loopbaancoaching, loopbaantraject, outplacement, herorientatie, ontslag, mindset, vrouwen, gelderland

Songül Kinran

+ 20 jaar ervaring

+ 750 vrouwen begeleid

SONGÜL KINRAN

 

Als 5-jarige meisje verhuisde ik met mijn familie van Oost-Turkije naar Nederland. De overgang had een enorme impact vanwege de grote tegenstellingen in cultuur. Pas veel later zag ik het opgroeien in 2 culturen echt als een verrijking.

Als ondergesneeuwd kind uit een groot gezin met 7 kinderen was ik buitenshuis meer in mijn element en vooral op school vond ik het ontzettend leuk. Ik was heel leergierig, zat uren in mijn boeken en deed altijd heel erg mijn best.

Kennelijk is toen mijn sterke drive ontstaan om het maximale uit mezelf te halen zodat ik later vrij en onafhankelijk kon zijn, in mentaal en fysiek opzicht.

Ambitieus en gedreven was ik, maar het najagen van mijn ambities ging echter niet zonder slag of stoot. Ik was een kei in het onzeker maken van mezelf en het saboteren van mijn wensen.

Gelukkig kan ik nu achteraf zeggen dat mijn verlangens en dromen sterker waren en hebben gewonnen.

Dankzij mijn sterke wil en doorzettingsvermogen. 

DE VERANDERING

 

Rond mijn 44’ste levensjaar kwam ik in een omslagpunt in mijn leven. Ik leerde beter voor mezelf en mijn ambities te staan. Als persoon was ik gewoon ok! Mijn drijvende kracht was dat ik die vrije en onafhankelijke vrouw wilde worden, die door niemand en niets meer gehinderd werd om haar ambities en dromen te realiseren.

Na 23 jaar in loondienst heb ik met mijn passie als Loopbaanadviseur eindelijk financiële vrijheid en onafhankelijkheid gerealiseerd. Ik ben in 2017 als Zelfstandig Loopbaancoach en NLP Mastercoach verder gegaan en help sindsdien talentvolle vrouwelijke werknemers om ook hun (ondergesneeuwde) ambities en passie waar te maken. 

Ik heb een unieke kijk op Loopbaancoaching, omdat ik vanuit mijn ervaringsdeskundigheid en jarenlange praktijkervaring weet, dat alles valt en staat met mindset. Zo heb ik jarenlang mijn onzekerheid weten te verbergen met mijn krachtige uitstraling en mezelf gevangen gehouden in mijn eigen hersenspinsels en hierdoor ook in mijn loopbaan.

Dankzij het overwinnen van mijn diepste mindset issues, is het mij gelukt om mijn loopbaan ambities waar te maken. Zonder een helpende mindset was dit mij nooit gelukt!. Dus wat mij betreft is mindset het belangrijkste basisingrediënt voor zowel jouw leven als jouw loopbaan.

MIJN MISSIE

 

Zo heb ik al honderden vrouwen geholpen aan een positieve mindset, zodat ze vanuit vertrouwen de regie namen en de gewenste stappen gingen zetten in hun loopbaan. Bovendien leerden deze vrouwen hoe ze ook daarna aan hun duurzame inzetbaarheid konden blijven werken, zodat ze altijd meetellen en van waarde kunnen zijn op de arbeidsmarkt.

Dit waren vrouwen die (net als ik voorheen) ook hun onzekerheid wisten te verbergen en zich mentaal en fysiek gevangen voelden in hun loopbaan. Deze vrouwen vroegen zich dan ook af hoe het mij dan toch gelukt is om mijn ambities te realiseren en mijn passie te leven. Ze willen weten wat ik heb gedaan en welk proces ik heb doorgemaakt. Waarom? Omdat ook zij nu echt klaar zijn om altijd maar af te zien en genoegen te nemen met minder.

Ik ben vastberaden om de beste versie van mezelf te zijn, door mijn droombaan, waarin ik maximaal plezier en vrijheid heb, nooit kwijt te raken. Zodat ik altijd die blije, leuke en gezellige moeder, partner en dochter kan zijn. Als loopbaancoach heb ik dan ook als missie om andere vrouwen te helpen om ongehinderd ook hun (ondergesneeuwde) passie en ambities te realiseren.

Je passie leven en succes hebben heeft niks te maken heeft met afkomst, een bevoorrecht nest, extravert zijn, op een podium staan of doelloos te gaan netwerken. Definieer je passie en succesvolle baan en ga hiervoor! Op je eigen manier waar jij je goed bij voelt. Dit is hoe het mij en honderden andere vrouwen die jou al voorgingen ook gelukt is. Zij hebben hun gewenste veranderingen en diepste wensen al doorgevoerd en de eigen leven getransformeerd.

Weet dat als je eenmaal je passie leeft, deze jou nooit meer loslaat!

