maart 1, 2018

Training op maat

Wilt u voor een afdeling of team binnen uw organisatie een training solliciteren en/of netwerken aanvragen, die volledig op maat is gemaakt?

Esenzz biedt trainingen / workshops / jobclubs aan die helemaal volgens uw wensen en verwachtingen worden samengesteld. Het kan zijn dat een afdeling of team binnen uw organisatie op korte of langere termijn te maken heeft met een reorganisatie. Dan wilt u dat uw medewerkers alvast goed voorbereid zijn op de komende ontwikkelingen en de arbeidsmarkt. Wellicht speelt er helemaal geen reorganisatie maar wilt u in het kader van duurzame inzetbaarheid dat uw medewerkers up-to-date blijven in hun loopbaan en goed in kunnen spelen op de continu veranderende omstandigheden.

De trainingen op het gebied van solliciteren en/of netwerken worden aangeboden voor groepen van 5 tot 8 deelnemers. Te denken valt aan thema’s zoals; een onweerstaanbaar CV, onderscheidende sollicitatiebrieven, sollicitatie- en netwerkgesprekken, arbeidsmarktoriëntatie, arbeidsmarktbewerking, netwerken, elevatorpitch en Linkedin.

Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met me op om uw wensen te bespreken. Samen komen we tot een aanbod dat precies aansluit bij uw medewerkers en de situatie waarin ze zitten.

Aanbod

Een dagdeel of meer, groep met 5-8 deelnemers

Investering

per dagdeel 599,- euro exclusief 21 % BTW