Persoonlijk loopbaantraject op maat

Focus op je droombaan, haal het beste uit jezelf en je loopbaan.

Herken je dit bij jezelf?

  • Je ziet geen uitdaging meer en je doet jouw werk op routine.
  • Je weet gewoon niet welke kant je precies met jouw loopbaan op wilt.
  • Je komt niet goed uit de verf, voelt echter dat je méér kunt en te bieden hebt
  • Je hebt je baan verloren of dreigt die te verliezen.
  • Je bent je collega of manager zat en die blijft zitten.
  • Je zit in een toxische werkomgeving.
  • Je wilt verandering of iets nieuws, maar dat vind je wel spannend.
  • Je raakt steeds verder af van je ware zelf en wat je belangrijk vindt.

Dan is het tijd voor verandering!

Wat je kunt verwachten is dat…

Je bewuster bent van jouw interne richtinggevers: je drijfveren, waarden en talenten en dat je weet hoe je deze kunt vertalen naar jouw droombaan. Deze richtinggevers zijn immers de bron van duurzaam werkgeluk.

Daarnaast werk je aan duurzame gedragsverandering (i.p.v. symptoombestrijding) èn leer je een bewezen wetenschappelijke strategie toepassen, die gebaseerd is op duurzame inzetbaarheid (fit for the future). Hierdoor sta je met vertrouwen achter je loopbaankeuzes en kom je wèl goed tot je recht.

Je bent beter in staat om de volgende stap in je loopbaan ècht te maken. Binnen de organisatie (inplacement) of buiten de organisatie (outplacement).

Wie ik ben?

Ik ben Songül Kinran, Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach met 20+ jaar ervaring. Mijn expertise ligt in het begeleiden van vrouwen die een extra duwtje nodig hebben om voor hun droombaan te gaan.

Ik weet uit eigen ervaring dat je mindset, je dromen en ambities behoorlijk in de weg kan staan. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen die vergelijkbare uitdagingen kenden. Mijn missie is om hen de frustratie te besparen die ik zelf jaren geleden heb ervaren door verspilling van tijd, talent en energie.

Deze talentvolle vrouwen stonden ooit waar jij nu staat, maar werken nu met meer plezier, betekenis en trots.

Wil jij ook jouw droombaan vinden? Ik gun het je van harte. Laten we die eerste stap samen zetten.

“Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.”

Olga Bakker – Privacy Officer

In het FIT for the FUTURE compleet loopbaantraject leer je in 3 fasen en 6 stappen:

Fase 1
Stap 1: Regie op je droombaan

Waar de belemmeringen, patronen en gedachten vandaan komen, zodat je deze definitief doorbreekt, met vertrouwen in je persoonlijk leiderschap gaat staan en meer grip en invloed ervaart in je loopbaan.

Fase 2
Stap 2: Ontdek je richtinggevers

Hoe je vanuit je diepste kern verbinding maakt met je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn en voor duurzaam werkgeluk zorgen.

Fase 2
Stap 3: Ontwerp je droombaan

Hoe je je richtinggevers vertaalt naar je gewenste werksituatie en een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) maakt van je droombaan. Deze staat als een huis!

Fase 2
Stap 4: Focus op je ideale baan

Hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt

Fase 3
Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Wat ervoor nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te zetten. Je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Fase 3
Stap 6: Verover je droombaan

De laatste stap om de sprong te wagen. Je leert marktgericht solliciteren en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers. Je bent de perfecte match, waardoor je je droombaan binnen no-time waarmaakt.

Het loopbaantraject wordt op maat gesneden, waardoor elke fase ook los te verkrijgen is:

Het complete loobaantraject fungeert als menukaart, samen bepalen we in het kennismakingsgesprek wat jij nu nodig hebt. De inhoud, begeleiding, vorm en duur van het loopbaantraject wordt helemaal op maat gesneden op jouw huidige persoonlijke situatie en behoefte.

