• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

betaalpagina alleen e-guide het recept voor je droombaan

Bestelling E-guide: Hèt recept voor je droombaan

De werkelijke oorzaak (èn oplossing) van jouw loopbaanstruggle(s) ligt vaak op een dieperliggend denkniveau, dan het niveau waarop het probleem zich voordoet. Hierdoor is de oplossing altijd fundamenteler en levert wèl het door jou gewenste resultaat en impact op. Voorkom symptoombestrijding! Zet met deze E-guide de eerste stap naar een duurzame verandering in je loopbaan!

Na betaling ontvang je een email met daarin de link naar de E-guide.

Esenzz loopbaancoaching koersgesprek

In deze E-guide ontdek je:

  • Op welk denkniveau de oorzaak en oplossing van jouw loopbaanstruggle(s) liggen.
  • Een neurologisch recept (mindtrip) voor een compleet ontwerp van jouw droombaan, dus geen losse of onsamenhangende inzichten meer
  • Jouw innerlijke richtinggevers als beste voedingsbodem hiervoor
  • Hoe deze je leiden naar jouw meest haalbare plezier- en zingevende baan
  • Zodat je simpelweg de eerste stap kunt zetten naar ‘happy zijn met je werk’

Manon

Mooie eye openers ! Je leert hoe verandering tot stand komt en krijgt mooie vragen mee en veel tips. Waar ik tegen aan loop in mijn werk is me een stuk duidelijker geworden.


Karin

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar had verder geen idee over mijn droombaan. Nu is het een stuk helderder geworden, ik heb nu weer focus.

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker-Privacy Office

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”