LOOPBAANCOACHING VOOR VROUWEN

Esenzz Coaching & Training in Gelderland is gespecialiseerd in loopbaancoaching voor vrouwen.

Gericht op heroriëntatie van werk of functie, ook in geval van ontslag. Ben je niet zeker of je op de juiste plek zit binnen de organisatie? Ben je werkloos en zoek je een nieuwe baan?

Als ervaringsdeskundige en uit praktijkervaring, weet ik dat vrouwen ten opzichte van mannen onzekerder kunnen zijn in hun loopbaan, in welke positie en niveau ze ook zitten.

Vrouwen hebben meer moeite om voor zich zelf te staan, de juiste keuzes te maken en de gewenste veranderingen te realiseren.

Wil je als vrouw tot bloei komen in je loopbaan?

 

Dan kan dat nu! Ik geloof dat alle vrouwen unieke talenten hebben en tot bloei kunnen komen. Los het zeurend en knagend gevoel voorgoed op en haal meer uit jezelf en je loopbaan. Zet de sluimerende behoefte om met jezelf en je loopbaan aan de slag te gaan om in actie. Doe eindelijk iets wat je hart ingeeft.

Kies nu voor jezelf en ga voor een baan met meer plezier, uitdaging en voldoening.

Als je echt verandering wilt, dan weet je wat je te doen staat! De arbeidsmarkt verandert snel, ontwikkelingen in je functie/organisatie volgen elkaar in rap tempo op.  De baan voor het leven bestaat allang niet meer. Dit vergt van jou dat je alert en flexibel bent, open staat voor veranderingen en actief met je loopbaan aan de slag gaat (regie neemt). Je zult dus van tijd tot tijd jezelf moeten afvragen of je nog op de juiste plek zit, hoe je je verder wilt ontwikkelen en wat je hiervoor nodig hebt.

Ik begeleid al jaren met veel succes gedreven vrouwen in hun loopbaan. Als ervaringsdeskundige zet ik graag mijn kennis en ervaring in en begeleid jou in dit proces.

 

Vraag nu een gratis gesprek aan