toegevoegde waarde?
 • Welke doorgroeimogelijkheden en kansen zie ik, wat is mijn stip op de horizon?
 • Hoe presenteer ik mezelf, zodat ik met gemak aan tafel kom bij mijn potentiële werkgevers?
 • Hoe vind ik mijn weg op de arbeidsmarkt?
 • Hoe zorg ik dat ik de perfecte match wordt?
 • Kortom; Hoe krijg ik meer grip, meer plezier & voldoening èn meer zekerheid in mijn loopbaan?

Jij voelt aan alles dat er nog veel meer in je zit dan dat er nu uitkomt. Je hebt FOCUS, een bewezen STRATEGIE en TOOLS nodig om jouw eigen ideale loopbaanpad uit te stippelen.

Esenzz - Doorbreek de sleur in je loopbaan

WAT MAAKT DAT VEEL VROUWEN OM JE HEEN MET GEMAK HUN DROOMBAAN REALISEREN

HIERDOOR MEER PLEZIER EN VOLDOENING HEBBEN EN BETER TOT HUN RECHT KOMEN IN HUN LOOPBAAN?

Wil je het ècht weten? Zij hebben geleerd welke stappen ze kunnen zetten om dit doorlopend te bereiken en nog lang en gezond met plezier te werken.

Esenzz loopbaancoaching - Songul Kinran zitten op een stoel

REALISEREN VAN JE DROOMBAAN VRAAGT OM EEN…

FIT FOR THE FUTURE AANPAK

Met mijn persoonlijke ervaring als oorsprong en vanuit jarenlange praktijkervaring in de loopbegeleiding van vrouwen in loondienst, ontwikkelde ik mijn eigen FIT for the FUTURE loopbaan aanpak.

Realiseren van je droombaan en doorlopend werken met plezier en voldoening vraagt om een duurzame loopbaanstrategie! Een FIT for the FUTURE strategie waarin alle puzzelstukjes stap voor stap opgebouwd en logisch aan elkaar gelegd worden. Met focus, gestructureerd en congruent.

Inmiddels heb ik, met mijn aanpak, reeds honderden vrouwen geholpen om hun loopbaan een boost te geven. Deze vrouwen werken met meer plezier en voldoening, blijven trouw aan hun eigen eisen en wensen, verdienen goed en houden genoeg energie over voor hun privéleven….JA het kan!

GA OOK VOOR JE DROOMBAAN MET EEN
FIT FOR THE FUTURE AANPAK

Jij kan nu voor eens en altijd afrekenen met een baan waarin je zingeving, plezier en uitdaging mist. Met verspilling van jouw talenten, energie en tijd en niet weten wat te doen om jouw loopbaandoelen daadwerkelijk te realiseren.

Werk vanuit jouw passie en missie. Alles begint met een plan…

HONDERDEN VROUWEN GEHOLPEN AAN HUN DROOMBAAN

MASTERCLASS – KICKSTART KOERS OP JE DROOMBAAN

In een selecte groep van gedreven vrouwen maak jij in 60 minuten, samen met mij, je eigen droombaan koersplan. Je gaat actief aan de slag, ontvangt werkbladen vol fit for the future loopbaan kennis en tools.

 

In deze masterclass leer en ontdek je o.a.:

Esenzz-Kickstart koers op mijn droombaan

DEZE VROUWEN GINGEN JE AL VOOR

Christel Halewijn

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch
Esenzz-Kickstart Koers op mijn droombaan

MAAK EEN MOOIE START RICHTING JE DROOMBAAN

NIET VOOR IEDEREEN!

Deze masterclass is speciaal bedoeld voor vrouwen die serieus en gericht een doorbraak willen creëren in hun loopbaan.

Kwaliteit en aandacht staan centraal binnen deze masterclass. Om deze reden werk ik met een selecte groep vrouwen, zodat er genoeg tijd is om live je vragen aan mij te stellen.

Dit is voor jou als:

 • Jij al geruime tijd niet goed op je plek zit en een stap wilt zetten
 • Jij aan alles voelt dat er nog veel meer in zit dan dat er nu uit komt
 • Jij handvatten en focus mist om jouw kennis en ervaring te vertalen naar jouw toegevoegde waarde op de arbeidsmarkt
 • Jij dromen, ambities hebt maar de juiste route mist om deze ideeën daadwerkelijk te manifesteren
 • Jij jouw huidige baan ontgroeit bent en het gevoel hebt dat je onder je niveau werkt.
 • Jij wilt doorgroeien maar niet weet welke richting

ONTDEK WAT JE KRIJGT VOOR SLECHTS € 7,95 EXCL. BTW

(= een symbolisch bedrag, dat (veeeel) kleiner is en niet in verhouding staat tot de werkelijke waarde van hetgeen ik aanbied)

 MASTERCLASS KICKSTART KOERS OP MIJN DROOMBAAN – 60/75 MINUTEN 

(t.w.v. 197 euro)

Maak online in een kleine groep, samen met Songul je eigen droombaan koersplan. Ontvang cruciale loopbaan kennis, tips en tools direct toepasbaar voor jouw loopbaan.

