• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Esenzz Loopbaancoaching Elst

Ontdek en realiseer je droombaan met loopbaanbegeleiding regio Elst

Heb je het gevoel dat er meer in je carrière zit dan er nu uitkomt? Professionele loopbaanbegeleiding in Elst door Esenzz helpt je om in je carrière weer vooruit te komen. Steeds meer mensen maken gebruik van een professionele loopbaancoach. Het is namelijk niet voor iedereen weggelegd om op eigen kracht te voldoen aan de eisen van bepaalde doelen of ambities die er gesteld worden. Met loopbaancoaching in Elst van Esenzz krijg je het juiste zetje in de rug. Zo kun je toch je doelen bereiken als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je carrière, of als je geen idee hebt hoe door te stromen naar een hoger level. Daarnaast kan een loopbaanadviseur je ook helpen, om te bekijken waar je kwaliteiten eventueel beter uit de verf zouden komen. Meer weten? Hieronder informeren we je verder over loopbaancoaching in Elst door de loopbaanadviseur van Esenzz. Of maak meteen een afspraak voor professionele loopbaanbegeleiding in Elst.

loopbaancoach-elst

loopbaancoach-elst

Loopbaancoach ondersteuning

Onze ervaren Register Loopbaanprofessional van Esenzz staat voor je klaar om je professionele loopbaancoaching in Elst te geven. Ik help vrouwen in al hun diversiteit om voor hun arbeidsmarktwaarde te staan. Dat helpt om carrière wensen, dromen en ambities waar te kunnen maken. Een positieve mindset hoort ook bij persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaanbegeleiding. Ook daar help ik je mee. Iedere vrouw is daarmee geholpen in haar carrière. Dus waarom jij niet? Wil jij je carrière daarom ook een positieve impuls geven? Of wil je er eerst meer over weten? Neem geheel vrijblijvend contact op om over effectieve loopbaancoaching van gedachten te wisselen.

Ontdek de FIT FOR THE FUTURE aanpak

Met loopbaancoaching in de regio Elst krijgt je loopbaanontwikkeling gegarandeerd een flinke boost! Persoonlijke ontwikkeling gaat daarbij hand in hand. Een sterke vrouw heeft immers een betere arbeidsmarktpositie! Wij zijn van mening dat je met een lagere positie of een lager niveau geen genoegen (meer) hoeft te nemen. Met arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching ben je beter op de toekomst voorbereid en kun je beter inspelen op de snel veranderende arbeidsmarkt. Met een duurzame aanpak van je carrière coach in Elst kom je tot een duurzame loopbaan!

Voordelen van loopbaancoaching in Elst

Met loopbaancoaching in Elst door Esenzz kom je al snel weer op het goede spoor in je carrière. Je kunt bij ons rekenen op:

  • NOLOC erkend Register Loopbaanprofessional
  • Erkend NLP MasterCoach
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Ruim 750 succesvolle trajecten
  • Persoonlijke en duurzame loopbaancoaching
  • Betrokken en betrouwbaar, positief en toekomstgericht
  • Gericht op vrouwen, genderdiversiteit en culturele diversiteit

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb bij Songul het verkorte traject doorlopen. Ik heb dit traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is, zowel zakelijk als privé, en daarnaar te leven. De opdrachten die ik kreeg waren heel uitgebreid en zorgde ervoor dat ik op een dieper niveau over de invulling van mijn loopbaan na ben gaan denken. Door de tips van Songul heb ik straks een baan die bijna 100% mijn droombaan is. Het enige wat ik achteraf anders zou doen, is de besprekingen van de opdrachten niet online maar live doen. Mijn internet verbinding was niet altijd even goed 😉

Savannah Strauven

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Contact met de loopbaancoach in Elst

Spreekt persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching in Elst door Esenzz je aan? Vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach in Elst voor je kan betekenen. Je kunt mij telefonisch bereiken op 06 14 49 13 28 of een e-mail sturen naar songul@esenzz.nl.

loopbaanbegeleiding-elst

E-Guide ‘Hèt recept voor je droombaan’ voor slechts € 7,95

whitepaperZet je Passie en Drive aan het stuur, bereik meer Flow & Grow.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.  Vraag nu de E-guide aan en ontvang nog meer waardevolle tips.