fbpx
 
 

Mijn naam is Songül Kinran-Günes

Als 5-jarige meisje verhuisde ik van Oost-Turkije naar Nederland. De overgang was groot, maar snel ervoer ik dat de westerse omgeving en cultuur mij volop perspectief, kansen en toekomst mogelijkheden boden.

De nieuwe wereld inspireerde mij en maakte mij nieuwsgierig, leergierig en ambitieus. Echter met het opgroeien in twee culturen, vond ik het lastig om mijn rol in te nemen. Ik voelde me nergens echt thuis. Ik voerde een (interne) strijd over wie ik hoorde te zijn en wie ik wilde zijn.  Ik had geen rolmodel, dus alles moest ik zelf ontdekken. Ik leerde me vooral goed aan te passen, mezelf weg te cijferen en genoegen te nemen met minder. Onbewust leerde ik wel kwaliteiten te ontwikkelen, die later goed van pas zouden komen zoals; goed omgaan met teleurstellingen, aanvoelen wat anderen bezighoudt, aanpassen, hindernissen overwinnen en doorzetten.

Ik bleef nog lang bescheiden en onzeker en had moeite om me gelijkwaardig op te stellen. Hulp vragen deed ik niet, ik had geleerd dat ik het zelf moest kunnen oplossen. Hoewel ik succesvol was in mijn loopbaan overheersten negatieve gedachten zoals; ik val door de mand, ik kan het niet, het lukt me niet, ik mag er niet zijn, ze vinden me niet aardig, dit is niet voor mij weggelegd, iemand anders is veel beter en zo kan ik nog verder doorgaan.

Verandering

Rond mijn 44’ste levensjaar kwam ik in een omslagpunt in mijn leven. Ik begon anders naar de wereld te kijken, werd bewuster van mijn waarneming en beleving en kwam dichter bij mezelf te staan. Ik wist dat onzekerheid niks met mijn afkomst te maken had en voelde voor het eerst de rijkdom en dankbaarheid om opgegroeid te zijn in twee. Ik leerde beter voor mezelf en mijn ambities te staan. Als persoon was ik gewoon ok! Mijn drijvende kracht was dat ik die vrije en onafhankelijke vrouw wilde worden, die door niemand en niets meer gehinderd werd om haar ambities en dromen te realiseren.

Ik kan met trots zeggen dat dit is gelukt! Mijn motto is dan ook ‘Als je echt iets wilt, dan gaat dit je hoe dan ook lukken. Het is nooit te laat’. Mijn toekomstperspectief was zo inspirerend en aantrekkelijk dat, tegenwind mij nog sterker maakte en mij rechtovereind heeft doen staan voor wat ik echt belangrijk vind in het leven. Voor mij is onafhankelijk zijn en mijn eigen keuzes maken de belangrijkste drijfveren geweest om voor mij zelf te beginnen. Esenzz staat voor: Vanuit je ware diepe ik, nieuwsgierig zijn naar wat het leven jou en mij te bieden heeft aan potentieel, levenservaring en geluk.

 

Klanten kiezen voor mij omdat;

Ik bijna 20 jaar ervaring heb met het coachen en begeleiden van honderden mensen naar een baan met meer plezier en voldoening.

Ik  een  Arbeidsmarktgedreven Loopbaancoach ben. Hierdoor ben ik als coach up to date in mijn vakgebied en de arbeidsmarkt. Mijn aanpak onderscheid ik, door dat ik toekomstgericht ben, ik hou niet van graven in het verleden. De snel veranderende arbeidsmarkt vergt ook van jou dat je toekomstgericht bent. Nieuw en realistisch loopbaanperspectief, dat recht doet aan jouw dromen en ambities geeft inspiratie, motivatie en beweging.

Ik een Persoonlijke MasterCoach ben, waardoor ik net iets dieper ga en de trajecten effectiever en duurzamer zijn. Ik help jou over je drempels heen om je volgende stap of je ideale baan waar te maken. Er vindt een duurzame gedragsverandering plaats zodat jij voortaan proactief en zelfredzaam bent in je loopbaan en op de arbeidsmarkt.

Ik ervaringsdeskundige ben in het ‘onzeker’ zijn en het zelf ook extra spannend vond om stappen te zetten en te veranderen. Ik vertrouw er volledig op dat dit voor iedere vrouw is weggelegd, ook voor jou.

Ik als mens open, te vertrouwen, positief en toekomstgericht ben. Mijn stijl wordt als verfrissend, resultaat- en toekomstgericht ervaren.

 

Als je een klik voelt, blijf dan niet te lang worstelen met je hindernissen. Hoe klein of groot je gewenste verandering of ambitie ook is.

 

Vraag nu een gratis gesprek aan!

 

 

 

 

NOLOC erkend Loopbaanprofessional en NLP Master Coach/IA-NLP Trainer

Ik ben aangesloten bij de NOLOC en bovendien als Internationaal gecertificeerde IA-NLP Trainer en NLP Master Coach erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP). U kunt mij als Persoonlijke Coach inschakelen in de driehoek Apeldoorn, Zutphen en Arnhem of provincie Overijssel en Gelderland. Landelijk werk ik uiteraard online.

           

Deskundige vakvrouw

"Songul is een zeer deskundige en plezierige gesprekspartner en vakvrouw. Haar inspirerende en gestructureerde aanpak hielp mij om mijn plan helder te krijgen en de gedroomde loopbaanstap te zetten."

Simone, Strategisch HR Business Partner

Kundig en ervaren

“ Tijdens het kennismakingsgesprek met haar werd mij al snel duidelijk dat Songül een kundige en ervaren coach is, die niet schroomt je een spiegel voor te houden. ”

 

 Henriëtte Müller, Directiesecretaresse

Eigen potentieel

“ Songul is een prettige coach die een fijne omgeving schept om je eigen potentieel te ontdekken. Waar ik eerst nog een vaag idee had over wat ik zou kunnen doen begeleidde zij me stapsgewijs bij het maken van keuzes. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe baan. ”

 

Martin Straat, Hypotheek Acceptant bij Stater

Betrouwbaar en empathisch

“ Songul heeft als voormalig teammanager en coach veel ervaring en is betrouwbaar en empathisch. De goede verstandhouding zorgde voor rust en ruimte in mijn hoofd waardoor ik mijn eigen koers kon vervolgen. Haar no-nonsense aanpak en duidelijke feedback gaven mij richting. ”

 

Albert- Jan Kooijman, Projectleider | Informatiebeheerder

De juiste vragen

“ Door de juiste vragen te stellen heeft Songul mij aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven en heb ik beslissingen durven nemen. ”

 

Simone Hofstee, Jobcoach

Fijne persoonlijkheid

“ Songul heeft mij op een prettige manier gewezen op dingen die ik kon veranderen in mijn benadering van de arbeidsmarkt. ”

 

Riquette Schipper – De Groot, ICT Kwaliteitsmanager bij NCCW

Onbewuste patronen

“ Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. ”

 

Kim, Ambtenaar Gemeente Deventer

Prettig

‘ Met Songül heb ik nog steeds regelmatig contact. Zij is een open, fijne, persoonlijkheid. Weet jou te laten praten, luistert goed, stelt de goede vragen op het juiste moment en laat jou zelf ervaren waar jou verbeterpunten liggen. ”

 

Haryo Bats, Letselschadespecialist ASR