 WERKBOEK – MAAK JE DROOMBAAN KOERSPLAN!

(t.w.v. 97 euro)

Een digitaal werkboek als koersplan vol oefeningen die je op scherp zetten om groots en vooruit te denken en invulling te geven aan jouw droombaan. Tevens als naslag werk om de focus op jouw droombaan vast te houden.

FIT FOR THE FUTURE TEMPLATE

(t.w.v. 69 euro)

De benodigde strategie op 1 A-4. Overzichtelijk, focus en actiegericht. Naast belangrijke en interessante loopbaankennis, tips, tools, werkbladen en template ontvang je tevens onderstaande extra bonus.

EXLUSIEVE BONUS
1 OP 1 ONLINE MEETING | 30 MINUTEN 

(t.w.v. 79 euro)

Ontdek in een persoonlijk 1 op 1 online koersgesprek welke groei- of arbeidsmarktkansen er specifiek liggen voor jou.

ARE YOU READY FOR A FIT FOR THE FUTURE CAREER

Geweldig aanbod om jouw loopbaan in te richten zoals jij dat voor ogen hebt, werken in een droombaan zodat je zoveel mogelijk doet wat je echt leuk vindt en wat het beste bij je kwaliteiten past èn tegelijkertijd waarde biedt aan jouw potentiële werkgevers.

Alles begint met een plan …. Jouw DROOMBAAN KOERSPLAN!

Normaal deel ik deze strategie alleen met mijn bestaande klanten…Maar vandaag kun jij de eerste stap nemen en jouw eigen droombaan koersplan maken voor:

SPECIALE ACTIEPRIJS: 7,95 EURO EXCL. BTW

Deze loopbaanstrategie, -kennis en -tools hebben destijds mijn loopbaan voorgoed veranderd en ook die van vele andere ambitieuze vrouwen. Ik gun het jou ook om trouw te blijven aan jezelf, je eigen koers te bepalen, keuzevrijheid te ervaren wanneer jij klaar bent voor een volgende stap of switch, zodat jij de keuzes kunt maken die jij wilt voor jouw loopbaan en leven!

Wil jij doorpakken en meteen aan de slag?

 

KICKSTART KOERS OP MIJN DROOMBAAN

FIT FOR THE FUTURE IS EEN KEUZE!

15 augustus 2023 om 19.30 uur = vol
12 oktober 2023 om 19.30 uur 
17 oktober 2023 om 19.30 uur

MEER VROUWEN DIE DE STAP NAAR FIT FOR THE FUTURE AL HEBBEN GEMAAKT

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker – Privacy Officer

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Review voor Esenzz van Aniek Jacobs

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”

FIT FOR THE FUTURE BIEDT JE DE MOGELIJKHEID OM:

 • De sleur te doorbreken en altijd te doen wat je leuk vindt.
 • Met gemak door te groeien naar de positie die je wilt.
 • Je talenten en kwaliteiten optimaal te benutten.
 • Te switchen wanneer jij wilt en zelf je ideale werkgevers te kiezen.
 • Geen concessies meer te doen en de waardering te krijgen die je verdient!
 • Je dromen en ambities waar te maken en simpelweg gelukkig te zijn in je werk en leven.
Esenzz-Kickstart Koers op mijn droombaan
Vraag een kennismakingsgesprek aan met Songül van Esenzz loopbaancoaching

HONDERDEN VROUWEN GEHOLPEN OM HUN IDEALE LOOPBAAN WAAR TE MAKEN 

OVER SONGÜL

Songül is een no-nonsense Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach, die al veel vrouwen geholpen heeft om de droombaan na te jagen en het beste uit de loopbaan te halen. Met ruim 20 jaar ervaring richt ze zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst.  

Vanuit praktijkervaring en eigen ervaring weet Songül dat een positieve mindset onmisbaar is om je dromen en ambities waar te kunnen maken. Nadat zij zelf dankzij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een transformatie doormaakte, ging ze door haar persoonlijk plafond!

Na 21 jaar in loondienst begon ze haar onderneming en is ze haar passie gevolgd: Inspireren en motiveren van talentvolle vrouwen om ook méér vanuit hun hart te werken. In loondienst of als ondernemer, maakt niet uit.

 

KOERS OP JE DROOMBAAN IS EEN KEUZE!

DURF JIJ TE KIEZEN VOOR JOUW IDEALE LOOPBAAN?

4 juli 2023 om 19.30 uur = vol
15 augustus 2023 om 19.30 uur  = vol
12 september 2023 om 19.30 uur