Flexibel en duurzaam loopbaantraject voor vrouwen

Flexibel en duurzaam loopbaantraject voor vrouwen

Voel je je niet (meer) gelukkig in je huidige baan? Ervaar je uitdagingen zoals:

  • Werken op routine zonder echte voldoening
  • Het gevoel hebben dat je méér te bieden hebt dan je laat zien
  • Conflicten met je manager of collega’s
  • Verlangen naar een energieke werkomgeving
  • Spanning bij de gedachte aan verandering
  • Zoeken naar werk dat voor jou betekenisvol is
  • Klaar zijn, maar twijfelen over de volgende stap in je loopbaan

X Stop met het verspillen van jouw energie, tijd en talent. Zet met ons flexibel en duurzaam loopbaantraject die succesvolle volgende stap!

Hier zijn wij heel trots op:

20+

Jaren ervaring

1850+

Succesvolle loopbaantrajecten

9+

Beoordeling klanten

> 90%

Binnen 1 jaar volgende stap/baan

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach help ik specifiek vrouwen met een flexibel en duurzaam loopbaantraject. Hierin heeft maatwerk in persoonlijke aandacht en empowering een belangrijke plek om vanuit vertrouwen voor die droombaan te kunnen gaan. Want juist als je meer vanuit je hart wilt werken, is het loslaten van je comfortzone (o.a. je zekerheid) extra spannend en stressvol.

Mijn missie is om jou met dit loopbaantraject te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Uitstekend
Gebaseerd op 21 recensies
Samantha Aalpol
Samantha Aalpol
2024-03-14
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Deze week heb ik mijn traject met Songul afgerond. Songul is een sympathieke vrouw die goed thuis is in loopbaancoaching, maar ook coaching in bredere zin. Er is daarom veel ruimte om rekening te houden met jouw behoeftes en de barrières die je voelt in het vaststellen van een nieuwe richting in je carrière. Dat maakt haar methode persoonlijk maar tegelijk wel gestructureerd met vaste modules. Ze is verder erg flexibel met het plannen van online of fysieke afspraken, dat is erg fijn als je dit traject combineert met je werk! Ik ben heel blij dat ik dit uitgebreide traject hebt gedaan. Het kost je tijd en inzet, maar je kan er dan ook echt iets mee! Van 'geen idee wat ik wil' naar 'ik ga voor die droombaan'!
Karen Kloet
Karen Kloet
2023-12-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Zij heeft me geholpen om uit te vinden waar ik voor sta, wat ik graag zou willen in de nabije toekomst en dat ik dit kan bereiken. Songul is een prachtig mens!
Lieve La Haye
Lieve La Haye
2023-11-24
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kwam met de vraag 'in welke richting wil ik me verder ontwikkelen op werkgebied' bij Songul terecht en die vraag is absoluut beantwoord. Ik heb het traject met Songul als zeer prettig ervaren. Dankzij het traject en haar kennis en kunde heb ik inzichten gekregen waar ik zelf niet op gekomen was en waardoor ik echt vooruit kan. Songul is een prettig persoon om mee samen te werken: vriendelijk, recht door zee, met oog voor de talenten van de ander. Een aanrader!
Tamira Bakker
Tamira Bakker
2023-09-19
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Begin dit jaar zette ik voor mijzelf een goal, die goal was het vinden van een nieuwe baan die beter bij mij past. Ik heb het loopbaantraject bij Songul gevolgd en heb dit heel prettig ervaren. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten, maar al gauw werd ik geïnspireerd en kreeg vele nieuwe inzichten. De werkwijze is prettig zowel digitaal als de bezoeken aan haar praktijk. Songul heeft veel kennis en helpt jou om antwoorden vanuit jezelf op papier te zetten. Soms duurt het even voordat je een antwoord naar boven krijgt, maar diep van binnen weet je precies wat je wilt. Mijn loopbaantraject heb ik afgesloten met een nieuwe baan. Daarmee kan ik niet anders zeggen dan dat ik een succesvol loopbaantraject heb doorlopen. Hartelijk dank Songul.
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Trustindex verifieert dat de oorspronkelijke bron van de recensie Google is.
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.

Esenzz biedt jou een loopbaantraject met flexibiliteit, maatwerk en duurzaamheid

  • Flexibiliteit: Kies voor een compleet loopbaantraject of specifieke onderdelen.
  • Maatwerk: 1-8 persoonlijke gesprekken, 1-3 hulplijnen, en onbeperkte e-coaching.
  • Duurzaamheid: Geen symptoombestrijding, maar een diepgaande en toekomstbestendige aanpak voor optimaal werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

 

Het complete loopbaantraject bestaat uit 6 stappen, die ook los te volgen zijn: 

Stap 1: Regie op je droombaan

Je identificeert en overwint belemmeringen en destructieve patronen, waardoor je positief en met zelfvertrouwen in je persoonlijk leiderschap stapt en meer grip krijgt over je loopbaan.

Stap 2: Ontdek je richtinggevers

Je ontdekt hoe je vanuit je kern een krachtige verbinding krijgt met o.a. je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn in het bereiken van duurzaam werkplezier.

Stap 3: Ontwerp je droombaan

Je leert jouw innerlijke kompas (vorige stap) omzetten in een gefundeerd, visueel ontwerp of blauwdruk van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan

Je leert hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, hoe je je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt.

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Je ontdekt wat er nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te positioneren en je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Stap 6: Verover je droombaan

 Je leert tenslotte met marktgericht solliciteren wat wel en niet werkt, zodat je makkelijk aan tafel komt bij potentiële werkgevers, de beste match bent, waardoor je droombaan binnen no-time binnen handbereik voor je is.

Esenzz maakt in haar loopbaantrajecten verschil in een zakelijk en particulier tarief

Voor een prijsopgave, vul het contactformulier in of vraag direct een gesprek aan. Informeer ook bij je huidige werkgever naar mogelijke vergoeding vanuit een intern loopbaan- of ontwikkelbudget.

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker – Privacy Officer

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Gun jezelf een fijn leven…

…Ga voor je droombaan met mijn FIT for the FUTURE  loopbaantraject. Ontdek kosteloos jouw carrièrekansen en laat mij meedenken met het verwezenlijken van je wensen, dromen en ambities.

 

Esenzz- Songul Kinran achter de laptop