Outplacement traject voor vrouwen bij ontslag en reorganisatie

Esenzz voor Outplacement bij ontslag en reorganisatie

Op zoek naar coaching of begeleiding?

Ben je als vrouw op zoek naar professionele begeleiding bij ontslag en reorganisatie? Esenzz Loopbaancoaching biedt jou gespecialiseerde outplacement trajecten die jou helpen bij het vinden van een nieuwe baan.

Of het nu gaat om een vriendelijk afscheid of een uitdagende reorganisatie, wij staan klaar om je door dit proces te begeleiden.

Wat is een outplacement traject?

Outplacement bij ontslag en reorganisatie is begeleiding naar een nieuwe externe baan, vaak gefinancierd door de werkgever. Zo’n traject wordt ook wel een mobiliteitstraject of een van werk naar werk traject genoemd. Esenzz biedt maatwerk outplacement trajecten voor vrouwen die te maken hebben met ontslag en reorganisatie.

Tijdens een outplacement traject doorloop je alle fasen die nodig zijn om elders weer een nieuwe baan te vinden. Van afscheid nemen en rouwverwerking tot het vinden van een nieuwe baan bij een andere werkgever.

Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Na een outplacement traject bereik je:

 • Een afscheid van je vorige baan met een positief gevoel.
 • Opnieuw grip op je loopbaan
 • Focus op een realistische en haalbare droombaan
 • Een heldere presentatie van jouw toegevoegde waarde, zonder te vervallen in algemeenheden
 • Een CV en Linkedin profiel dat onweerstaanbaar is en de selectiecommissie overtuigt
 • Uitstekende netwerk- en sollicitatievaardigheden waarmee je perfect matcht met potentiële werkgevers.
 • De capaciteit om de beste arbeidsmarktkansen te herkennen en duurzame carrièrekeuzes te maken.

Esenzz helpt jou om met vertrouwen keuzes te maken, zodat je weer goed op je plek zit.

Professionele begeleiding door Songül Kinran: 20+ jaar ervaren Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach

Als ervaren loopbaancoach help ik vrouwen die extra empowering nodig hebben om hun droombaan te bereiken. Want juist na ontslag wil je meer vanuit je passie en drive werken. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Dit zeggen deelnemers over het Outplacement traject van Esenzz

“Als gevolg van reorganisatie werd ik boventallig. Songül heeft mij met haar professionele aanpak geholpen aan praktische en persoonsgebonden handvatten. Songül heeft er voor gezorgd dat ik in beweging kwam!”

H. Müller, Directiesecretaresse

“Een nieuwe baan vinden, hoe moet dat eigenlijk? Voor mij was het weer een aantal jaren geleden dat ik voor het laatst een sollicitatiebrief verstuurde. Songul is een prettige coach die een fijne omgeving schept om je eigen potentieel te ontdekken. Ook bij het voorbereiden van gesprekken en schrijven van brieven had ik veel aan haar begeleiding. Inmiddels ben ik begonnen aan een nieuwe baan.

M. Straat, Hypotheekacceptant

Door een reorganisatie kwam mijn functie bij Achmea te vervallen. Na een dienstverband van 40 jaar werd ik boventallig. Dat gaf een vreemd maar ook bevrijdend gevoel. In mijn laatste functie was ik niet gelukkig. Door de juiste vragen te stellen heeft Songül mij aan het denken gezet, nieuwe inzichten gegeven en heb ik beslissingen durven nemen. Songül heeft mij laten inzien dat hoe spannend de situatie ook is, het altijd belangrijk is om voor je eigen werkgeluk te gaan.

S. Hofstee, HR specialist

Maatwerk outplacement traject op Esenzz Academy

Bij Esenzz Loopbaancoaching ontvang je altijd maatwerk, afgestemd op jouw situatie en behoeften. Of je nu kiest voor een compleet outplacement traject of delen ervan, wij staan klaar om je te ondersteunen bij het zetten van jouw volgende stap naar een nieuwe, betekenisvolle carrière.

Geen symptoombestrijding, maar een duurzame aanpak voor optimaal werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Inhoud outplacement traject van Esenzz

 • Maatwerk outplacement traject op Esenzz Academy
 • Met persoonlijke begeleiding (1 op 1)
 • Start/intakegesprek
 • 1-8 persoonlijke gesprekken
 • Hulplijnen
 • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)
 • Programmaduur 12-28 weken

Gebruik je transitievergoeding voor je outplacement traject

Ontdek de mogelijkheden voor vergoeding van een outplacement traject met je transitievergoeding. Esenzz Loopbaancoaching staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw professionele ambities.

Gratis eerste stap naar een gelukkige en succesvolle carrière

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.