• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Wageningen

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaanbegeleiding regio Wageningen

Zit je carrière een beetje in het slop? Met professionele loopbaanbegeleiding door Esenzz krijg je de tools om meer uit je carrière te halen. Loopbaancoaching helpt je stappen te zetten. Het is daarbij tegenwoordig heel gebruikelijk om de hulp in te schakelen van een professionele loopbaancoach. Het lukt zeker niet iedereen om zomaar even gestelde doelen te bereiken of ambities waar te maken. Loopbaancoaching in de regio Wageningen van Esenzz geeft je het zetje in de rug om toch je doelen te bereiken als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je carrière. Of je als je niet goed weet hoe door te stromen naar een hoger level. Maar ook als je wellicht denkt dat je kwaliteiten ergens anders beter uit de verf komen. Ik help je graag verder! Hieronder informeer ik je verder over loopbaancoaching door de loopbaanadviseur van Esenzz. Maar meteen een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in de regio Wageningen kan natuurlijk ook.

loopbaanbegeleiding-wageningen

loopbaancoach-wageningen

Ondersteuning van een loopbaancoach in de regio Wageningen

Professionele loopbaancoaching krijg je van de ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz. Vrouwen in al hun diversiteit help ik om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Het is de meest effectieve manier om carrière wensen, dromen en ambities waar te kunnen maken. Het creëren van een positieve mindset hoort ook bij persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding. Dat geldt wat mij betreft voor iedere vrouw, dus ook voor jou! Heb jij daar ook behoefte aan en wil jij samen met mij jouw carrière een positieve impuls geven? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor een gesprek of meer informatie over onze bewezen effectieve loopbaancoaching.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Met loopbaancoaching in de regio Wageningen geven we je een boost aan je loopbaanontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling hoort daarbij. Want een sterke vrouw heeft nu eenmaal een betere arbeidsmarktpositie! Wij vinden dat je met een lagere positie of een lager niveau geen genoegen (meer) hoeft te nemen. Met behulp van arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching ben je beter op de toekomst voorbereid en kun je beter inspelen op de snel veranderende arbeidsmarkt. Met een duurzame aanpak van je carrière coach kom je tot een duurzame loopbaan!

Voordelen van loopbaancoaching

Loopbaancoaching in de regio Wageningen door Esenzz zet je snel op het voor jou goede spoor in je carrière. Je kunt bij ons rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Esenzz Coaching & Training heet niet voor niets zo. De ervaren professionele coach helpt je om in korte tijd tot de essentie van je vraagstuk te brengen en jouw aanpak te bepalen. Is voor mensen die de verandering aandurven.

Verstraeten

Contact met de loopbaancoach van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Wageningen door Esenzz je aan? Vraag dan nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Wageningen voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoaching-wageningen

Hèt recept voor je droombaan

whitepaperCreëer je droombaan met dè 6 ‘multiple levels of thinking’, bereik méér GLOW & FLOW in je loopbaan. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Download nu het E-boek.