Loopbaancoach Arnhem voor carrièrevrouwen

Neem contact op
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Songul Kinran, dè NLP Loopbaancoach Arnhem voor carrièrevrouwen

Jarenlang werkte Songul Kinran o.a. als manager en loopbaancoach aan de ontwikkeling en het werkgeluk van medewerkers. Aan de buitenkant leek het alsof haar dat fantastisch afging. Van binnen voelde ze zich vaak onzeker en klein.

Ze denderde als carrièrevrouw door en raakte zo de controle over haar leven kwijt.

Gelukkig kwam ze in die periode in aanraking met NLP en maakte hierdoor een diepgaande persoonlijke transformatie door.

Ze vond zichzelf weer terug en was weer gelukkig in en met haar werk. Ze herpakte de regie en besloot voortaan alleen maar vrouwen te begeleiden.

In de praktijk herkent ze zichzelf vooral in ambitieuze vrouwen die (net als zij eerder) zichzelf ontzettend tekort doen. Terwijl ze zoveel meer te bieden dan dat ze laten zien.

Songul gunt deze vrouwen dat ze voor hun waarde staan en zich vaker op nummer #1 zetten. Dan is er zoveel meer mogelijk.

Esenzz-Regie op je loopbaan

Duurzame aanpak in loopbaancoaching

We hebben te maken met een arbeidsmarkt die grillig is en sterk veranderd. Organisaties hameren op eigen regie en duurzame inzetbaarheid. Wat jij nodig hebt is een aanpak die gericht is op het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid, zodat je overeind en aantrekkelijk blijft.

Als je ervoor kiest om met Songul te werken, dan helpt zij jou als Loopbaancoach met het in de praktijk bewezen FIT for the FUTURE aanpak; een persoonlijke èn toekomstgerichte loopbaanbegeleiding.

Met NLP is ze in staat om duurzame veranderingen te realiseren op gedrags-, overtuigings- en identiteitsniveau. Deze Women Empowerment krijgt extra aandacht en ruimte.

Inmiddels heeft Songul als Register Loopbaanprofessional 20+ jaar ervaring en heeft ze met veel plezier en succes honderden ambitieuze vrouwen vooruit geholpen in de loopbaan.

Heb jij als carrièrevrouw dromen en ambities en wil je deze samen met een loopbaancoach dichtbij Arnhem realiseren?  Vraag dan vandaag nog een koersgesprek aan met Songul voor een bewezen aanpak.

Lees hier hoe klanten mijn loopbaancoaching  beoordelen op Springest.nl

Christel Halewijn

Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5 out of 5
23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5 out of 5
23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

Rated 5 out of 5
16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

Rated 5 out of 5
4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

Rated 5 out of 5
23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

Rated 5 out of 5
23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

Rated 5 out of 5
23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Carrièrevrouwen kiezen voor mij omdat:

  • Persoonlijke èn marktgerichte loopbaanaanpak
  • Ervaringsdeskundige hierdoor herkenning en goede klik
  • Ruim 20 jaar ervaring met coachen van vrouwen in de loopbaan.
  • Register Loopbaanprofessional (RL) aangesloten bij NOLOC gericht op; Loopbaanbegeleiding voor duurzame inzetbaarheid.
  • IA-NLP gecertificeerd, erkend door NVNLP gericht op; Persoonlijke coaching voor duurzame veranderingen op identiteit-, overtuigings- en gedragsniveau.