Loopbaancoaching bij Esenzz

Plan een gesprek
 • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Doorbreek de sleur in je loopbaan met Esenzz

Hangt ontslag boven je hoofd? Of loop je steeds vaker met de gedachte om een andere baan te zoeken, omdat je steeds minder plezier in je werk ervaart? Je voelt aan alles dat je huidige baan niet meer voldoet. Wat vind je nou echt leuk en wat past het beste bij je? Besef dat je niet alleen bent, veel vrouwen struggelen met hetzelfde en blijven langer dan gewenst in hun huidige baan of werkomgeving. Esenzz biedt loopbaancoaching in combinatie met Women Empowerment , zodat je carrière het broodnodige duwtje in de rug krijgt. Samen ontdekken we waar jij voor staat en waar jouw passie ligt. Kom gerust met mij in contact voor meer informatie.

Dienst_Loopbaancheck

Ontdenk je droombaan

 • Online training + persoonlijk gesprek
 • Ontdek je roeping
 • Blauwdruk van je droombaan
outplacement

FIT FOR THE FUTURE traject

 • Andere of nieuwe baan
 • Heroriëntatie
 • Carrièreswitch
loopbaancheck

Women Empowerment

 • Persoonlijke coaching
 • Persoonlijk leiderschap
 • Boost Your Roots
women-empowerment

Check of jouw werksituatie geschikt is voor een loopbaantraject

Je zit in één van de volgende situaties;

 • Je hebt al een baan; je loopt vast of je wilt heroriënteren
 • Je baan staat op de tocht; je hebt te maken met een reorganisatie of dreigend ontslag
 • Je hebt geen baan, je bent werkloos

Benut jouw ontwikkelbudget

Veel werkgevers hebben een ontwikkel- of loopbaanbudget waarmee medewerkers zich kunnen ontwikkelen en doorgroeien in hun carrière. Wist je dat 40% van het ontwikkelbudget niet wordt besteed en eind december dus zomaar verdwijnt? Dat is zonde, want het is juist bedoeld voor jouw ontwikkeling.

Vraag aan je leidinggevende of HR naar de mogelijkheden. Is er een budget beschikbaar? Mooi! Esenzz kan je helpen met een goede investering in jouw duurzame ontwikkeling.

Wat anderen zeggen over Esenzz

Ik heb bij Songul het verkorte traject doorlopen. Ik heb dit traject als heel prettig ervaren. Het heeft mij geholpen om duidelijk te krijgen wat belangrijk voor mij is, zowel zakelijk als privé, en daarnaar te leven. De opdrachten die ik kreeg waren heel uitgebreid en zorgde ervoor dat ik op een dieper niveau over de invulling van mijn loopbaan na ben gaan denken. Door de tips van Songul heb ik straks een baan die bijna 100% mijn droombaan is. Het enige wat ik achteraf anders zou doen, is de besprekingen van de opdrachten niet online maar live doen. Mijn internet verbinding was niet altijd even goed 😉

Savannah Strauven

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Ik ben erg tevreden over de professionele coaching van Songul Kinran Gunes van Esenzz. Haar coaching heeft er zeker aan bijgedragen dat ik weer een baan heb. Songul is een warme persoonlijkheid, werkt op een persoonlijke manier en levert maatwerk. Ze kiest uit een groot palet aan mogelijkheden wat bij je past en geeft op een plezierige manier feed back. Ze schroomt niet haar grote netwerk in te zetten voor een kandidaat. Ik beveel haar van harte aan.

Carla Scheffer

Songul heeft mij uitstekend begeleid in mijn outplacement traject. Ze heeft mijn situatie goed ingeschat en de begeleiding daarop afgestemd. Daarnaast weet ze een goede sfeer van vertrouwen op te bouwen.

Erik-Jan Ambergen

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik heb bij Songul Kinran een Ontwikkeladviestraject gevolgd. Ik heb dit ervaren als zeer professioneel en prettig. Songul heeft mij inzichten gegeven en stappen dichterbij geholpen bij mijn doel. Ik zou haar zeker aanraden.

