Loopbaantraject voor het veranderen van baan

Hey carrièrevrouw, ben je niet (meer) gelukkig in je huidige baan?

Heb je geen idee welke richting je op wilt?

Misschien pieker je ook over wat er allemaal mis zou kunnen gaan, hoe je keuzes uitpakken. Door deze onrust sneeuwen jouw ambities en verlangens onder en blijf je hangen in een baan, die je steeds meer energie kost.

Ondertussen baal je ervan dat je niet voldoende uit jezelf en je loopbaan haalt.

Ben je hier echt klaar mee? Ontdek hoe een loopbaantraject van Esenzz jou vooruit helpt in je heroriëntatie om van baan te veranderen.

Herken je dit bij jezelf?

 • Je gaat de laatste tijd met tegenzin naar je werk; je mist motivatie en plezier
 • Je voelt dat je méér te bieden hebt, dit knaagt aan je
 • Je weet wat je niet meer wilt, maar niet wat je wél wilt
 • Je mist focus en die stip op de horizon
 • Verandering vind je spannend.
 • Je raakt steeds verder af van je ware zelf en wat je belangrijk vindt.

Dan is het tijd voor verandering!

Hoe zou het voor je zijn als je…

 • Je innerlijke richtinggevers ontdekt en je droombaan helder definieert
 • Je loopbaan in eigen hand neemt en je verantwoordelijkheid draagt
 • Je angst voor het onbekende overwint en nieuwe mogelijkheden omarmt
 • Je unieke talenten en kwaliteiten optimaal benut
 • Met zelfvertrouwen solliciteert en jezelf onderscheid.
 • Voortaan met plezier werkt aan dingen die energie geven en waarde toevoegen!
Review voor Esenzz van Olga Bakker

Olga Bakker – Privacy Officer

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Review voor Esenzz van Aniek Jacobs

Aniek Jacobs – Recruiter

“Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden.
Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!”

Worstel niet langer, maak je droombaan waar met Esenzz

Met de “FIT for the FUTURE” aanpak deel ik 20+ jaar praktijkervaring, inclusief mijn beste inzichten, methodieken en technieken. Ik heb al honderden vrouwen geholpen om hun te ontdekken en met plezier te werken.

Jij verdient dit ook! Ik ben enthousiast om je te begeleiden bij het verkennen en verwezenlijken van jouw carrièrewensen, dromen en ambities.

Laten we samen jouw pad naar meer geluk en succes bewandelen. Ontdek wat er mogelijk is voor jou!

Meest gestelde vragen over loopbaancoaching

Loopbaancoaching is de samenwerking met een professionele loopbaancoach die je helpt bij het plannen en vormgeven van je loopbaan. De loopbaancoach ondersteunt je bij het ontdekken van je doelen, je passie, kwaliteiten, talenten en interesses, en helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen over je loopbaan.

Lees hier meer

In de snel veranderende en veeleisende wereld van vandaag is een succesvolle en bevredigende loopbaan geen vanzelfsprekendheid. Of je nu aan het begin van je carrière staat, midden in een professionele transitie zit, of op zoek bent naar een nieuwe weg op de arbeidsmarkt, loopbaanbegeleiding kan een onschatbare hulpbron zijn. Hierin ga ik uitgebreid in op waarom loopbaanbegeleiding zo belangrijk is.

Lees hier meer.

Vrouwen in carrières: waarom gespecialiseerde loopbaanbegeleiding het verschil maakt? In de moderne arbeidswereld hebben vrouwen indrukwekkende stappen gezet om hun carrières te ontwikkelen en te bloeien. Carrièrevrouwen streven vaker naar topposities, leiderschap en succes op verschillende professionele terreinen.

Echter, ondanks hun sterke ambities en potentieel, worden ze vaak geconfronteerd met specifieke uitdagingen en obstakels die uniek zijn voor hun carrièretraject. Hier komt de kracht van specialisatie in loopbaanbegeleiding voor carrièrevrouwen naar voren.

Lees hier meer.

