Esenzz Loopbaancoach Arnhem

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaancoach Arnhem

Ooit ben je enthousiast en hoopvol aan je loopbaan begonnen. Je verdient goed, maar ben je ècht gelukkig in je werk? Haal je voldoende uit jezelf en je talenten?

Je mist geruime tijd plezier en uitdaging in je werk…

Op zoek naar loopbaancoach Arnhem? Bij Esenzz ben je op de juiste plek voor duurzame loopbaancoaching voor vrouwen, die door de jaren heen zichzelf kwijt zijn geraakt.

Talentvolle vrouwen die voelen dat ze meer in hun mars hebben.

Als jij zo’n vrouw bent, dan help ik je graag om in je waarde te staan en loopbaankeuzes te maken die recht doen aan; wie je bent, wat je kunt en wat jij belangrijk vindt!

Onderstaand lees je meer over loopbaancoaching in Arnhem door een ervaren NOLOC gecertificeerd loopbaanadviseur. Uiteraard kunt je ook direct een afspraak maken met mij als loopbaancoach in Arnhem.

loopbaanbegeleiding-arnhem

loopbaancoaching-arnhem

Wat doet onze loopbaancoach Arnhem?

Esenzz biedt loopbaancoaching in Arnhem en is Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Songul heeft de missie om vrouwen in al hun diversiteit te helpen voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Zo kunnen ze hun wensen, dromen en ambities waarmaken in hun loopbaan. Naast persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding is ook het creëren van een positieve mindset bij vrouwen mijn ambitie. Want dat is voor iedere vrouw weggelegd, dus ook voor jou! Vind jij dat een aantrekkelijk idee, kun jij ook wel een carrière zetje gebruiken, of wil je hierover van gedachten wisselen? Neem dan contact op met Songul om je effectief te laten coachen in je loopbaan.

Loopbaancoaching met een FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoach Arnhem geeft met persoonlijke ontwikkeling je loopbaanontwikkeling een boost. Als vrouw wordt je niet alleen sterker op het mentale vlak, maar ook in je arbeidsmarktpositie. Je hoeft geen genoegen (meer) te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met onze arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Arnhem, zorgen we ervoor dat je toekomstbestendig wordt. Je bent én blijft dan goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort een duurzame aanpak van een loopbaancoach in Arnhem!

Waarom kiezen voor Esenzz loopbaancoaching in Arnhem?

Als je gebruik maakt van deze professionele loopbaancoach Arnhem, weet je zeker dat je goed zit. Want met Esenzz loopbaancoaching kun je rekenen op het volgende:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • > 20 jaar ervaring
  • > 1850 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen

Wat deelnemers zeggen over Esenzz:

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Contact opnemen met de carrière coach Arnhem

Wil je meer weten over persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Arnhem door Songul? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Arnhem voor je kan betekenen. Je kunt mijn telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoaching-arnhem