Carolien Zimmerman

Ik was op zoek naar een coach met wie ik een klik zou hebben. De profielschets van Songul sprak mij meteen aan. Na een eerste kennismaking was ik zeer enthousiast. Songul heeft mij gemotiveerd en gestimuleerd om meer beeld te vormen over mijn toekomstige werkveld en hoe ik daar kan komen. Dit d.m.v. gesprekken en verschillende testen. Ze is professioneel en prettig in de omgang. Bedankt voor je bijdrage aan mijn loopbaan en mocht ik ooit nog ergens tegen aanlopen dan weet ik dat ik bij je terecht kan.

Hollander

Songül is een fijne gesprekspartner. Ze luistert goed, stelt uitnodigende vragen en beschikt over krachtige (NLP-)tools waarmee ze je verder helpt. De coaching heeft mij geholpen duidelijk te krijgen waar ik naartoe wil en hoe ik dat voor elkaar krijg. Ik ben uit enthousiasme meteen begonnen en al lekker op weg.

Hanny Post

Mijn gesprekspartner was Songul Kinran. Tijdens mij begeleidingstraject was zij to the point, heldere adviezen en prettige persoonlijkheid. Ervaren trainer die door eigen ervaring weet dat elk traject een persoonlijke ervaring is. Na een 40 jarige dienstverband toch inzicht gekregen in de mogelijkheden met sturing in een opleiding buiten mijn kaders. Kernwoorden van Songul: inlevensvermogen, persoonlijk, direct en concrete handvaten meegeven.

Peter Gordijn

Misverstanden over loopbaancoaching

Dit hoeft niet zo te zijn, je hoeft niet perse zonder baan te zitten of ontslagen te worden om dit te kunnen doen. Loopbaanbegeleiding is juist ook bedoeld voor mensen die niet weg hoeven maar ontevreden zijn met de huidige baan.

Dat hoeft natuurlijk niet. Je kunt ook de benodigde aanpassingen doen in jouw huidige baan. Maar het zou ook goed kunnen dat je wel een andere baan vindt. En misschien zelfs nog eerder in het traject, waarom niet als de perfecte baan voorbij komt? Jij leert met dit loopbaanprogramma alle stappen die nodig zijn om te kunnen veranderen van baan. Wanneer jij dat doet is aan jou!

Je werkgever kan jou inderdaad een loopbaantraject aanbieden om jou te ondersteunen voor het zetten van een volgende stap. Maar ook jij kunt een loopbaantraject aan vragen als jij met een loopbaanvraag zit. Vaak is hier ook een loopbaanbudget voor ingesteld waar je gebruik van kunt maken. Wil je buiten je werkgever om dit programma doen, dan is dat ook mogelijk en aftrekbaar van de belasting.

Nee zeker niet! Op het internet verdwaal je door de overload aan niet op jouw situatie afgestemde informatie. Ik bied kwalitatieve maatwerkopdrachten en -oplossingen aan en vooral persoonlijke aandacht, omdat iedereen uniek is.

Zeker niet! Het is nooit te laat om te leren of een andere stap te zetten. Leeftijd is geen issue als je maar toegevoegde waarde blijft leveren op de arbeidsmarkt. Dat betekent dat je je persoonlijk arbeidsmarktaanbod goed dient af te stemmen op wat de arbeidsmarkt vraagt. Leeftijd is zeker ook geen issue als je in jezelf gelooft en overtuigd bent dat je iets te bieden hebt.

Je bent ook welkom als je niet in de problemen zit, maar echt een keer met een gedegen onderzoek je droom of ambitie wilt ontdekken, zodat je opnieuw alternatieve mogelijkheden en nieuw toekomstperspectief ziet.

Ik hanteer normale tarieven. Als particulier kun je altijd gebruik maken van belastingaftrek. Tegenwoordig heeft bijna iedere werkgever een loopbaan- of een ontwikkelbudget, waar jij gebruik van kunt maken. Wellicht goed om dit intern na te vragen. Hoe dan ook, je werkgeluk is je investering meer dan waard!

Maak op je eigen tempo je droombaan waar

Ben jij niet meer gelukkig in je huidige loopbaan of hangt er ontslag boven je hoofd? Kom dan in aanmerking voor een loopbaantraject bij mij. Wil je meer weten over persoonlijke én arbeidsmarktgerichte loopbaancoaching? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik vertel je graag wat een carrière coach voor je kan betekenen.

esenzz