januari 12, 2018

Contact en Info

De eerste stap naar meer plezier en geluk is zo gezet! Plan een gesprek en meld je aan voor een persoonlijk coachingstraject. Heb je vragen of wil je meer informatie, bel me of stuur me een bericht en ik neem spoedig contact met je op.

Ben je benieuwd wat Esenzz voor jou kan betekenen in jouw persoonlijke en professionele groei? Ontdek de mogelijkheden in een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek. Dit gesprek vindt telefonisch plaats, tenzij je voorkeur hebt om naar mijn praktijk te komen. Deze is gevestigd aan de uiterwaarden van de Ijssel in het prachtige dorpje De Steeg aan de Veluwe. Na dit gesprek besluiten we samen of er vertrouwen en een wederzijdse klik is om door te gaan met elkaar.

Gesprekslocatie

De coaching vindt in principe binnen jouw organisatie of op jouw werklocatie plaats.  Ik hanteer hiervoor geen extra kosten voor reistijd en vervoer. Indien je toch voorkeur hebt voor een externe locatie, dan hebben we nog de mogelijkheid om een flexibele coachruimte te huren. De kosten hiervoor bereken ik echter wel extra door. Mocht je bij mij in de praktijk willen komen, dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De Steeg is een klein dorpje aan de Veluwe in de omgeving Arnhem in het mooie Gelderland.

Vergoeding door werkgever of overheid

Indien je in loondienst bent dan is het goed om te weten of er een vergoeding vanuit jouw werkgever is. In het kader van duurzame inzetbaarheid en loopbaanontwikkeling zijn er vaak budgetten beschikbaar voor het inzetten van een coachingstraject. Informeer bij je leidinggevende of HR afdeling of dit ook voor jou geldt. In een aantal gevallen is er de mogelijkheid tot belastingaftrek. Voor meer informatie hierover, verwijs ik je naar de website van de Belastingdienst. Ook kun je als 45 plusser eventueel in aanmerking komen voor een tijdelijke subsidieregeling die door de Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is ingesteld. Lees hier meer over in Ontwikkeladvies 45+.