Ontdek je droombaan

Online training ‘Ontdek je droombaan’ in je eigen tempo! 

Nu vanwege Pasen tijdelijk met een forse introductiekorting van 299,- voor 149,- euro exclusief btw.

Ben je een ambitieuze vrouw die haar passie en missie wil vinden, maar worstel je met een druk schema en weinig tijd?

Geen zorgen, tijdsgebrek mag geen issue zijn!

Met deze online training ‘Ontdek je droombaan’ kun je op jouw eigen tempo en tijd je droombaan ontdekken. Een droombaan die wèl haalbaar is.

Werken in een droombaan is dè basis voor duurzaam werkgeluk

Wat je kunt verwachten is:

 • Eigen Tempo: Geen deadlines of verplichtingen. Neem de tijd die je nodig hebt om elke module te doorlopen en de opdrachten te voltooien.
 • Onbeperkt en 24/7 Toegang: De online training is altijd beschikbaar via de Esenzz Academy, zodat je kunt leren wanneer het jou uitkomt.
 • Een bewezen duurzame loopbaantraining: Het meest gekocht loopbaantraject met 3 modules en bijbehorende transformerende werkboeken boordevol inzichten en tips. Zodat tijd geen issue hoeft te zijn en je zelf aan de slag kunt met het vinden van jouw droombaan.

 Gaat dit over jou?

 • Je voelt je ongelukkig in je werk en ervaart onrust
 • Je mist de uitdaging en doet je werk vooral op routine
 • Je komt niet goed uit de verf en weet dat je méér te bieden hebt
 • Je wilt een werkomgeving die je weer voedt met energie
 • Je wilt gaan doen wat voor jou belangrijk en zinvol voelt
 • Je wilt verandering en bent duidelijk toe aan een volgende stap

Dan is de kans groot dat…

Je regelmatig te horen krijgt dat je iets anders moet gaan doen.
Je weet dat ze gelijk hebben, maar je weet gewoon niet welke kant je op wilt…

Gevolgen op de lange termijn

Dat is verschillend, maar als je structureel niet naar je zin hebt of stress en onrust ervaart dan kan dit leiden tot overspannenheid, burn-out en fysieke klachten. Dit beïnvloed je werk en je privé.

Veel vrouwen verdedigen zich tegen die mogelijke gevolgen met overlevingstechnieken, zoals ontkennen, bagatelliseren, uitstellen, zich afleiden en ga zo maar door. Meestal totdat het niet meer gaat…en ze hier iets mee moeten doen.

Als je niet weet welke kant je op wilt
Foto Songul Kinran van Esenzz Loopbaancoaching aan het werk

En toch zou ook jij gelukkiger moeten zijn in je werk:

Een goed betaalde baan en zekerheid, maar geen flow? Dagelijks spreek ik talentvolle vrouwen die het ogenschijnlijk goed voor elkaar, alles in huis hebben en toch ontbreekt er iets.

Ze werken hard, maken veel uren, werken soms onder hun niveau en worden ondergewaardeerd. Ze nemen niet de tijd om te investeren in zichzelf om hun loopbaan in te richten zoals ze dat echt zouden willen.

Ze ervaren hierdoor geen keuzevrijheid en voelen zich gevangen in een betekenisloze baan.

Net als ikzelf jaren geleden, hebben deze vrouwen vaak lang bij één werkgever gewerkt. Of ze zijn van de ene baan in de andere gerold en hebben geen bewuste keuzes gemaakt.

Herken je dit en wil je dit doorbreken?
Heb de moed om je eigen reis te beginnen. Dit is hét moment…en je hoeft het niet alleen te doen.

Hoe zou het voor je zijn als:

 • Je je essentie ontgrendelt, waardoor je passie, missie, waarden en drijfveren samenkomen
 • Je diepe verbondenheid voelt met jouw authentieke IK 
 • Hierdoor je droombaan zich vanzelf ontvouwt in een compleet blauwdruk 
 • Je deze droombaan met gemak vertaalt naar die meest gave en haalbare baan op de arbeidsmarkt.
 • Je koers helder wordt en passie en zingeving binnen handbereik.

