Ontdek je droombaan

Je droombaan in slechts 8 weken helder met Esenzz

Heb je je droombaan nog niet ontdekt? 

Met ‘Ontdek je droombaan ‘ werk je aan de basis voor jouw loopbaan; inzicht in je droombaan. De baan die helemaal op je lijf geschreven is, waarin je in je element of flow zit. Ik help je graag door alle persoonlijke barrières heen om bij je essentie te komen.

Om van hieruit je missie en passie te ontdekken en een ontwerp te maken van jouw droombaan. Vervolgens deze te vertalen naar jouw ideale haalbare baan op de arbeidsmarkt.

Met ‘Ontdek je droombaan ‘ wordt je focus op die ene gave baan helder. Dit helpt je om daarna zelf aan de slag te gaan. De gerichte aanpassingen door te voeren in je huidige werk of van baan te veranderen.

Blijf niet langer tobben, vraag ‘Ontdek je droombaan’ loopbaantraject vandaag nog aan!

Hoe zou het voor je zijn als met ‘Ontdek je droombaan’:

 • Je richtinggevers glashelder worden, om datgene te doen waarvoor je bestemd bent.
 • Hierdoor jouw missie, kernwaarden en drijfveren zich vanzelf openbaren.
 • Je een inspirerende blauwdruk ontwerpt van jouw droombaan
 • Deze droombaan moeiteloos vertaalt naar een voor jou meest ideale en haalbare baan op de arbeidsmarkt.
 • Je focus helder wordt en werken met passie en zingeving binnen handbereik is.
Ontdek je essentie

Doen wat je leuk vindt is de basis voor je loopbaan

Dit is allemaal mogelijk als jij nu fase 2 Loopbaantraject ‘Ontdek je droombaan’ aanschaft. Dit is dè basis voor jouw loopbaan. Daarom een belangrijk uitgangspunt en onderdeel van mijn compleet loopbaantraject.

 • Resulaat: Je ontdekt je droombaan en bepaalt je zoekrichting of focus, je vertaalt je droombaan naar die ene meest haalbare gave baan op de arbeidsmarkt.

 • Onbeperkt toegang tot fase 2 op Esenzz academy
 • Boordevol kennisoverdracht & tips (o.a. video’s)
 • Loopbaantraject speciaal voor jou op maat gemaakt
 • 3 Verdiepende werkboeken met transformerende opdrachten

Persoonlijke begeleiding

 • 3 Boost yourself sessies
 • 2 Hulplijnen
 • Onbeperkt e-coaching via mail of whatsapp (reactie binnen 24 uur)

Je doorloopt stap 2, 3 en 4 van
het complete loopbaantraject:

Fase 1
Stap 1: Regie op je droombaan

Waar de belemmeringen, patronen en gedachten vandaan komen, zodat je deze definitief doorbreekt, met vertrouwen in je persoonlijk leiderschap gaat staan en meer grip en invloed ervaart in je loopbaan.

Fase 2
Stap 2: Ontdek je richtinggevers

Hoe je vanuit je diepste kern verbinding maakt met je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn en voor duurzaam werkgeluk zorgen.

Fase 2
Stap 3: Ontwerp je droombaan

Hoe je je richtinggevers vertaalt naar je gewenste werksituatie en een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) maakt van je droombaan. Deze staat als een huis!

Fase 2
Stap 4: Focus op je ideale baan

Hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt

Fase 3
Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Wat ervoor nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te zetten. Je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Fase 3
Stap 6: Verover je droombaan

De laatste stap om de sprong te wagen. Je leert marktgericht solliciteren en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers. Je bent de perfecte match, waardoor je je droombaan binnen no-time waarmaakt.

Het loobaantraject fungeert als menukaart, samen bepalen we in het koersgesprek wat jij nu nodig hebt. De inhoud, begeleiding, vorm en duur van het loopbaantraject wordt helemaal op maat gesneden op jouw huidige persoonlijke situatie en behoefte. Mocht je aan het einde van het traject extra persoonlijke begeleiding nodig hebben, dan is dat mogelijk.

Ook in de toekomst kun je vast komen te zitten in je loopbaan. Omdat je onbeperkt toegang hebt tot de Esenzz academy, kun je ieder moment raadplegen wat jij nodig hebt of persoonlijke begeleiding aanvragen.

Grijp nu deze kans en ontdek je droombaan 

 

Weet je echt niet welke kant je op wilt? Dit is jouw kans om de sleur in je loopbaan te doorbreken. Als dit aanbod interessant voor je is, zet dan nu deze eerste stap en begin vandaag al met het ontdekken van je droombaan. Van tegenzin, worsteling en stress naar opnieuw zin en plezier in je werk. Vraag dit Basis Loopbaantraject vandaag nog aan.

1945

Droombanen ontdekt