De investering voor het complete loopbaantraject is niet € 1.995,- maar nu slechts € 1.898,- excl. btw.

Voor als je het zelf betaalt. Onderzoek jouw interne loopbaan- of ontwikkelbudget. Het zakelijke tarief is o.b.v. bestaande overeenkomst of nieuwe aanvraag vanuit werkgever.

Waarom zou je moeten kiezen voor Esenzz Loopbaancoaching?

Met deze “FIT for the FUTURE” methode deel ik 20+ jaar praktijkervaring, inclusief mijn beste inzichten, methodieken en technieken. Niet alleen in loopbaan maar ook duurzame gedragsverandering. Ik heb al honderden vrouwen geholpen om meer vanuit hun hart te werken.

Ik ben enthousiast om je te begeleiden bij verwezenlijken van jouw carrièrewensen, dromen en ambities. Ontdek nu wat er mogelijk is voor jou!

Esenzz-Kickstart Koers op mijn droombaan

Wat andere deelnemers zeggen over Esenzz loopbaancoaching:

Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Antje Tilstra
Antje Tilstra
2022-12-02
Enthousiaste loopbaancoach met uitgebreid aanbod
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.
Marinka Smith
Marinka Smith
2022-08-29
Ik heb een prettig loopbaantraject bij Songul gevolgd. Zij is een heel prettig persoon. Haar coachtraject vond ik ook erg prettig. Eerst word je zelf aan het werk gezet met de digitale modules. Vervolgens bespreek je de uitkomsten en worstelingen die je tegenkomt samen. Dat heeft mij een heel aantal nieuwe inzichten gegeven. Ik heb nu goed in beeld waar mijn droombaan aan moet voldoen.
Christel Halewijn
Christel Halewijn
2022-06-24
Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke 'beren op de weg' verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.
carolina ff
carolina ff
2022-06-09
Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond. Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!
Christa Slootman
Christa Slootman
2022-06-07
De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Meest gestelde vragen over loopbaancoaching

Loopbaancoaching is de samenwerking met een professionele loopbaancoach die je helpt bij het plannen en vormgeven van je loopbaan. De loopbaancoach ondersteunt je bij het ontdekken van je doelen, je passie, kwaliteiten, talenten en interesses, en helpt je bij het nemen van belangrijke beslissingen over je loopbaan.

Lees hier meer

In de snel veranderende en veeleisende wereld van vandaag is een succesvolle en bevredigende loopbaan geen vanzelfsprekendheid. Of je nu aan het begin van je carrière staat, midden in een professionele transitie zit, of op zoek bent naar een nieuwe weg op de arbeidsmarkt, loopbaanbegeleiding kan een onschatbare hulpbron zijn. Hierin ga ik uitgebreid in op waarom loopbaanbegeleiding zo belangrijk is.

Lees hier meer.

Vrouwen in carrières: waarom gespecialiseerde loopbaanbegeleiding het verschil maakt? In de moderne arbeidswereld hebben vrouwen indrukwekkende stappen gezet om hun carrières te ontwikkelen en te bloeien. Carrièrevrouwen streven vaker naar topposities, leiderschap en succes op verschillende professionele terreinen.

Echter, ondanks hun sterke ambities en potentieel, worden ze vaak geconfronteerd met specifieke uitdagingen en obstakels die uniek zijn voor hun carrièretraject. Hier komt de kracht van specialisatie in loopbaanbegeleiding voor carrièrevrouwen naar voren.

Lees hier meer.

Loopbaancoaching is geschikt voor iedereen die zijn of haar loopbaan wil verkennen, verbeteren, veranderen of versterken. Het kan helpen bij het identificeren van doelen, het overwinnen van obstakels en het nemen van effectieve stappen om een bevredigende en succesvolle loopbaan te realiseren. Het kan in verschillende situaties nuttig zijn: als je vast zit of ontevreden bent over je huidige baan, bij een carrièreswitch, heroriëntatie, ontslag of reorganisatie, als je werkloos bent.

