LOOPBAANCOACHING VOOR VROUWEN

Esenzz Coaching & Training in Gelderland is gespecialiseerd in loopbaancoaching voor vrouwen.

Gericht op heroriëntatie van werk of functie, ook in geval van ontslag. Ben je niet zeker of je op de juiste plek zit binnen de organisatie? Ben je werkloos en zoek je een nieuwe baan?

Als ervaringsdeskundige en uit praktijkervaring, weet ik dat vrouwen ten opzichte van mannen onzekerder kunnen zijn in hun loopbaan, in welke positie en niveau ze ook zitten.

Vrouwen hebben meer moeite om voor zich zelf te staan, de juiste keuzes te maken en de gewenste veranderingen te realiseren.

NL Leert door – Start gratis ontwikkeladvies voor ZZP’ers

Per 1 december 2020

 

Ben jij zzp’er en merk je dat het aantal of soort opdrachten dat je krijgt anders is dan voor corona? En is de verwachting voor de toekomst onduidelijk? Bereid je hier dan op voor. De regeling NL leert door helpt je hierbij. Zo kun je als zzp’er vanaf 1 augustus gratis ontwikkeladvies krijgen. Hierbij geeft een gekwalificeerde loopbaanprofessional je inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Het startpunt van het ontwikkeladvies is een arbeidsmarktscan. Deze scan geeft je een beeld van ontwikkel- en (bij)scholingsmogelijkheden die aansluiten op jouw ervaring en wensen.

 

Gratis scholingstrajecten

Dit najaar kun je ook een gratis (online) scholingstrajecten volgen. Een ideale manier om jouw kennis of skills uit te breiden en te updaten. Je kunt hierbij kiezen voor een kortdurende cursus, vakgerichte bijscholing, vakgerichte module of oriëntatie op omscholing. Je hoeft als zzp’er niets te betalen of voor te schieten. De subsidieaanvraag voor loopbaanadvies en scholingskosten wordt voor je gedaan door de adviseur of opleider.

 

Voor wie is deze subsidie?

Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gebruikmaken van de regeling NL leert door; van werkzoekenden tot werkenden, zzp’ers en zelfstandig ondernemers Maak je als organisatie gebruik van NOW 2.0? Attendeer je werknemers dan op NL leert door en voldoe hiermee aan de NOW 2.0-inspanningsverplichting om scholing te stimuleren.

 

Het traject

Het traject is maatwerk en start met een persoonlijk intakegesprek (a.d.h.v. een digitaal vragenlijst) en een arbeidsmarktscan. In samenspraak zal ik met jou bepalen hoe we de mogelijke samenwerking in 3 gesprekken vormgeven.

 

Totaal aantal trajecten

In totaal is er budget voor 40.000 trajecten. Dat lijkt veel, maar uit eerdere subsidies weten we dat dat heel hard kan gaan.

 

 

ambitieuze vrouw

 

 

Wil jij Gratis ontwikkeladvies?

Meld je dus snel aan voor een gratis gesprek via Songul@esenzz.nl.