• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoach Velp

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaancoaching in Velp

Met professionele loopbaanbegeleiding in Velp door Esenzz kun je als vrouw meer uit je carrière te halen. Loopbaancoaching helpt je om stappen naar voren te zetten. Voor velen is het heel gebruikelijk om daarbij hulp in te schakelen van een loopbaancoach. Het is namelijk niet zomaar voor iedereen weggelegd om bepaalde doelen te bereiken of ambities waar te maken. Soms is daar wat ondersteuning bij nodig. Loopbaancoaching in Velp van Esenzz geeft je het zetje in de rug dat jou helpt je doelen te bereiken.

Wanneer kies je voor loopbaancoaching? Bijvoorbeeld als je het gevoel hebt dat je op een dood spoor zit in je carrière. Of je als je niet goed weet hoe door te stromen naar een hoger level. Of als je denkt dat je kwaliteiten ergens anders beter tot hun recht komen. Meer over loopbaancoaching in Velp door de loopbaanadviseur van Esenzz lees je hieronder. Maar je kunt natuurlijk ook meteen afspraak maken voor professionele loopbaanbegeleiding in Velp.

loopbaancoach-veenendaal

loopbaancoaching-veenendaal

Ondersteuning van een loopbaancoach Velp

Onze ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz biedt je professionele loopbaancoaching in Velp. Ik sta vrouwen bij om voor hun arbeidsmarktwaarde te gaan staan. Dat is dé manier om je carrière wensen, dromen en ambities te kunnen volgen. En bij een persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding hoort ook aandacht voor een positieve mindset. Neem gerust contact op voor een gesprek of meer informatie over onze bewezen effectieve loopbaancoaching.

Ontdek de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Loopbaancoaching in de regio van Velp is bedoeld om een boost te geven aan je loopbaanontwikkeling. Persoonlijke ontwikkeling hoort daarbij. Een sterke vrouw heeft een betere arbeidsmarktpositie! Genoegen nemen met een lagere positie of een lager niveau is niet nodig. Arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching helpt je om op de toekomst voorbereid te zijn, en in te kunnen spelen op, de snel veranderende arbeidsmarkt. Een duurzame loopbaan is gebaat bij een duurzame aanpak door je carrière coach in Velp!

Voordelen van loopbaancoach Velp

Met loopbaancoaching in Velp gaat je carrière stromen. Je kunt bij Esenzz rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 1850 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Doelgroep: vrouwelijke professionales

Wat anderen zeggen over Esenzz

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Contact met de loopbaancoach Velp

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Velp door Esenzz je aan? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Velp voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaancoach-veenendaal

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 7,95

whitepaperZet je Passie en Drive aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.