• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Gericht op vrouwen in loondienst

betaalpagina uitgebreide loopbaancheck

Aanmelding Uitgebreide Loopbaancheck

Ontdek of je klaar bent voor je volgende stap met de Esenzz Loopbaancheck!
Verandering is de enige constante in de arbeidsmarkt. Ben jij nog FIT FOR THE FUTURE?
Is je loopbaan nog in lijn met je doelen en behoeften?
Esenzz staat klaar om je te begeleiden naar een zingevende carrière. Start vandaag nog!

Na betaling ontvang je een email met daarin de benodigde informatie

Esenzz loopbaancoaching koersgesprek

Jouw situatie en coachvraag staan centraal, je onderzoekt:

  • Je huidige werk- en privé situatie en waar je naar toe wilt in je loopbaan.
  • Welke dilemma’s en knelpunten je ervaart en hoe je deze kunt oplossen?
  • Wat jou drijft, motiveert en waar je energie van krijgt.
  • Wat je al in huis hebt en welke competenties je wilt ontwikkelen.
  • Welke acties en vervolgstappen je kunt ondernemen om je toekomstperspectief te realiseren.
  • Zodat je simpelweg de eerste stap kunt zetten naar ‘happy zijn met je werk’

Karin

Ik wist wel wat ik niet wilde in mijn werk, maar had verder geen idee over mijn droombaan. Nu is het een stuk helderder geworden, ik heb nu weer focus.

 

Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker-Privacy Office

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”