Loopbaantraject voor carrièreswitch

Wil je een carrièreswitch maken? Ontdek je nieuwe carrièrepad!

Ben jij een gedreven carrièrevrouw die droomt van een nieuwe carrière? Wil je een switch maken die niet alleen past bij jouw kwaliteiten en vaardigheden, maar ook bij jouw levensstijl? Ontdek dan ons unieke loopbaantraject dat speciaal is ontworpen voor vrouwen zoals jij!

Esenzz is dé partner voor vrouwen die een succesvolle carrièreswitch willen maken.
Met 20+ jaren ervaring in loopbaanadvies hebben we talloze vrouwen geholpen hun passie te vinden en hun professionele doelen te bereiken.

Esenzz bij Carrièreswitch maken
Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Wanneer zou je een carrièreswitch moeten overwegen?

De meest voorkomende redenen om voor een carrièreswitch te gaan is dat je ontevreden bent over je huidige baan, je salaris of collega’s, of het verlangen hebt naar een nieuwe uitdaging of omgeving waarin je iets nieuws kan leren. Ook de balans tussen werk en het privéleven kan een belangrijke reden zijn. Wat maakt dat jij dat overweegt?

Na een carrièreswitch bereik je:

  • Meer voldoening: Ontdek een carrière die echt bij je past en waar je voldoening uithaalt.
  • Meer balans: Vind de perfecte balans tussen werk en privéleven die past bij jouw behoeften.
  • Meer groei: Laat je loopbaan groeien in een richting die jou inspireert en uitdaagt.

Esenzz helpt jou om met vertrouwen een carrièreswitch te maken, zodat je weer kunt stralen.

Hier zijn wij heel trots op:

20+

Jaren ervaring

1850+

Succesvolle loopbaantrajecten

9+

Beoordeling klanten

> 90%

Binnen 1 jaar volgende stap/baan

Onze aanpak bij een carrièreswitch

We starten met een diepgaande persoonlijke analyse van wat je tegenhoudt en jouw vaardigheden, interesses en doelen. We nemen de tijd om te begrijpen wie jij bent en waar je naartoe wilt. Op basis van jouw droombaan profiel matchen we je met kansrijke carrièremogelijkheden die passen bij jouw passie en potentieel.

Esenzz begeleidt je door het hele proces om ervoor te zorgen dat je zelfverzekerd en goed voorbereid bent voor een succesvolle carrièreswitch.

Professionele begeleiding door Songül Kinran

Als ervaren Register Loopbaancoach (RL NOLOC) en NLP Mastercoach help ik vrouwen die extra empowering nodig hebben om hun droomcarrière te bereiken. Want juist bij het maken van een carrièreswitch kun je onzeker zijn en wil je vanuit vertrouwen goede keuzes maken. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een carrière die je plezier, betekenis en een trots gevoel brengt.

Uitstekend
Gebaseerd op 17 recensies
Olga Bakker-Klaassen
Olga Bakker-Klaassen
2023-04-12
Het loopbaantraject van Songül heeft me meer gebracht dan ik had kunnen durven hopen. Niet alleen is er aandacht voor de standaard facetten zoals kwaliteiten, vaardigheden en valkuilen. Er is juist ook aandacht voor de onderliggende laag zoals mijn identiteit, mijn mindset en mijn overtuigingen. Songül brengt geduld, betrokkenheid en optimisme, tezamen met focus, structuur en soms een spiegel. Een aanrader en het meest waardevol wanneer je je echt durft open te stellen en met intrinsieke motivatie op zoek wilt gaan naar jouw droombaan.
Aniek JacobsvdHof
Aniek JacobsvdHof
2023-03-28
Loopbaancoaching volgen bij Songul zou ik echt aanraden. Ze heeft snel door waar de kern zit in een verhaal, haar benaderingswijze is kalm, to the point, met een vleugje humor. Het heeft mij in korte tijd geholpen met verwerken van een oud proces en een nieuw proces te starten!
Zehra Kozan
Zehra Kozan
2023-03-08
Dankzij de kundigheid, doortastend, professionele aanpak en hulpvaardigheid van Songul heb ik een hele andere mindset gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik weer focus heb gebracht waar ik naartoe wil en hoe ik dat kan bereiken. Songul is een erg ervaren loopbaan coach met zeker geduld en inlevingsvermogen!
Iempke van den Bongard
Iempke van den Bongard
2023-01-30
Ik kwam bij Songul met heel veel vragen en onduidelijkheid over welke kant ik op wilde met mijn loopbaan. Ik heb voor het traject bij Songul gekozen omdat ik verder wilde kijken dan waar ik goed in ben en welke baan daarbij past. Ik wilde onderzoeken wat mijn missie is en hoe mijn droombaan eruit zou zien. Het traject heeft me heel veel duidelijkheid en inzichten gegeven en heeft ervoor gezorgd dat ik weer in actie ben gekomen en inmiddels vol vertrouwen aan het solliciteren ben. Ik gun iedere vrouw die klaar is voor een volgende stap een traject bij Songul.
Antje Tilstra
Antje Tilstra
2022-12-02
Enthousiaste loopbaancoach met uitgebreid aanbod
Ewa Harmsen
Ewa Harmsen
2022-11-05
Door de modules van Songul, en de gesprekken met haar kwam ik snel tot de kern van wat bij mij past. Songul heeft een scherp oog voor je persoonlijkheid en legt goed uit wat bepaalde dingen met je doen en hoe je dat kan inzetten. Inmiddels heb ik een baan die uitstekend bij mij past.
Marinka Smith
Marinka Smith
2022-08-29
Ik heb een prettig loopbaantraject bij Songul gevolgd. Zij is een heel prettig persoon. Haar coachtraject vond ik ook erg prettig. Eerst word je zelf aan het werk gezet met de digitale modules. Vervolgens bespreek je de uitkomsten en worstelingen die je tegenkomt samen. Dat heeft mij een heel aantal nieuwe inzichten gegeven. Ik heb nu goed in beeld waar mijn droombaan aan moet voldoen.
Christel Halewijn
Christel Halewijn
2022-06-24
Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke 'beren op de weg' verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.
carolina ff
carolina ff
2022-06-09
Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond. Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!
Christa Slootman
Christa Slootman
2022-06-07
De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Inhoud loopbaantraject voor carrièreswitch, trajectduur 12-26 weken

  • Maatwerk Loopbaantraject voor carrièreswitch
  • Maatwerk persoonlijke begeleiding:
  • 1-8 persoonlijke gesprekken
  • Hulplijnen
  • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)

Maatwerk loopbaantraject voor carrièreswitch op Esenzz Academy

Bij Esenzz Loopbaancoaching ontvang je altijd maatwerk, afgestemd op jouw situatie en behoeften. Of je nu kiest voor een compleet loopbaantraject of delen ervan, wij staan klaar om je te ondersteunen bij het zetten van jouw volgende stap naar een nieuwe, betekenisvolle carrière.

Geen symptoombestrijding, maar een duurzame aanpak voor optimaal werkgeluk en duurzame inzetbaarheid.

Benut je interne loopbaanbudget

Onderzoek en benut de mogelijkheden voor vergoeding van een loopbaantraject door je huidige werkgever. Esenzz Loopbaancoaching staat klaar om je te ondersteunen bij het realiseren van jouw dromen en professionele ambities.

Gratis eerste stap naar een gelukkige en succesvolle carrière

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.