Esenzz Loopbaancoach Nijmegen

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaancoaching in Nijmegen

Wil je als vrouw meer uit je carrière halen? En kun je wel wat hulp gebruiken bij het bereiken van je doelen of het waarmaken van je ambities? Kennismaken met de succesvolle loopbaancoach Nijmegen van Esenzz is dan voor jou het overwegen waard.

Dus als jouw loopbaan vast zit, of je niet weet hoe je moet doorstromen in je vak. Of als je iets anders wilt gaan doen met je ervaring, kennis en kunde. Dan hoef je het niet in je eentje uit te zoeken! De persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoach Nijmegen van Esenzz geeft je het gewenste zetje in de rug, of zet je op het goede spoor op het moment dat je daar aan toe bent. Hieronder geven we je meer informatie over loopbaancoaching in Nijmegen door de loopbaanadviseur van Esenzz. Je kunt overigens ook direct een gratis kennismakingsgesprek aanvragen met onze loopbaancoach Nijmegen.

loopbaanbegeleiding-nijmegen

loopbaancoaching-nijmegen

Wat doet onze loopbaancoach Nijmegen?

Loopbaancoaching in de regio Nijmegen, krijg je van een erkende Register Loopbaanprofessional met een grote staat van dienst. Het is mijn missie om vrouwen te helpen om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Ik wil dat zij hun wensen, dromen en ambities op carrièregebied waar kunnen maken. Ook het ontwikkelen van een positieve mindset bij vrouwen is belangrijk. Dat is voor iedere vrouw weggelegd, ook voor jou! Heb jij behoefte aan een positief duwtje in je loopbaan? Neem dan contact op voor effectieve, persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in de regio Nijmegen.

Loopbaancoaching met de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Met loopbaancoaching in de regio Nijmegen, besteden we uitgebreid aandacht aan je persoonlijke ontwikkeling en je loopbaanontwikkeling. We willen dat je je als vrouw sterker voelt en dat je je arbeidsmarktpositie verbetert. Wij vinden dat je niet – of niet langer – genoegen hoeft te nemen met een lagere positie of een lager niveau. Met loopbaancoaching in Nijmegen maken we je toekomstbestendig! Je bent dan goed voorbereid en we houden je op de hoogte van de snel veranderende arbeidsmarkt. Bij een duurzame loopbaan hoort immers een duurzame aanpak van een carrière coach.

Waarom kies je voor Esenzz loopbaancoach Nijmegen?

Aan de hand van een professionele carrière coach van Esenzz kun je rekenen op het volgende:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 1850 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen

Wat deelnemers zeggen over Esenzz:

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

Direct contact met loopbaancoach Nijmegen van Esenzz

Wil je meer weten over persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Nijmegen door Esenzz? Vraag hier dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag meer over wat een carrière coach in Nijmegen voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaanadviseur-nijmegen