Klanten en ervaringen

Esenzz heeft voor verschillende opdrachtgevers reeds trajecten uitgevoerd. Lees hier enkele ervaringen van klanten die naar tevredenheid zijn begeleid en nu een andere job hebben;

Ik heb Songul leren kennen nadat ik begin 2015 boventallig was geworden bij een grote Verzekeraar. Na bijna 15 jaar was ik zomaar opeens niet meer nodig. In een periode waarbij mijn 3e kind net geboren was, had ik last van veel negatieve emoties, maar ook het besef dat ik goed moest nadenken over mezelf en het vervolg van mijn carrière. Songul heeft mij hierbij door een moeilijke periode heen geholpen, waarbij ik goede handvatten aangereikt heb gekregen. Songul liet mij mijn eigen koers varen en gaf mij veel informatie waarmee ik aan de slag kon. Ze heeft als voormalig teammanager en coach veel ervaring en is betrouwbaar en empathisch. De goede verstandhouding zorgde voor rust en ruimte in mijn hoofd waardoor ik mijn eigen koers kon vervolgen. Haar no nonsense aanpak en duidelijke feedback gaven mij richting in wat ik belangrijk vond in een baan en hoe ik deze kon filteren uit de diverse mogelijkheden die op mijn pad kwamen. De gemaakte afspraken werden nagekomen en in het gezamenlijke opgestelde plan geborgd. Ik heb er een prima gevoel aan over gehouden en beveel haar dan ook graag aan bij mensen die nu bewust of onbewust voor een keuze staan om hun verdere carrière in te vullen”

Albert-Jan Kooijman, Projectleider | Informatiebeheerder

Begin 2016 kwam door een reorganisatie mijn functie bij Achmea te vervallen. Na een dienstverband van 40 jaar werd ik boventallig. Dat gaf een vreemd maar ook bevrijdend gevoel. In mijn laatste functie was ik niet gelukkig. Door de boventalligheid kreeg ik de mogelijkheid om uit te zoeken wat ik écht wilde. Songül heeft mij daarbij geholpen. Door de juiste vragen te stellen heeft zij mij aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven en heb ik beslissingen durven nemen. Songül heeft mij laten inzien dat hoe spannend de situatie ook is, het altijd belangrijk is om voor je eigen geluk te gaan. Alleen dán kun je er ook voor anderen zijn. Ik heb Songül leren kennen als een hele fijne persoonlijkheid met wie je gemakkelijk kunt praten. Mijn zoektocht naar nieuw werkgeluk is op dit moment nog niet ten einde maar ik heb er alle vertrouwen in dat dat gaat lukken. Ik wens Songül ook veel succes en werkgeluk.

Simone Hofstee, Jobcoach

Op het moment dat je een loopbaancoach consulteert, verkeer je waarschijnlijk in een staat van verwarring. Songul Kinran helpt je orde in die chaos te brengen. Zij is loopbaancoach én opgeleid tot NLP-Master Practioner en NLP-trainer. Vanuit die achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen.
Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in haar huis in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Vanuit een professionele, integere en objectieve houding werkt ze intensief met je samen. Om zo je inzicht in jouw achtergrond, je wensen en de arbeidsmarkt te vergroten. En vooral: hoe dit zich verhoudt tot jou en je denkpatronen en gedrag. Want wat staat de realisatie van jouw droombaan dan nog in de weg?

Door haar kennis van NLP is Songul in staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Zij creëert op inspirerende wijze de voorwaarden voor jouw eigen unieke, individuele loopbaancoachtraject.

De uitwerking van de opdrachten kost je wel een behoorlijke investering van je tijd. Echter: de mate van jouw eigen inzet bepaalt mede ook je eigen succes!

Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren!

Tamara Achterkamp, Leerplichtambtenaar Gemeente Deventer

“Als gevolg van reorganisatie bij Achmea werd ik juli 2016 boventallig en werd Songül aan mij toegewezen als coach om mij te begeleiden van werk naar werk. Tijdens het kennismakingsgesprek met haar werd mij al snel duidelijk dat Songül een kundige en ervaren coach is, die niet schroomt je een spiegel voor te houden. Zij is helder in haar communicatie en schudde mij wakker door duidelijk te maken, dat ik door bij haar aan tafel te zitten, eigenlijk al op achterstand stond. En dat zette mij op de juiste manier ‘op scherp’. Door het huiswerk dat ik mee kreeg (testen maken, sollicitatiebrief, CV en LinkedIn profiel updaten) en de vervolggesprekken die wij hadden, hielp zij mij met een plan van aanpak, wat mij de juiste handvatten gaf om mij weer op de arbeidsmarkt te begeven. Songül heeft mij met haar professionele aanpak geholpen aan praktische en persoonsgebonden handvatten. Songül heeft er voor gezorgd dat ik in beweging kwam!”

Henriëtte Müller, Directiesecretaresse

“De wegen van Songül en mijzelf kruisten elkaar in de eerste maanden van 2016. Ik was kort ervoor boventallig verklaard en zij leidde, vanuit het Sociaal Plan, in duo-schap de jobclub, welke 15 mensen meenamen in het traject om succesvol weer de arbeidsmarkt te betreden. Met Songül heb ik nog steeds regelmatig contact. Zij is een open, fijne, persoonlijkheid. Weet jou te laten praten, luistert goed, stelt de goede vragen op het juiste moment en laat jou zelf ervaren waar jou verbeterpunten liggen. Door hiermee aan de slag te gaan is het mij gelukt om heel snel weer een nieuwe baan te verkrijgen.”

Harjo Bats, Letselschadespecialist ASR

“Songul heeft mij op een prettige manier gewezen op dingen die ik kon veranderen in mijn benadering van de arbeidsmarkt. Daarbij heeft ze altijd rekening gehouden met wie ik ben en wat ik wilde. Op belangrijke momenten in het coaching proces geeft zij praktische tips waar je verder mee kunt. Dat doet zij op een manier waardoor je gestimuleerd wordt om het meteen aan te pakken.”

Riquette Schipper- De Groot, ICT kwaliteitsmanager bij NCCW

“Een nieuwe baan vinden, hoe moet dat eigenlijk? Voor mij was het weer een aantal jaren geleden dat ik voor het laatst een sollicitatiebrief verstuurde. Enige hulp en feedback op het zoeken van de juistevacature was zeker gewenst. Gelukkig kreeg ik tijdens mijn outplacementtraject begeleiding vanSongül, jobcoach bij Implicit. Ze is een prettige coach die een fijne omgeving schept om je eigen potentieel te ontdekken. Waar ik eerst nog een vaag idee had over wat ik zou kunnen doen begeleidde zij me stapsgewijs bij het maken van keuzes. Hoe verken ik mijn arbeidsmarkt? Wat zijn mijn kernkwaliteiten? Hoe kun je je cv duidelijk en aansprekend maken? Hoe maak je een goede LinkedIn-pagina? Op al deze vragen kreeg ik met haar hulp een passend antwoord. Ook bij het voorbereiden van gesprekken en schrijven van brieven had ik veel aan haar suggesties. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe baan. Omdat ik veel over mezelf te weten ben gekomen, weet ik dat de nieuwe job goed bij me past.

Martin Straat, Hypotheekacceptant bij Stater

“Na een ‘click’-gesprek was ik meteen overtuigd. Songul Kinran is degene die mij kan helpen. Dat komt door haar kennis, ervaring en vertrouwen in Neuro Linguïstisch Programmeren. Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. Songul, dank je voor dit proces.

Kim, Ambtenaar Gemeente Deventer