LOOPBAANCOACHING VOOR VROUWEN

Esenzz Coaching & Training in Gelderland is gespecialiseerd in loopbaancoaching voor vrouwen.

Gericht op heroriëntatie van werk of functie, ook in geval van ontslag. Ben je niet zeker of je op de juiste plek zit binnen de organisatie? Ben je werkloos en zoek je een nieuwe baan?

Als ervaringsdeskundige en uit praktijkervaring, weet ik dat vrouwen ten opzichte van mannen onzekerder kunnen zijn in hun loopbaan, in welke positie en niveau ze ook zitten.

Vrouwen hebben meer moeite om voor zich zelf te staan, de juiste keuzes te maken en de gewenste veranderingen te realiseren.

NL Leert door; Gratis ontwikkeladvies voor werknemers en werkzoekenden

per 1 december 2020

 

Wist je dat je met deze nieuwe subsidie regeling van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, als werkende of werkzoekende een gratis coachingtraject t.w.v. 700,- kunt volgen bij een gecertificeerd loopbaancoach? Omdat werk verandert. Het wordt digitaler, meer op afstand en er zijn zelfs banen die verdwijnen, zeker nu. Herkenbaar?

De subsidie is erop gericht om mensen inzicht te geven in hun kansen op de arbeidsmarkt, te helpen bij het vinden van de juiste opleiding of bij het solliciteren en vinden van ander werk. Het ontwikkeladvies begint met een arbeidsmarktscan. Zo krijg je inzicht in jouw kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt die aansluiten op jouw ervaring en wensen. 

Ook handig: de subsidieaanvraag voor loopbaanadvies wordt gedaan door de adviseur. Je hoeft dus geen geld voor te schieten.

 

Voor wie is deze subsidie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp’ers en zelfstandig ondernemers. Maak je als organisatie gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

 

 

Hoe zou het voor je zijn als je na dit traject;

Met lef, vertrouwen en rust een volgende stap zet in je loopbaan.

Weet hoe je meer grip en invloed krijgt op je loopbaan.

Meer inzicht hebt in je huidige en alternatieve kansen op de arbeidsmarkt.

Ontdekt wat je moet doen om ‘gewild’ te zijn op de arbeidsmarkt.

Het traject

Het traject is maatwerk en start met een persoonlijk intakegesprek en een arbeidsmarktscan. Samen bepalen we hoe we de samenwerking in 3 gesprekken (totaal 4 uur) vormgeven.

 

Totaal aantal trajecten

In totaal is er budget voor 40.000 trajecten.

Dat lijkt veel, maar uit eerdere subsidies weten we dat dat heel hard kan gaan.

Laat deze kans niet aan jou voorbij gaan.

Meld je snel aan via Songul@esenzz.nl.