 • Onbeperkt toegang tot online training op Esenzz academy
 • 3 modules inclusief 3 werkboeken met 10 uur aan opdrachten
 • Boordevol kennisoverdracht & tips (o.a. templates, checklists, tests, video’s)

Persoonlijke begeleiding

 • E-coaching (mail/whatsapp) gedurende een jaar, mocht je vastlopen.
 • Als extra optie kun je ook een 1 op 1 verdiepingssessie boeken

 • Resultaat: Je ontdekt je droombaan en vertaalt deze naar die ene meest haalbare gave baan op de arbeidsmarkt. Zodat je focus helder is en jij je zoektocht vanuit vertrouwen oppakt.

Je doorloopt zelf de stappen 2, 3 en 4 van
mijn meest gekocht persoonlijke ‘Ontdek je droombaan’ loopbaantraject:

Stap 1: Regie op je droombaan

Waar de belemmeringen, patronen en gedachten vandaan komen, zodat je deze definitief doorbreekt, met vertrouwen in je persoonlijk leiderschap gaat staan en meer grip en invloed ervaart in je loopbaan.

Stap 2: Ontgrendel je essentie

Hoe je vanuit je diepste kern verbinding maakt met o.a. je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn en voor duurzaam werkgeluk zorgen.

Stap 3: Ontwerp je droombaan

Hoe je je richtinggevers vertaalt naar je gewenste werksituatie en een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) maakt van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan

Hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Wat ervoor nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te zetten. Je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Stap 6: Verover je droombaan

De laatste stap om de sprong te wagen. Je leert marktgericht solliciteren en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers. Je bent de perfecte match, waardoor je je droombaan binnen no-time waarmaakt.

Songül Kinran

Als ervaren Register Loopbaanadviseur (RL NOLOC) en NLP Mastercoach help ik specifiek vrouwen met flexibele en duurzame loopbaantrajecten. Hierin heeft maatwerk in persoonlijke aandacht en empowering een belangrijke plek om vanuit vertrouwen voor die droombaan te kunnen gaan. Want juist als je meer vanuit je hart wilt werken, ervaar je het loslaten van je comfortzone (o.a. je zekerheid) als extra spannend en stressvol.

Mijn missie is om loopbaancoaching toegankelijker te maken en jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Esenzz- foto Songul Kinran kijkt uit het raam bij Esenzz Loopbaancoaching
Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Samantha Aalpol
Samantha Aalpol
2024-03-14
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Deze week heb ik mijn traject met Songul afgerond. Songul is een sympathieke vrouw die goed thuis is in loopbaancoaching, maar ook coaching in bredere zin. Er is daarom veel ruimte om rekening te houden met jouw behoeftes en de barrières die je voelt in het vaststellen van een nieuwe richting in je carrière. Dat maakt haar methode persoonlijk maar tegelijk wel gestructureerd met vaste modules. Ze is verder erg flexibel met het plannen van online of fysieke afspraken, dat is erg fijn als je dit traject combineert met je werk! Ik ben heel blij dat ik dit uitgebreide traject hebt gedaan. Het kost je tijd en inzet, maar je kan er dan ook echt iets mee! Van 'geen idee wat ik wil' naar 'ik ga voor die droombaan'!
Karen Kloet
Karen Kloet
2023-12-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zij heeft me geholpen om uit te vinden waar ik voor sta, wat ik graag zou willen in de nabije toekomst en dat ik dit kan bereiken. Songul is een prachtig mens!
Lieve La Haye
Lieve La Haye
2023-11-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kwam met de vraag 'in welke richting wil ik me verder ontwikkelen op werkgebied' bij Songul terecht en die vraag is absoluut beantwoord. Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren. Dankzij het traject en haar kennis en kunde heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waardoor ik echt vooruit kan. Songul is een prettig persoon om mee samen te werken: vriendelijk, recht door zee, met oog voor de talenten van de ander. Een aanrader!
Tamira Bakker
Tamira Bakker
2023-09-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Begin dit jaar zette ik voor mijzelf een goal, die goal was het vinden van een nieuwe baan die beter bij mij past. Ik heb het loopbaantraject bij Songul gevolgd en heb dit heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar al gauw werd ik geïnspireerd en kreeg vele nieuwe inzichten. De werkwijze is prettig zowel digitaal als de bezoeken aan haar praktijk. Songul heeft veel kennis en helpt jou om antwoorden vanuit jezelf op papier te zetten. Soms duurt het even voordat je een antwoord naar boven krijgt, maar diep van binnen weet je precies wat je wilt. Mijn loopbaantraject heb ik afgesloten met een nieuwe baan. Daarmee kan ik niet anders zeggen dan dat ik een succesvol loopbaantraject heb doorlopen. Hartelijk dank Songul.
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.
Plan een vrijblijvend gesprek met Songul Kinran van Esenzz Loopbaancoaching

Grijp deze kans, werk meer vanuit je hart

Van tegenzin en naar opnieuw plezier in je werk! Dit is jouw kans om niet meer rond te cirkelen maar met een bewezen structuur en strategie de sleur in je loopbaan te doorbreken. 

