Zet koers op duurzaam vrouwelijk talent

Neem contact op
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Laat vrouwen tot bloei komen

Heeft u hoogopgeleide vrouwelijke professionals in uw organisatie die niet goed mee kunnen komen met de ontwikkelingen of die een duwtje in de rug nodig hebben? Vrouwen die niet goed op hun plek zitten of niet voldoende tot hun recht komen? Door de snel veranderende arbeidsmarkt ben je als organisatie genoodzaakt mee te bewegen om te kunnen overleven. Hiervoor heb je flexibele en wendbare medewerkers nodig die zich willen ontwikkelen en waardevol blijven voor je organisatie. Wil je van beide kanten onafhankelijker zijn, zorg dan dat je medewerkers zelf de regie nemen voor hun duurzame inzetbaarheid.

Koers op duurzaam talent, want talent is schaars. Gezien de krapper wordende en snel veranderende arbeidsmarkt is het slim om het talent van je vrouwelijke werknemers beter te benutten. Esenzz kan helpen met duurzame loopbaanbegeleiding. Het is mijn missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan.

organisaties-esenzz
esenzz-organisaties

Hoe zou het voor uw organisatie zijn als uw vrouwelijke werknemers:

  • Hulp van een onafhankelijke ervaringsdeskundige krijgen die hen volledig ziet, hoort en begrijpt.
  • Weer op de juiste plek zitten, waardoor ze helemaal tot hun recht komen.
  • Zich volledig inzetten en optimaal resultaat behalen voor de organisatie.
  • Zich betrokken en gewaardeerd voelen en beter meekomen met veranderingen en ontwikkelingen binnen uw organisatie.
  • Weer lekker in hun vel zitten, de sfeer hierdoor goed is en u kunt knallen met uw team!

Waarom diversiteit zo belangrijk is:

Terwijl talent steeds schaarser wordt, wordt het voorhanden talent niet altijd goed benut. Op de relatief hogere posities van het Nederlandse bedrijfsleven werken relatief weinig vrouwen, ook die met een niet-westerse migratieachtergrond. Waarom zou u werk maken van meer diversiteit in uw bedrijf? Met een succesvol diversiteitsbeleid draagt uw bedrijf enerzijds bij aan kansengelijkheid, integratie en verbinding in de samenleving. Met andere woorden: In uw organisatie voelt iedereen zich welkom en thuis. Anderzijds werkt dit ook door in uw resultaten, omdat u een betere afspiegeling bent van de samenleving.

Esenzz grijpt kansen voor organisaties

Als ZZP’er werk ik graag voor inclusieve organisaties om ze te helpen een betere afspiegeling te zijn op alle niveaus van de organisatie. Bent u zo’n organisatie waar iedereen ongeacht culturele achtergrond, seksuele geaardheid, beperking, leeftijd en geslacht, een volwaardige plek heeft en zich volop mag en kan ontwikkelen? Dan kunt u mij inhuren als interim professional.

Mocht u als organisatie aangesloten zijn bij #Springest? Dan kunt u mij ook daar vinden door naar deze link te gaan. Tenslotte ben ik ook aangesloten bij Gingermood, als u daar de loopbaancoaching heeft uitbesteed.

Wat nog meer deelnemers zeggen over Esenzz:

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Kom in contact voor loopbaancoaching voor uw medewerkers

Is het tijd voor verandering binnen uw organisatie? Haal meer uit de vrouwelijke medewerkers met loopbaancoaching van Esenzz. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun passie te leven en weer met veel plezier naar hun loopbaan te gaan. Graag bespreek ik samen de mogelijkheden om met resultaat en voldoening uw vrouwelijke werknemers te kunnen ondersteunen. Kom gerust in contact met mij via songul@esenzz.nl of bel mij op 06 14491328.

outplacement