Mijn motto is dan ook ‘Als je echt iets wilt, dan gaat dit je hoe dan ook lukken. Het is nooit te laat’.

KLANTEN KIEZEN VOOR MIJ OMDAT

 

Ik bijna 20 jaar ervaring heb met het coachen en begeleiden van honderden mensen naar een baan met meer plezier en voldoening.

Ik een Arbeidsmarktgedreven Loopbaancoach ben. Hierdoor ben ik als coach up to date in mijn vakgebied en de arbeidsmarkt. Mijn aanpak onderscheid ik, door dat ik toekomstgericht ben, ik hou niet van graven in het verleden. De snel veranderende arbeidsmarkt vergt ook van jou dat je toekomstgericht bent. Nieuw en realistisch loopbaanperspectief, dat recht doet aan jouw dromen en ambities geeft inspiratie, motivatie en beweging. 

Ik een NLP MasterCoach ben, waardoor ik net iets dieper ga en de trajecten effectiever en duurzamer zijn. Ik help jou over je drempels heen om je volgende stap of je ideale baan waar te maken. Er vindt een duurzame gedragsverandering plaats zodat jij voortaan proactief en zelfredzaam bent in je loopbaan en op de arbeidsmarkt. 

Ik ervaringsdeskundige ben in het overwinnen van mijn onzekerheid om stappen te zetten en te veranderen. Ik vertrouw er volledig op dat dit voor iedere vrouw is weggelegd, ook voor jou. 

Ik als mens betrokken, betrouwbaar, positief en toekomstgericht ben. Mijn stijl wordt als verfrissend, resultaat- en toekomstgericht ervaren.

Vraag nu een gratis gesprek aan!

 

 

DIT IS WAT ANDEREN ZEGGEN

Deskundige vakvrouw

"Songul is een zeer deskundige en plezierige gesprekspartner en vakvrouw. Haar inspirerende en gestructureerde aanpak hielp mij om mijn plan helder te krijgen en de gedroomde loopbaanstap te zetten."

Simone, Strategisch HR Business Partner

Kundig en ervaren

“ Tijdens het kennismakingsgesprek met haar werd mij al snel duidelijk dat Songül een kundige en ervaren coach is, die niet schroomt je een spiegel voor te houden. ”

 

 Henriëtte Müller, Directiesecretaresse

Eigen potentieel

“ Songul is een prettige coach die een fijne omgeving schept om je eigen potentieel te ontdekken. Waar ik eerst nog een vaag idee had over wat ik zou kunnen doen begeleidde zij me stapsgewijs bij het maken van keuzes. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe baan. ”

 

Martin Straat, Hypotheek Acceptant bij Stater

Betrouwbaar en empathisch

“ Songul heeft als voormalig teammanager en coach veel ervaring en is betrouwbaar en empathisch. De goede verstandhouding zorgde voor rust en ruimte in mijn hoofd waardoor ik mijn eigen koers kon vervolgen. Haar no-nonsense aanpak en duidelijke feedback gaven mij richting. ”

 

Albert- Jan Kooijman, Projectleider | Informatiebeheerder

De juiste vragen

“ Door de juiste vragen te stellen heeft Songul mij aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven en heb ik beslissingen durven nemen. ”

 

Simone Hofstee, Jobcoach

Fijne persoonlijkheid

“ Songul heeft mij op een prettige manier gewezen op dingen die ik kon veranderen in mijn benadering van de arbeidsmarkt. ”

 

Riquette Schipper – De Groot, ICT Kwaliteitsmanager bij NCCW

Onbewuste patronen

“ Door haar open, positieve, hulpvaardige manier van werken heeft ze een veilige omgeving gecreëerd. Waardoor het me gelukt is om achter mijn onbewuste patronen, emoties en gedrag te gekomen. Dit heeft geresulteerd in een grote carrière stap bij een andere werkgever. ”

 

Kim, Ambtenaar Gemeente Deventer

Prettig

‘ Met Songül heb ik nog steeds regelmatig contact. Zij is een open, fijne, persoonlijkheid. Weet jou te laten praten, luistert goed, stelt de goede vragen op het juiste moment en laat jou zelf ervaren waar jou verbeterpunten liggen. ”

 

Haryo Bats, Letselschadespecialist ASR

 

 

NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional en NLP Master Coach/IA-NLP Trainer

Ik ben aangesloten bij de NOLOC en bovendien als Internationaal gecertificeerde IA-NLP Trainer en NLP Master Coach erkend door de Nederlandse Vereniging van NLP (NVNLP). U kunt mij als Persoonlijke Coach inschakelen in de vierhoek Apeldoorn, Zutphen en Arnhem en Nijmegen. Ook provincie Overijssel, Gelderland en Utrecht. Landelijk werk ik uiteraard online.