Loopbaancoaching

Flexibele en duurzame loopbaancoaching nodig om je volgende droomstap te zetten?

In welke situatie je ook zit, Esenzz loopbaancoaching helpt je graag!

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren Register Loopbaanadviseur (RL NOLOC) en NLP Mastercoach help ik specifiek vrouwen met flexibele en duurzame loopbaantrajecten. Hierin heeft maatwerk in persoonlijke aandacht en empowering een belangrijke plek om vanuit vertrouwen voor die droombaan te kunnen gaan. Want juist als je meer vanuit je hart wilt werken, ervaar je het loslaten van je comfortzone (o.a. je zekerheid) als extra spannend en stressvol.

Mijn missie als loopbaanadviseur is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

De loopbaan strategie is gebaseerd op het bereiken van duurzame inzetbaarheid

Geen symptoombestrijding maar een duurzame aanpak!

Up-to-date houden van de 3 pijlers hiervoor levert optimaal werkgeluk en duurzame inzetbaarheid op:

#1 Persoonlijk leiderschap

Je reset op een dieper level je mindset en neemt afstand van negatieve gedachten, gevoelens en andere hobbels, waardoor je je persoonlijk leiderschap oppakt en duurzaam over zelfregie beschikt

#2 Een aantrekkelijk persoonlijk arbeidsmarktprofiel

Je bent als persoon op de arbeidsmarkt je eigen handelsmerk. Door te streven naar een baan die in lijn is met je persoonlijke waarden en doelen, ben je het meest vitaal en gelukkig en op weg naar je ideale carrière. Bovendien blijf je jezelf ontwikkelen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen, waardoor je aantrekkelijk blijft voor potentiële werkgevers.

#3 Impactvolle arbeidsmarktskills  

Met jouw unieke personal branding en jouw marktgerichte, verbindende kwaliteiten en (sollicitatie)vaardigheden maak je grote indruk. Je komt makkelijk aan tafel en verovert die felbegeerde droombaan wanneer jij dit wilt.

Bij Esenzz Loopbaancoaching krijg je altijd maatwerk

Het complete FIT for the FUTURE loopbaantraject bestaat uit 6 stappen, je kunt hier ook delen van volgen. Qua inhoud, persoonlijke begeleiding, vorm en duur wordt het loopbaantraject volledig op maat gesneden voor jouw persoonlijke situatie en behoefte.

Je krijgt via de online Esenzz Academy onbeperkt toegang tot het afgesproken loopbaantraject.

Stap 1: Regie op je droombaan

Je identificeert en overwint belemmeringen en destructieve patronen, waardoor je positief en met zelfvertrouwen in je persoonlijk leiderschap stapt en meer grip krijgt over je loopbaan.

Stap 2: Ontdek je richtinggevers

Je ontdekt hoe je vanuit je kern een krachtige verbinding krijgt met o.a. je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn in het bereiken van duurzaam werkplezier.

Stap 3: Ontwerp je droombaan

Je leert jouw innerlijke kompas (vorige stap) omzetten in een gefundeerd, visueel ontwerp of blauwdruk van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan

Je leert hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, hoe je je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt.

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Je ontdekt wat er nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te positioneren en je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Stap 6: Verover je droombaan

 Je leert tenslotte met marktgericht solliciteren wat wel en niet werkt, zodat je makkelijk aan tafel komt bij potentiële werkgevers, de beste match bent, waardoor je droombaan binnen no-time binnen handbereik voor je is.

Het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject is inclusief:

  • Onbeperkt toegang tot het maatwerk FIT for the FUTURE loopbaantraject op online Esenzz Academy.
  • Maximaal 8 persoonlijke sessies: ter bespreking van gemaakte opdrachten en waardevolle inzichten, tips en adviezen. Bovendien geschikt voor eventuele rouwverwerking bij ontslag, loopbaanangst en extra sollicitatiebegeleiding. Je realiseert hierin een doorbraak en transformatie van jouw diepgewortelde thema’s en belemmerende patronen. Hoe?
  • Dankzij mijn specialisatie in NLP ! Ik bied hiermee een unieke combinatie van loopbaancoaching met Woman Empowerment. Je realiseert duurzame gedragsverandering en zet hierdoor gegarandeerd stappen in je loopbaan. 
  • De vorm van de begeleiding is online, face to face of een combinatie van beide. De keuze is aan jou! De locatie van de gesprekken is bij Esenzz Loopbaancoaching in De Steeg (nabij Arnhem in Gelderland).
  • Marktgerichte sollicitatie methodiek: Je leert met vertrouwen jezelf te presenteren door goed af te stemmen op vacaturehouders en vanuit optimale verbinding te solliciteren.  
  • Onbeperkte e-coaching tijdens het loopbaantraject voor al jouw overige persoonlijke vragen via de Email of Whatsapp. 
  • Review op CV, LINKEDIN, pitch en sollicitatiebrieven 
  • Checklists en Templates voor CV, pitch, sollicitatiebrief 
  • Hulp bij het opzetten van je persoonlijk- en arbeidsmarktprofiel + actieplan om jouw verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling vorm te geven.

