Online masterclass 'Het geheim van vrijheid, plezier en zekerheid'

Wil je je vrij voelen om meer je hart te volgen?

Hoe zou het voor je zijn als je een bewezen loopbaanstrategie in handen krijgt, waarmee je zowel je droombaan waarmaakt als je zekerheid veiligstelt?
Zodat je nog lang en gezond met plezier werkt.

Zet nu jouw eerste stap naar méér GLOW & FLOW in je loopbaan.

Schrijf je in voor mijn gratis masterclass ‘Het geheim van vrijheid, plezier èn zekerheid in je loopbaan’. Je krijgt direct onbeperkt toegang en je kunt altijd terugkijken, wanneer jij dit wilt.

online-masterclass van Esenzz Coaching & Training

In deze masterclass ontdek je:

  • Hoe je mindset je niet langer in de weg hoeft te staan om méér regie en focus te zetten op je droombaan.
  • De meest effectieve en duurzame loopbaanstrategie om deze droombaan waar te maken voor méér Glow & Flow in je werk.
  • Hoe je met uitstekende presentatie-, sollicitatie- en netwerkvaardigheden en de perfecte match wordt en makkelijk aan tafel komt bij je potentiële werkgevers.
  • Welke hobbels je moet overwinnen om uit je comfortzone te komen.
  • Hoe het FIT FOR THE FUTURE loopbaantraject jou helpt om het beste uit jezelf en je loopbaan te halen.
  • En…die gelukkige en kundige vrouw wordt, die tot haar recht komt en trots is op haar werk.

684

Inschrijvingen Masterclass
‘Het geheim van vrijheid, plezier en zekerheid in je loopbaan’

Wat anderen over de Masterclass zeggen

” Erg interessant, je leert de 3 bouwstenen kennen voor duurzame inzetbaarheid. Hoe je met plezier werkt en het langst volhoudt”

” Ik heb veel veel tips en praktische handvatten gekregen. Ook hoe ik om kan gaan met mijn angst om stappen te zetten in mijn werk. Erg waardevol!”

” Het heeft me doen nadenken over mijn zekerheid, ik gebruik ik deze als excuus. Omdat ik het spannend vind. Ik heb meteen een gesprek ingepland met Songul.

Wat anderen zeggen over loopbaanbegeleiding door Esenzz

Christel Halewijn

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Songul Kinran

Songül Kinran is een ervaren Register Loopbaanprofessional RL (NOLOC gecertificeerd) èn NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ze zich specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst, die net dat duwtje in de rug nodig hebben.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet Songül dat alles valt en staat met mindset. Deze kan je dromen en ambities behoorlijk in de weg staan. Nadat zij zelf dankzij NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) een transformatie doormaakte, ging ze door haar persoonlijk plafond!

Sindsdien heeft Songül de missie om alléén vrouwen te helpen, omdat ze bij hen nagenoeg dezelfde worstelingen herkent. Ze is gedreven om hen de frustratie te besparen, die zij gevoeld heeft als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Hierdoor hebben reeds honderden vrouwen met Songül’s hulp, de loopbaan van hun dromen waargemaakt. Ze werken nu met méér plezier en zingeving.

Het geheim van vrijheid, plezier èn zekerheid in je loopbaan

whitepaperOntdek in deze masterclass (ongeveer 35 min.) hoe jij duurzaam inzetbaar kunt zijn, waardoor je volop vrijheid, plezier èn werkzekerheid creëert. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz. Bekijk nu de masterclass.