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die zijn of haar loopbaan wil verkennen, verbeteren, veranderen of versterken. Het kan helpen bij het identificeren van doelen, het overwinnen van obstakels en het nemen van effectieve stappen om een bevredigende en succesvolle loopbaan te realiseren. Het kan in verschillende situaties nuttig zijn: als je vast zit of ontevreden bent over je huidige baan, bij een carrièreswitch, heroriëntatie, ontslag of reorganisatie, als je werkloos bent.

Lees hier meer.

Als loopbaancoach of loopbaanadviseur stel ik je vragen, prikkel en spiegel je en denk ik met je mee. Ik geloof dat alle antwoorden in jou zitten en maak daarom weinig gebruik van testen. Ik help je op een dieper level ook om je persoonlijke obstakels te overwinnen, want dit is een voorwaarde voor beweging en succes.

Samen ontwikkelen we een koersplan om je loopbaandoelen te bereiken en krijg je praktische tips en advies. Als loopbaancoach ben ik er om je te motiveren en ondersteunen terwijl je stappen zet om succes en voldoening in je loopbaan te vinden.

Lees hier meer.

Sta jij als #carrièrevrouw op een kruispunt? Deze 10 tekenen wijzen erop dat echt het tijd wordt voor een andere baan! Doe je dit niet dan doe je jezelf tekort. Hier schreef ik speciaal een blog over;

https://timension.nl/kennisbank/persoonlijke-effectiviteit/carrierevrouw/

Ja, online loopbaancoaching blijkt door de jaren heen effectief te werken, ook in mijn praktijk.

Online loopbaancoaching biedt veel voordelen: het is toegankelijker (geografisch), biedt meer flexibiliteit, gemak en tijdsbesparing (scheelt reizen).

De communicatie en interactie zijn natuurlijk anders dan bij real life coaching, maar je zult zien dat met de juiste tools en aanpak, online loopbaancoaching even waardevol en effectief is om professionele loopbaanbegeleiding te bieden.

Elk loopbaantraject bij Esenzz is op maat. Jouw specifieke behoefte en vragen bepalen de duur en het aantal sessies van je traject. Maar om je een idee te geven: denk aan ongeveer 3 tot 6 sessies in een periode van 2 tot 5 maanden.

Ik vind het belangrijk dat loopbaancoaching voor iedereen toegankelijk is. Daarom maak ik verschil tussen een zakelijk en particulier tarief.

Elk loopbaantraject is natuurlijk op maat. Jouw specifieke vragen bepalen de duur en het aantal sessies van je traject. Om je een idee te geven is het particulier tarief: tussen +- €300 – €2.000,- exclusief btw.

Informeer zeker ook eens bij je werkgever naar mogelijkheden voor een loopbaanbudget, voor vergoeding door je werkgever.

Investeer in een gekwalificeerde en ervaren loopbaancoach die past bij jouw behoeften en doelen. Overweeg naast de kosten ook de waarde van de loopbaancoaching, wat het je dus kan opleveren.

Vergelijk diverse loopbaancoaches en kies voor iemand waarmee je een goede klik hebt, een goed gevoel en vertrouwen in de aanpak, expertise en begeleiding.

Loopbaancoaching is helaas niet meer aftrekbaar voor de belasting. Steeds vaker kunnen werknemers nogmaals wel aanspraak maken op een ontwikkel- of loopbaanbudget van hun werkgever. Informeer intern naar de mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding is een waardevol hulpmiddel voor mensen die hun professionele traject willen verbeteren, ongeacht of je aan het begin van je loopbaan staat, van carrière wilt veranderen, of behoefte hebt aan loopbaanontwikkeling.

Ondanks de talloze voordelen en bewezen resultaten die loopbaanbegeleiding biedt, bestaan er nog steeds veel misvattingen en onjuiste overtuigingen over dit onderwerp. Daarom de meest voorkomende misvattingen over loopbaanbegeleiding nog even op een rij:

Lees hier meer.

Je kunt over het algemeen binnen 2 weken al terecht voor een kennismakingsgesprek. Daarna starten we in overleg met jouw loopbaantraject, per direct of later.

1886

Droombanen gerealiseerd