• Onafhankelijke Register loopbaanprofessional (NOLOC)
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Gericht op vrouwen in loondienst

Informatie FIT FOR THE FUTURE check

Wat krijg je als je je aanmeldt voor de FIT FOR THE FUTURE loopbaan check?

Een kort persoonlijk programma met de beste kennis&inzichten en tools&methodieken uit ruim 20 jaar werkervaring in het begeleiden en ontwikkelen van vrouwelijk talent. Om jou als vrouw te helpen sterk te staan, zodat je je loopbaan in eigen hand neemt en al je wensen en ambities doorvoert in je loopbaan.

Je hebt 2 opties:

 • Aan de hand van jouw loopbaanvraag selecteren we thema’s waar we mee aan de slag gaan.
 • Je kiest uit één van de onderstaande 5 modules, voor het gemak hieronder een overzicht.

Bij beide opties ontvang je 3 uur aan persoonlijke coaching. Deze coaching mag online plaatsvinden of face-to-face, op locatie van Esenzz Coaching & Training in De Steeg ( Gelderland ).

Bij mooi weer gaan we uiteraard in de tuin zitten of wandelen we op de Veluwe.

organisaties-esenzz

Klik en intake
Een online klikgesprek waarin we aftasten of er een match is en we jouw verwachtingen en loopbaandoelen als uitgangspunt nemen voor een programma op maat.

Neem loopbaan in eigen hand
Module 1 + werkboek
Vanaf nu kom jij sterk te staan in je energie, werk je aan waar je wel invloed op hebt en ben je toegerust met een groeimindset. Deze helpt jou om de regie te pakken over je loopbaan en zelfsturend te worden.

Ontwerp je droombaan
Module 2 + werkboek

Je maakt een onweerstaanbaar blauwdruk van je droombaan die fungeert als focus en meest betrouwbare en effectieve (tijd- en energiebesparend) navigatie voor jouw toekomst, zodat je nooit meer verdwaalt in je loopbaan.

Boost je arbeidsmarktwaarde 1
Module 3 + werkboek

Je verhoogt gericht je kansen door het inzetten van een Arbeidsmarktscan. Hiermee ga je je arbeidsmarktprofiel nog beter afstemmen op de (toekomstige) behoefte en eisen op de arbeidsmarkt. Je arbeidsmarktprofiel gaat over je kennis, expertise, je kwaliteiten en vaardigheden.

Boost je arbeidsmarktwaarde 2
Module 4 + werkboek

Je verhoogt je kansen door het aanleren van essentiële arbeidsmarktvaardigheden om optimaal te kunnen solliciteren en netwerken. Bovendien vertaal je je onweerstaanbaar arbeidsmarktaanbod naar een unieke personal branding middels een elevator pitch, CV en linkedin.

Arbeidsmarktwaarde op peil
Module 5 + werkboek

Je hanteert effectieve arbeidmarkt strategieën om je droombaan te vinden en leert bij te blijven en feeling te houden met toekomstige kansen en ontwikkelingen in jouw vakgebied of breder op de arbeidsmarkt.

De loopbaancheck is inclusief

 • Transformerende werkboek of opdrachten/oefeningen
  Waardevolle loopbaan opdrachten om je inzicht en vaardigheden te vergroten
 • Onbeperkte e-coaching tijdens programma
  Een onbeperkte online begeleiding voor al jouw persoonlijke vragen via de Email, SMS of Whatsapp.
 • Toegang voor 3 maanden tot de online Academy van Esenzz
  Op de online Academy van Esenzz wordt de gekozen module beschikbaar gesteld, zodat je 3 maanden alle informatie nog kunt raadplegen.