Als dit aanbod interessant voor je is, zet dan nu deze eerste stap en begin zelf met het ontdekken van je droombaan.

1945

Droombanen ontdekt

Veelgestelde vragen

Jij bepaalt zelf hoeveel tijd je aan de training spendeert. Weet dat wanneer je tot verandering wilt komen, je er wel mee bezig zal moeten zijn. Dat geldt natuurlijk voor elke verandering die je wilt maken in je leven. Ook na het doorlopen van de training, in de toekomst zal je de inzichten over je droombaan blijven toepassen.Je kunt er natuurlijk voor kiezen om nog een tijdje aan te modderen maar hoe lang doe je dat al? Hoe lang wil je dit nog blijven doen? Je kunt er ook voor kiezen om nu tijd te investeren en tot een duurzame loopbaanverandering te komen. Yes, ik ga het gewoon doen!

Je kunt binnen 24 uur starten met de training. Je ontvangt binnen enkele minuten na aanmelding de bevestigingsmail met daarna een aparte mail met de inloggegevens voor de online leeromgeving. Wil jij liever later starten? Dat kan ook! Je behoudt onbeperkt toegang tot de training je kunt hem op je eigen tempo volgen.

Boek je hier een verdiepingssessie bij? Dan heb je hier maximaal 12 maanden de tijd voor om deze in te plannen. Zo heb je ook een stok achter de deur, mocht je die nodig hebben:)).

Je kunt de training zien als een toegankelijke en laagdrempelige manier om zelf met je droombaan aan de slag te gaan. De training is qua inhoud (modules) identiek en net zo intensief en uitgebreid als die van mijn Persoonlijk ‘Ontdek je droombaan loopbaantraject’. Het verschil is dat je het zelf doet, en bij behoefte mijn hulp kunt inschakelen d.m.v. de verdiepingssessie van 2 uur.  Sommige vrouwen vinden hierin al alles dat ze nodig hebben (focus helder, weten wat je wilt) en voor anderen is het een opstapje richting het uitgebreid loopbaantraject. Als je bijvoorbeeld na de training merkt dat je ook hulp nodig hebt bij het realiseren van die droombaan (presenteren en arbeidsmartskills, solliciteren e.d.). En bij het persoonlijk loopbaantraject heb je de mogelijkheid om hulplijnen in te zetten. Bij deze training niet.

Wat is het je waard om meer betekenis, rust en tevredenheid te gaan ervaren?
Geen symptoombestrijding meer, want er is helaas geen quick fix of simpel trucje om jou duurzaam van je loopbaanstruggles af te helpen. Als je hier zelf mee aan de slag gaat zonder een structuur of een bewezen strategie, dan blijf je hier last van houden. En zul je tòch echt iets anders moeten ondernemen om tot verandering te komen. Deze training kan die stap voor jou zijn.

Als je blijft twijfelen over je droombaan, neem dan vooral even contact met mij op via Songul@esenzz.nl en ik mail je zo snel mogelijk terug om jouw vragen te beantwoorden. Ik kan dan met je meedenken of deze training past bij de loopbaanstruggles die je hebt of dat je iets anders nog nodig hebt. Voor de training geldt 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Probeer de cursus dus geheel vrijblijvend en ga voor een blijvende loopbaanverandering.

Ja, online loopbaancoaching blijkt door de jaren heen effectief te werken, ook in mijn praktijk.

Online loopbaancoaching biedt veel voordelen: het is toegankelijker (geografisch), biedt meer flexibiliteit, gemak en tijdsbesparing (scheelt reizen).

De kennisoverdracht verloopt natuurlijk wel geheel online, maar je zult zien dat met de juiste inhoud, tools en aanpak, online loopbaancoaching even waardevol en effectief is om professionele loopbaanbegeleiding te bieden.