Ook de mate van persoonlijke begeleiding is maatwerk.

Wil je het loopbaantraject zelfstandig doorlopen? Of toch liever met persoonlijke begeleiding?

Hieronder de meest verkochte prepaid pakketten die je bij aanvang van het loopbaantraject voordeliger kunt aanschaffen.

Mocht je hier in eerste instantie geen gebruik van maken, dan kun je ook tijdens het traject losse persoonlijke sessies (bij) boeken als je extra ondersteuning nodig hebt.

Brons Prepaid Pakket

3 all-in persoonlijke sessies

Zilver Prepaid Pakket

6 all-in persoonlijke sessies

Goud Prepaid Pakket

8 all-in persoonlijke sessies

Benut je intern loopbaan- of ontwikkelbudget voor een goede investering in je loopbaan

Wil je onderzoeken of het loopbaantraject van Esenzz bij jou past? Onderzoek van te voren ook de mogelijkheden voor een ontwikkel- of loopbaanbudget. Dit budget vervalt jaarlijks als je dit niet gebruikt en dat is zonde.

En natuurlijk werk ik ook graag met vrouwen die bereid zijn om ook zelf te investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Esenzz helpt je met een goede investering in jouw loopbaan en hanteert een aantrekkelijker particulier – en een marktconform zakelijk tarief. 

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Samantha Aalpol
Samantha Aalpol
2024-03-14
Deze week heb ik mijn traject met Songul afgerond. Songul is een sympathieke vrouw die goed thuis is in loopbaancoaching, maar ook coaching in bredere zin. Er is daarom veel ruimte om rekening te houden met jouw behoeftes en de barrières die je voelt in het vaststellen van een nieuwe richting in je carrière. Dat maakt haar methode persoonlijk maar tegelijk wel gestructureerd met vaste modules. Ze is verder erg flexibel met het plannen van online of fysieke afspraken, dat is erg fijn als je dit traject combineert met je werk! Ik ben heel blij dat ik dit uitgebreide traject hebt gedaan. Het kost je tijd en inzet, maar je kan er dan ook echt iets mee! Van 'geen idee wat ik wil' naar 'ik ga voor die droombaan'!
Karen Kloet
Karen Kloet
2023-12-30
Zij heeft me geholpen om uit te vinden waar ik voor sta, wat ik graag zou willen in de nabije toekomst en dat ik dit kan bereiken. Songul is een prachtig mens!
Lieve La Haye
Lieve La Haye
2023-11-24
Ik kwam met de vraag 'in welke richting wil ik me verder ontwikkelen op werkgebied' bij Songul terecht en die vraag is absoluut beantwoord. Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren. Dankzij het traject en haar kennis en kunde heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waardoor ik echt vooruit kan. Songul is een prettig persoon om mee samen te werken: vriendelijk, recht door zee, met oog voor de talenten van de ander. Een aanrader!
Tamira Bakker
Tamira Bakker
2023-09-19
Begin dit jaar zette ik voor mijzelf een goal, die goal was het vinden van een nieuwe baan die beter bij mij past. Ik heb het loopbaantraject bij Songul gevolgd en heb dit heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar al gauw werd ik geïnspireerd en kreeg vele nieuwe inzichten. De werkwijze is prettig zowel digitaal als de bezoeken aan haar praktijk. Songul heeft veel kennis en helpt jou om antwoorden vanuit jezelf op papier te zetten. Soms duurt het even voordat je een antwoord naar boven krijgt, maar diep van binnen weet je precies wat je wilt. Mijn loopbaantraject heb ik afgesloten met een nieuwe baan. Daarmee kan ik niet anders zeggen dan dat ik een succesvol loopbaantraject heb doorlopen. Hartelijk dank Songul.
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.