maart 1, 2018

Klanten en ervaringen

Esenzz heeft voor verschillende opdrachtgevers reeds trajecten uitgevoerd. Lees hier enkele ervaringen van klanten die naar tevredenheid zijn begeleid en nu een andere job hebben;

"Ik heb Songul leren kennen nadat ik begin 2015 boventallig was geworden bij een grote Verzekeraar. Na bijna 15 jaar was ik zomaar opeens niet meer nodig. In een periode waarbij mijn 3e kind net geboren was, had ik last van veel negatieve emoties, maar ook het besef dat ik goed moest nadenken over mezelf en het vervolg van mijn carrière. Songul heeft mij hierbij door een moeilijke periode heen geholpen, waarbij ik goede handvatten aangereikt heb gekregen. Songul liet mij mijn eigen koers varen en gaf mij veel informatie waarmee ik aan de slag kon. Ze heeft als voormalig teammanager en coach veel ervaring en is betrouwbaar en empathisch. De goede verstandhouding zorgde voor rust en ruimte in mijn hoofd waardoor ik mijn eigen koers kon vervolgen. Haar no nonsense aanpak en duidelijke feedback gaven mij richting in wat ik belangrijk vond in een baan en hoe ik deze kon filteren uit de diverse mogelijkheden die op mijn pad kwamen. De gemaakte afspraken werden nagekomen en in het gezamenlijke opgestelde plan geborgd. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden en beveel haar dan ook graag aan bij mensen die nu bewust of onbewust voor een keuze staan om hun verdere carrière in te vullen"

Albert-Jan Kooijman, Projectleider | Informatiebeheerder

Begin 2016 kwam door een reorganisatie mijn functie bij Achmea te vervallen. Na een dienstverband van 40 jaar werd ik boventallig. Dat gaf een vreemd maar ook bevrijdend gevoel. In mijn laatste functie was ik niet gelukkig. Door de boventalligheid kreeg ik de mogelijkheid om uit te zoeken wat ik écht wilde. Songül heeft mij daarbij geholpen. Door de juiste vragen te stellen heeft zij mij aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven en heb ik beslissingen durven nemen. Songül heeft mij laten inzien dat hoe spannend de situatie ook is, het altijd belangrijk is om voor je eigen geluk te gaan. Alleen dán kun je er ook voor anderen zijn. Ik heb Songül leren kennen als een hele fijne persoonlijkheid met wie je gemakkelijk kunt praten. Mijn zoektocht naar nieuw werkgeluk is op dit moment nog niet ten einde maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Ik wens Songül ook veel succes en werkgeluk.

Simone Hofstee, Jobcoach

"Als gevolg van reorganisatie bij Achmea werd ik juli 2016 boventallig en werd Songül aan mij toegewezen als coach om mij te begeleiden van werk naar werk. Tijdens het kennismakingsgesprek met haar werd mij al snel duidelijk dat Songül een kundige en ervaren coach is, die niet schroomt je een spiegel voor te houden. Zij is helder in haar communicatie en schudde mij wakker door duidelijk te maken, dat ik door bij haar aan tafel te zitten, eigenlijk al op achterstand stond. En dat zette mij op de juiste manier ‘op scherp’. Door het huiswerk dat ik mee kreeg (testen maken, sollicitatiebrief, CV en LinkedIn profiel updaten) en de vervolggesprekken die wij hadden, hielp zij mij met een plan van aanpak, wat mij de juiste handvatten gaf om mij weer op de arbeidsmarkt te begeven. Songül heeft mij met haar professionele aanpak geholpen aan praktische en persoonsgebonden handvatten. Songül heeft er voor gezorgd dat ik in beweging kwam!"

Henriëtte Müller, Directiesecretaresse

"De wegen van Songül en mijzelf kruisten elkaar in de eerste maanden van 2016. Ik was kort ervoor boventallig verklaard en zij leidde, vanuit het Sociaal Plan, in duo-schap de jobclub, welke 15 mensen meenamen in het traject om succesvol weer de arbeidsmarkt te betreden. Met Songül heb ik nog steeds regelmatig contact. Zij is een open, fijne, persoonlijkheid. Weet jou te laten praten, luistert goed, stelt de goede vragen op het juiste moment en laat jou zelf ervaren waar jou verbeterpunten liggen. Door hiermee aan de slag te gaan is het mij gelukt om heel snel weer een nieuwe baan te verkrijgen."

Harjo Bats, Letselschadespecialist ASR

"Songul heeft mij op een prettige manier gewezen op dingen die ik kon veranderen in mijn benadering van de arbeidsmarkt. Daarbij heeft ze altijd rekening gehouden met wie ik ben en wat ik wilde. Op belangrijke momenten in het coaching proces geeft zij praktische tips waar je verder mee kunt. Dat doet zij op een manier waardoor je gestimuleerd wordt om het meteen aan te pakken."

Riquette Schipper- De Groot, ICT kwaliteitsmanager bij NCCW