Ervaren en gecertificeerde loopbaanadviseur voor vrouwen

Zoek je een ervaren en gecertificeerde loopbaanadviseur speciaal voor vrouwen?

Voel je je niet (meer) gelukkig in je huidige baan? Ervaar je uitdagingen zoals:

  • Werken op routine zonder echte voldoening
  • Het gevoel hebben dat je méér te bieden hebt dan je laat zien
  • Conflicten met je manager of collega’s
  • Verlangen naar een energieke werkomgeving
  • Spanning bij de gedachte aan verandering
  • Zoeken naar werk dat voor jou betekenisvol is
  • Klaar zijn, maar twijfelen over de volgende stap in je loopbaan

X Stop met het verspillen van jouw energie, tijd en talent.

Zet samen met deze enthousiaste en doelgerichte loopbaanadviseur jouw succesvolle volgende stap!

Hier zijn wij heel trots op:

20+

Jaren ervaring

1850+

Succesvolle loopbaantrajecten

9+

Beoordeling klanten

> 90%

Binnen 1 jaar volgende stap/baan

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren Register Loopbaanadviseur (RL NOLOC) en NLP Mastercoach help ik specifiek vrouwen met flexibele en duurzame loopbaantrajecten. Hierin heeft maatwerk in persoonlijke aandacht en empowering een belangrijke plek om vanuit vertrouwen voor die droombaan te kunnen gaan. Want juist als je meer vanuit je hart wilt werken, ervaar je het loslaten van je comfortzone (o.a. je zekerheid) als extra spannend en stressvol.

Mijn missie als loopbaanadviseur is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Antje Tilstra
Antje Tilstra
2022-12-02
Enthousiaste loopbaancoach met uitgebreid aanbod
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.
Marinka Smith
Marinka Smith
2022-08-29
Ik heb een prettig loopbaantraject bij Songul gevolgd. Zij is een heel prettig persoon. Haar coachtraject vond ik ook erg prettig. Eerst word je zelf aan het werk gezet met de digitale modules. Vervolgens bespreek je de uitkomsten en worstelingen die je tegenkomt samen. Dat heeft mij een heel aantal nieuwe inzichten gegeven. Ik heb nu goed in beeld waar mijn droombaan aan moet voldoen.
Christel Halewijn
Christel Halewijn
2022-06-24
Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke 'beren op de weg' verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.
carolina ff
carolina ff
2022-06-09
Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond. Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!
Christa Slootman
Christa Slootman
2022-06-07
De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

De loopbaanadviseur van Esenzz biedt jou flexibiliteit, maatwerk en duurzaamheid

  • Flexibiliteit: Kies voor een compleet loopbaantraject of specifieke onderdelen.
  • Maatwerk: 1-8 persoonlijke gesprekken, 1-3 hulplijnen, en onbeperkte e-coaching.
  • Duurzaamheid: Geen symptoombestrijding, maar een diepgaande en toekomstbestendige aanpak voor optimaal werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

 

Het complete loopbaantraject bestaat uit 6 stappen, die ook los te volgen zijn: 

Stap 1: Regie op je droombaan

Je identificeert en overwint belemmeringen en destructieve patronen, waardoor je positief en met zelfvertrouwen in je persoonlijk leiderschap stapt en meer grip krijgt over je loopbaan.

Stap 2: Ontdek je richtinggevers

Je ontdekt hoe je vanuit je kern een krachtige verbinding krijgt met o.a. je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn in het bereiken van duurzaam werkplezier.

Stap 3: Ontwerp je droombaan

Je leert jouw innerlijke kompas (vorige stap) omzetten in een gefundeerd, visueel ontwerp of blauwdruk van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan

Je leert hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, hoe je je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt.

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Je ontdekt wat er nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te positioneren en je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Stap 6: Verover je droombaan

 Je leert tenslotte met marktgericht solliciteren wat wel en niet werkt, zodat je makkelijk aan tafel komt bij potentiële werkgevers, de beste match bent, waardoor je droombaan binnen no-time binnen handbereik voor je is.

Esenzz maakt in haar loopbaantrajecten verschil in een zakelijk en particulier tarief

Voor een prijsopgave, vul het contactformulier in of vraag direct een gesprek aan met deze betrokken loopbaanadviseur met een grote staat van dienst. Informeer ook bij je huidige werkgever naar mogelijke vergoeding vanuit een intern loopbaan- of ontwikkelbudget.

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker – Privacy Officer

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Gun jezelf een fijn leven…

…Ga voor je droombaan met mijn FIT for the FUTURE loopbaantraject. Ontdek kosteloos jouw carrièrekansen en laat mij als doel- en toekomstgerichte loopbaanadviseur meedenken met het verwezenlijken van je wensen, dromen en ambities.

Esenzz- Songul Kinran achter de laptop