Veel gestelde vragen over loopbaancoaching

Vraag vrijblijvend koersgesprek aan
  • Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

Een compleet overzicht: veel gestelde vragen over loopbaancoaching of loopbaanbegeleiding

Ben je een carrièrevrouw die op zoek is naar antwoorden op brandende vragen over loopbaancoaching en carrièreadvies? Dan ben je op de juiste plek. In dit overzicht vind je de veel gestelde vragen die carrièrevrouwen hebben als het gaat om het vinden van professioneel succes en voldoening.

Of je nu vastzit in een onbevredigende baan, op zoek bent naar loopbaanverandering, worstelt met het bereiken van een goede werk-privébalans, of gewoon wat advies nodig hebt om je carrièredoelen te bereiken, Esenzz heeft de antwoorden waar je naar op zoek bent.

Als loopbaancoach heb ik uitgebreide ervaring en expertise in het begeleiden van carrièrevrouwen bij het nemen van cruciale beslissingen in hun loopbaan. Ik begrijp de specifieke uitdagingen en obstakels waar jij als carrièrevrouw mee te maken hebt en bied je praktisch en resultaatgericht advies om je te helpen slagen.

Dus, als je klaar bent om je carrière naar het volgende niveau te tillen en concrete actie te ondernemen, lees dan verder en ontdek de antwoorden op je meest prangende vragen over loopbaancoaching en carrièreadvies voor carrièrevrouwen.

Conclusie: De voordelen van loopbaanbegeleiding en hoe het je kan helpen je professionele doelen te bereiken

Het vinden van de juiste loopbaanadviseur is essentieel voor een succesvolle loopbaanbegeleiding. Hier zijn enkele stappen die je kunt nemen om de juiste professional te vinden die bij jouw behoeften past:

1. Doe onderzoek: Begin met het doen van onderzoek naar loopbaanadviseurs in jouw regio. Lees beoordelingen, bekijk hun websites en kijk of ze gespecialiseerd zijn in het gebied waarin jij hulp nodig hebt.
2. Vraag om aanbevelingen: Praat met vrienden, familieleden, collega’s of andere professionals die mogelijk gebruik hebben gemaakt van loopbaanadvies. Vraag naar hun ervaringen en of ze iemand kunnen aanbevelen.
3. Neem contact op: Als je een paar mogelijke loopbaanadviseurs hebt geïdentificeerd, neem dan contact met hen op voor een vrijblijvend gesprek. Dit geeft je de kans om hun aanpak te bespreken, vragen te stellen en te beoordelen of er een goede klik is.
Het is belangrijk om een loopbaanadviseur te vinden die ervaring heeft in het begeleiden van mensen met vergelijkbare behoeften en doelen als jij. Vertrouwen en een goede communicatie zijn ook essentieel voor een succesvolle samenwerking.

Stuntel niet langer, maak je droombaan waar met Esenzz

Wie ik ben?

Ik ben Songül Kinran, een Register Loopbaanprofessional RL (aangesloten bij NOLOC) èn tegelijkertijd NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ik me specifiek op de begeleiding van hoogopgeleide vrouwen in het vinden van hun droombaan.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet ik dat je mindset, je dromen en ambities behoorlijk in de weg kan staan. Nadat ik zelf dankzij een diepe transformatie doormaakte, was ik eindelijk vrij en ging ik door mijn persoonlijk ‘plafond’.

Sindsdien heb ik honderden hoogopgeleide vrouwen geholpen, die te kampen hadden met nagenoeg dezelfde worstelingen. Mijn missie is deze vrouwen de frustratie te besparen, die ik zelf destijds gevoeld heb als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Deze multi-getalenteerde vrouwen stonden ooit waar jij nu staat en werken nu met méér plezier en zingeving en zijn trots op hun werk.

Wil jij ook je droombaan vinden? Ik gun het je zo, zet die eerste stap.

Deze vrouwen gingen je al voor

Christel Halewijn

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

Rated 5,0 out of 5
16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

Rated 5,0 out of 5
4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

Rated 5,0 out of 5
23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

Rated 5,0 out of 5
23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

1871

Droombanen gerealiseerd