• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoach Zutphen

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaancoaching in Zutphen

Wil je meer uit je carrière halen, maar weet je niet zo goed hoe je dat aanpakt? Het is niet altijd makkelijk om bepaalde doelen te bereiken en ambities waar te maken. Als je daarbij wel een duwtje in de rug kunt gebruiken, kan loopbaancoaching van Esenzz in de regio Zutphen je daar ongetwijfeld mee helpen.

Dus loop je vast in je werk, of weet je niet goed hoe je kunt doorgroeien? Of zet je je kennis, kunde en ervaring liever in voor iets anders of in een andere werkomgeving? Esenzz geeft je dat gewenste duwtje in de rug. Meer informatie over de loopbaancoaching in Zutphen door de loopbaanadviseur van Esenzz lees je hieronder. U kunt gerust meteen een afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in de regio Zutphen.

loopbaancoaching-zutphen

loopbaanbegeleiding-zutphen

Ondersteuning van onze loopbaancoach Zutphen?

Esenzz biedt loopbaancoaching in de regio Zutphen en is een ervaren Register Loopbaanprofessional. Het is mijn missie om vrouwen te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan en zo hun wensen, dromen en ambities waar te maken in hun loopbaan. Bij persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding hoort ook het ontwikkelen van een positieve mindset bij vrouwen. Dit is voor iedere vrouw weggelegd, ook voor jou! Wil jij hier meer over weten en kan ook jouw carrière een positieve impuls gebruiken? Laat het mij weten, neem contact op met Esenzz voor effectieve loopbaancoaching.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoaching in de regio Zutphen door Esenzz betekent dat we een boost geven aan je loopbaanontwikkeling met behulp van je persoonlijke ontwikkeling. Dat maakt je als vrouw niet alleen mentaal sterker; je arbeidsmarktpositie verbetert er ook door. Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is beslist niet meer nodig. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching maken we je als het ware toekomstbestendig. Je bent en blijft daarna goed voorbereid op de snel veranderende arbeidsmarkt. Een duurzame loopbaan vraagt om een duurzame aanpak van een carrière coach, nietwaar?

Waarom is Esenzz loopbaancoaching aantrekkelijk?

Esenzz loopbaancoaching Zutphen is aantrekkelijk voor je, omdat je zult merken dat je snel op het voor jou goede spoor komt te zitten. Met Esenzz kun je namelijk rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 1850 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen

Wat nog meer deelnemers zeggen over Esenzz:

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Contact met de loopbaancoach Zutphen van Esenzz

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Zutphen door Esenzz je aan? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Zutphen voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

Loopbaancoach-zutphen