Lees hier meer.

Als loopbaancoach of loopbaanadviseur stel ik je vragen, prikkel en spiegel je en denk ik met je mee. Ik geloof dat alle antwoorden in jou zitten en maak daarom weinig gebruik van testen. Ik help je op een dieper level ook om je persoonlijke obstakels te overwinnen, want dit is een voorwaarde voor beweging en succes.

Samen ontwikkelen we een koersplan om je loopbaandoelen te bereiken en krijg je praktische tips en advies. Als loopbaancoach ben ik er om je te motiveren en ondersteunen terwijl je stappen zet om succes en voldoening in je loopbaan te vinden.

Lees hier meer.

Sta jij als #carrièrevrouw op een kruispunt? Deze 10 tekenen wijzen erop dat echt het tijd wordt voor een andere baan! Doe je dit niet dan doe je jezelf tekort. Hier schreef ik speciaal een blog over;

https://timension.nl/kennisbank/persoonlijke-effectiviteit/carrierevrouw/

Ja, online loopbaancoaching blijkt door de jaren heen effectief te werken, ook in mijn praktijk.

Online loopbaancoaching biedt veel voordelen: het is toegankelijker (geografisch), biedt meer flexibiliteit, gemak en tijdsbesparing (scheelt reizen).

De communicatie en interactie zijn natuurlijk anders dan bij real life coaching, maar je zult zien dat met de juiste tools en aanpak, online loopbaancoaching even waardevol en effectief is om professionele loopbaanbegeleiding te bieden.

Elk loopbaantraject bij Esenzz is op maat. Jouw specifieke behoefte en vragen bepalen de duur en het aantal sessies van je traject. Maar om je een idee te geven: denk aan ongeveer 3 tot 6 sessies in een periode van 2 tot 5 maanden.

Ik vind het belangrijk dat loopbaancoaching voor iedereen toegankelijk is. Daarom maak ik verschil tussen een zakelijk en particulier tarief.

Elk loopbaantraject is natuurlijk op maat. Jouw specifieke vragen bepalen de duur en het aantal sessies van je traject. Om je een idee te geven is het particulier tarief: tussen €300 – €1800,- inclusief btw.

Informeer zeker ook eens bij je werkgever naar mogelijkheden voor een loopbaanbudget, voor vergoeding door je werkgever.

Investeer in een gekwalificeerde en ervaren loopbaancoach die past bij jouw behoeften en doelen. Overweeg naast de kosten ook de waarde van de loopbaancoaching, wat het je dus kan opleveren.

Vergelijk diverse loopbaancoaches en kies voor iemand waarmee je een goede klik hebt, een goed gevoel en vertrouwen in de aanpak, expertise en begeleiding.

Loopbaancoaching is helaas niet meer aftrekbaar voor de belasting. Steeds vaker kunnen werknemers nogmaals wel aanspraak maken op een ontwikkel- of loopbaanbudget van hun werkgever. Informeer intern naar de mogelijkheden.

Loopbaanbegeleiding is een waardevol hulpmiddel voor mensen die hun professionele traject willen verbeteren, ongeacht of je aan het begin van je loopbaan staat, van carrière wilt veranderen, of behoefte hebt aan loopbaanontwikkeling.

Ondanks de talloze voordelen en bewezen resultaten die loopbaanbegeleiding biedt, bestaan er nog steeds veel misvattingen en onjuiste overtuigingen over dit onderwerp. Daarom de meest voorkomende misvattingen over loopbaanbegeleiding nog even op een rij:

Lees hier meer.

Je kunt over het algemeen binnen 2 weken al terecht voor een kennismakingsgesprek. Daarna starten we in overleg met jouw loopbaantraject, per direct of later.

1886

Droombanen gerealiseerd