FIT FOR THE FUTURE Loopbaancheck

Esenzz voor Loopbaancheck of APK bij doorgroeien of promotie

Heb je een loopbaancheck nodig?

Regelmatig stilstaan in je loopbaan is vanwege de snel veranderende arbeidsmarkt geen overbodige luxe meer. Ben je nog FIT FOR THE FUTURE? Sluit je nog goed aan op de (toekomstige) behoefte van jouw werkgever? Heb je het nog naar je zin op jouw werk? Zit je nog op de juiste plek en heb je de behoefte om hier met een loopbaanexpert over te sparren? Dan is het tijd voor de loopbaancheck-up!

Verbreed je horizon en laat Songul van Esenzz meedenken met jouw persoonlijke loopbaanvragen en wensen. Start vandaag nog bij Esenzz.

Jouw situatie en coachvraag staan centraal o.a.:

  • Je huidige werk- en privé situatie en waar je naar toe wilt in je loopbaan.
  • Welke dilemma’s en knelpunten je ervaart en hoe je deze kunt oplossen?
  • Wat jou drijft, motiveert en waar je energie van krijgt.
  • Wat je al in huis hebt en welke competenties je wilt ontwikkelen.
  • Welke acties en vervolgstappen je kunt ondernemen om je toekomstperspectief te realiseren.

Ben jij het gestuntel in je loopbaan zat?

Na de loopbaancheck-up heb je inzicht in waar je nu staat en waar je naar toe wilt. Afhankelijk van je coachingvraag heb je bijvoorbeeld inzicht in je kernwaarden, drijfveren en talenten en weet je beter wat jou in je werk motiveert en eventueel belemmert. Je krijgt zicht op hoe je jouw kwaliteiten en vaardigheden optimaal inzet. Je hebt in ieder geval door de loopbaancheck een helder beeld van je toekomstperspectief en de daarvoor benodigde groei- en ontwikkelmogelijkheden. Met de juist acties en vervolgstappen bereik je wat je wilt. Vraag nu een loopbaancheck aan bij Esenzz en krijg meer grip op je loopbaan.

FIT FOR THE FUTURE Loopbaancheck

Loopbaancheck voor € 297,-

 

  • 1 Persoonlijk adviesgesprek à 2 uur
  • Maatwerk opdrachten

Kom in contact met Songul van Esenzz

Inmiddels hebben honderden vrouwen in alle vrijheid de gewenste veranderingen in de loopbaan doorgevoerd. Wil jij toch eerst weten wat een loopbaancheck voor jou kan betekenen? Vraag dan een gratis kennismakingsgesprek aan. Ik help jou graag vooruit!

Foto Songul Kinran bij outplacement traject bij ontslag en reorganisatie

Zij gingen jou voor

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem