oktober 29, 2019

Persoonlijke Coaching

Haal meer uit jezelf en je werk - Online Coaching | E-Coaching

De huidige tijd vraagt om een flexibele vorm van coaching. E-Coaching biedt tijd- en plaatsonafhankelijke mailcoaching (24/7 en overal) en frequente contactmogelijkheden. Hierdoor ontstaat een levendige interactie en een grote betrokkenheid. Het gemis van de non-verbale communicatie wordt volledig gecompenseerd door de ontstane kracht van schrijven en sociale anonimiteit. Als medewerker heb je meer reflectietijd waardoor grotere bewustwording ontstaat van eigen gedachten, gevoelens en gedrag. Doordat je als medewerker in je eigen tijd en omgeving zit, durf je volledig jezelf te zijn en stel je je makkelijker open. Dit zorgt ervoor dat we ons beiden beter kunnen concentreren op jouw coachvraag en sneller tot de kern komen. Het resultaat is een versnelling van jouw persoonlijke ontwikkelproces.

E-Coaching on the job komt net als Persoonlijke Coaching goed van pas in situaties op je werk waarin je tegen problemen aanloopt. Het kan gaan om een verstoorde privé-werk balans, overmatige stress of  knelpunten in je functioneren. Denk ook aan een lastige samenwerking binnen jouw team of heel specifiek met die ene vervelende collega.

E-coaching on the job kan bovendien uitkomst bieden als nazorg na een reeds gevolgde training of opleiding. Doel is om een volledige en duurzame transfer van het geleerde vanuit een training naar de praktijk te realiseren. Het komt te vaak voor dat, door de waan van de dag, het geleerde op termijn teniet gaat, omdat het weinig toegepast wordt in het werk. Ook je leidinggevende mist de tijd om je optimaal te begeleiden in jouw werk.

Kies je voor E- Coaching on the job dan is mailcoaching (via een beveiligde omgeving www.pluform.nl) een vorm die jou aanspreekt en is face-to-face contact niet persé noodzakelijk.

 

Meer succes en plezier in je werk

- Online Coaching | E-Coaching -

Herken je dit?

 • Je voelt je van tijd tot tijd onzeker en twijfelt aan jezelf in je huidige werk.
 • Je vindt het lastig om te voldoen aan de gestelde eisen en verwachtingen binnen je functie en je team.
 • Je schiet steeds in dezelfde valkuilen, bijv. geen nee kunnen zeggen.
 • Je loopt tegen problemen aan in de samenwerking binnen je team.
 •  Je ervaart veel stress en spanning.
 • ⇒ Je voelt een verminderde balans tussen je werk en privé.
 • ⇒ Je vindt het lastig om je goed voor te bereiden op een toekomstige kans.

 

 

 

Concrete Resultaten

 • Intensief werken aan je persoonlijke coachdoelen
 • Maximaal benutten van je kwaliteiten en vaardigheden 
 • √ Opruimen van belemmeringen, zodat je maximale toegevoegde waarde levert 
 • Realiseren van duurzame (gedrags)veranderingen
 • Meer succes, plezier en rust op je werk

 

 

 

Gecertificeerde E-Coach Level II

E-Coaching on the job, ook wel ‘het nieuwe coachen’ genoemd, wint steeds meer aan terrein in Nederland. Het is een vorm van coaching die uiterst effectief en efficiënt is. Deze coaching helpt jou inzicht te krijgen in jouw functioneren en gedrag op de werkvloer, zonder dat ik als coach in jouw nabijheid ben. E-Coaching on the job is tijd- en plaatsonafhankelijk en geeft jou de vrije ruimte om te experimenteren met jouw nieuwe gedrag op de werkvloer. Door intensieve voorbespreking en reflectie op praktijksituaties pas jij bepaalde competenties en vaardigheden nog beter toe in de praktijk. Het effect is een snelle en zichtbare verbetering van jouw persoonlijke effectiviteit en je onderlinge samenwerking in het team.

https://esenzz.nl/wp-content/uploads/2018/03/certified-ecoach-level-2.png