maart 1, 2018

Over Mij

Na jarenlange Management, HRM en Coaching ervaring te hebben opgedaan in de zakelijke dienstverlening, doe ik als NLP Loopbaancoach en Persoonlijke Coach niets liever dan mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en professionele groei om meer zelfvertrouwen, plezier en succes te hebben in hun werk.

Door diepgaande gesprekken over de kern van jouw loopbaan- of coachvraag, kom je dichter bij jezelf te staan. Ik help jou vanuit jouw essentie te (her)ontdekken wat jij belangrijk vindt in een continu veranderende omgeving die veel van jou vraagt. Vanuit deze intrinsieke motivatie sta jij nog steviger voor je eigen keuzes en leerdoelen in jouw loopbaan. Je leert belemmerende patronen, gedachten en gevoelens sneller te herkennen en om te buigen, zodat jij in alle vrijheid en met zelfvertrouwen handelt. Vrij uitzicht op jouw gewenste baan of verandering doet jou vanzelf kiezen voor deze verandering!

Het geeft mij energie om nieuwe inzichten te bieden, jou op scherp te zetten en bovenal jou te laten stralen. Daar waar nodig provocerend, maar altijd met vertrouwen, respect en de nodige humor. Mijn stijl wordt als verfrissend, resultaat- en toekomstgericht ervaren.

Spreekt je dit aan en vind jij het een uitdaging om goed mee te gaan met de vele en snelle ontwikkelingen om je heen? Een traject met mij levert jou een gerichte focus op jouw (leer)doelen op. Het vergroot een realistisch zelfinzicht en geeft meer vertrouwen in je innerlijke vermogens om positieve verandering te realiseren. Het resultaat is dat je gelukkiger, krachtiger, doelgerichter en meer ontspannen bent, zowel in je privé als op je werk.

Inzet van NLP

NLP houdt zich bezig met ‘hoe’ mensen informatie verzamelen met hun zintuigen (neurologisch), deze informatie verwerken met hun brein (linguïstisch) en omzetten tot gedrag (programma's). Ruim 90% van dit proces gaat onbewust. Bewustwording van dit proces geeft keuzevrijheid, verbinding en autonomie.

NLP is een doelgericht model om de wisselwerking tussen denken, voelen en doen zodanig te veranderen, dat mensen optimaal presteren en tot bloei komen. NLP veronderstelt dat ieder persoon beschikt over de innerlijke vermogens die nodig zijn voor positieve verandering. Met NLP worden realistische doelen zichtbaar en worden jouw vermogens aangeroepen waarmee je deze doelen kunt bereiken. Verandering begint bij de wens om te veranderen.

NLP helpt bij :

  • Gewenste veranderingen realiseren door realistische doelen
  • Jouw essentie ontdekken; je passie, drijfveren, waarden, kwaliteiten en motivatie
  • Belemmerende denkpatronen, overtuigingen, gevoelens en stemmingen positief ombuigen
  • Innerlijke hulpbronnen aanboren om positieve verandering te realiseren
  • Grip krijgen op je emoties ( angst, boosheid, frustratie, teleurstelling, irritatie)
  • Relaties verbeteren door effectievere communicatie en samenwerking
  • Betere bewustwording van jezelf in relatie tot je omgeving
  • Anderen beter begrijpen en op een positieve manier beïnvloeden

NLP Master Coach/IA-NLP Trainer

In mijn trajecten vind ik het belangrijk om kwaliteit en verdieping te bieden. Ik ben een Internationaal gecertificeerde IA-NLP Trainer en NLP Master Coach en heb NLP volledig geïntegreerd in mijn loopbaancoaching en persoonlijke coaching. Mijn opleidingen heb ik gevolgd bij het IEP (Instituut voor Eclectische Psychologie) te Nijmegen, de bron van NLP in Nederland en bij Tjoys van Anneke Durlinger. Met krachtige gesprekstechnieken uit de NLP help ik jou om je passie te ontdekken, realistische doelen te stellen en belemmerende patronen, gedachten en gevoelens op te ruimen. Geloof en vertrouwen in je eigen potentieel helpt jou de gewenste positieve verandering te realiseren. Als NLP Master Coach ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP). U kunt mij als coach in de omgeving van Arnhem en provincie Gelderland ook vinden op de website van IEP