Do it yourself Stappenplan: Scoor zelf die gave baan!

Uit je comfortzone komen is best spannend. Echter steeds blijven hangen in dat wat je al kent, brengt je niet dichterbij je doel, je wensen en dromen.

Slimmer om te doen is, terwijl je een baan hebt, alert zijn op alternatieve kansen en interessante ontwikkelingen om je heen. Binnen of buiten je organisatie.

Ontdek hoe je met dit do it yourself stappenplan in 7 stappen met jouw persoonlijkheid, kennis en ervaring je comfortzone ontgroeit en die gave baan scoort!

Foto van vrijlaten van een vlinder, het gaat over bevrijden van je belemmerende mindset bij Esenzz Loopbaancoaching
Esenzz-Kickstart Koers op mijn droombaan

Door uit je comfortzone te stappen:

  • Overwin je schroom en gaat elke volgende stap makkelijker.
  • Leer je nieuwe vaardigheden en ontdek je dat je veel meer kunt dan je misschien dacht.
  • Kom je er sneller achter of je jouw loopbaan nog wel wilt blijven leiden, zoals je dat tot nu toe deed.
  • Sta je veel meer open voor verandering en kom je los van je comfortzone.
  • Ontdek je nieuw perspectief, die gave baan die inspireert, motiveert en doet bewegen!

Wie ik ben?

Ik ben Songül Kinran, Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach met 20+ jaar ervaring. Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen die een extra duwtje nodig hebben om voor hun droombaan te gaan. Ik heb hiermee al honderden vrouwen mogen helpen. Deze talentvolle vrouwen stonden ooit waar jij nu staat en werken nu met meer plezier, betekenis en trots.

Uit eigen ervaring weet ik hoe je mindset je dromen en ambities in de weg kan staan. Mijn missie is om jou die frustratie en daarmee ook de verspilling van je tijd, talent en energie te besparen.

Esenzz- foto Songul Kinran kijkt uit het raam bij Esenzz Loopbaancoaching

Download nu stappenplan en scoor zelf die gave baan!

whitepaper
Lees hoe je in 7 stappen je comfortzone doorbreekt en kansen ontdekt die jouw loopbaan een wending geven die je nooit had durven te dromen. Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk. Ik verwijs je hiervoor naar de privacy verklaring van Esenzz.