ONTDEK HOE JE ALS TALENTVOLLE VROUW FIT FOR THE FUTURE WORDT 

… en koers zet op een duurzame loopbaan

IN DEZE GRATIS ONLINE MASTERCLASS LEER JE DE 3 FUNDAMENTELE SUCCESSLEUTELS KENNEN VOOR MAXIMAAL REGIE, PLEZIER EN WERKZEKERHEID

 

JE ONTDEKT…

N

Hoe ik als vrouw mijn ambities in mijn loopbaan wist te realiseren, nadat ik eindelijk en voorgoed mijn mindset issues opruimde. Dit is wat ik jou ook gun!

N

Welke de top 3 fundamentele successleutels zijn, waarmee jij je als persoon losmaakt van je huidige situatie, de regie neemt en altijd sterk komt te staan op de arbeidsmarkt.

N

Hoe je met een onweerstaanbaar blauwdruk van jouw droombaan, een droom carrière creëert.

N

Hoe je je sollicitatie- en netwerkvaardigheden sterk verbetert en met je onderscheidend vermogen je toegevoegde waarde een gigantische boost geeft op de arbeidsmarkt.

N

Het geheim hoe je met de persoon die je bent, met jouw kennis en expertise de beste oplossing wordt voor potentiële werkgevers.

Z

Kortom; je ontdekt de meest effectieve, tijd- en energiebesparende manier om je positie op de arbeidsmarkt veilig te stellen om altijd die sterke en onafhankelijke vrouw te kunnen zijn.

s

Let op!: deze Masterclass staat tijdelijk online en kan er ieder moment afgehaald worden. Schrijf je nu in en kijk eventueel later wanneer het jou uitkomt.

Om als vrouw in alle vrijheid je dromen en ambities waar te maken en doet waarvoor je bestemd bent

BEKIJK HOE HELENE HAAR BAAN KWIJT RAAKTE EN ECHT VOOR HAAR WAARDE IS GAAN STAAN. GOED NIEUWS! INMIDDELS HEEFT ZE EEN SUPERLEUKE BAAN IN DE VASTGOEDBRANCHE

SONGÜL KINRAN

Senior Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC) èn NLP Mastercoach met ruim 20 jaar ervaring binnen de zakelijke dienstverlening en de overheid. Reeds honderden vrouwen vooruit geholpen om de ideale baan waar te maken.

Een droombaan die op het lijf geschreven is en waarin de kwaliteiten volledig benut worden. Om werk te doen waar ze het meest blij van worden, waarin ze tot hun recht komen en op hun best zijn. 

In haar loopbaan was Songül als hoogopgeleide vrouw altijd ambitieus. Het waarmaken van haar ambities ging echter niet zonder slag of stoot. Haar mindset zat haar behoorlijk in de weg, waardoor ze zichzelf en haar ambities wegcijferde.

 Nadat ze hiermee aan de slag ging, voelde ze zich na jaren eindelijk mentaal èn fysiek vrij en kon ze als persoon bloeien en haar passie waarmaken in haar werk. 

Songül’s missie is dan ook jou als vrouw te helpen om in alle vrijheid ook jouw passie te leven.

Ongeacht waar je vandaan komt en waar je nu staat. Dankzij een stevig verankerd vertrouwen in jezelf en je loopbaankeuzes, ga je met een glimlach de snel veranderende toekomst tegemoet.

WAT ANDERE VROUWEN ZEGGEN OVER DEZE MASTERCLASS; 

Als je in de toekomst mee wilt tellen op de arbeidsmarkt, dan moet je wel actiever aan de slag en aan jezelf blijven werken.  

Veel herkenning met mooie inzichten waarom ik tot nu toe zo lang geworsteld heb

Duidelijke info en nieuwe mogelijkheden om met je loopbaan aan de slag te gaan  

Focus op de juiste dingen voor je toekomst, de dagelijkse drukte en hectiek leidt ons vaak af  

 

Esenzz Coaching & Training | Hoofdstraat 12, 6994 AE De Steeg | Songul@esenzz.nl | KVK 70013519 | Disclaimer | Algemene Voorwaarden NOLOC Privacy Reglement