Re-integratie spoor 1 traject

Ziek geworden? Wil je de weg naar herstel met een goed gevoel bewandelen?

Je hebt hard gewerkt, je doelen bereikt en eventueel je ambitie gevolgd. Totdat ziekte je pad kruiste. Misschien was het onverwacht, maar het dwong je tot een halt. Als carrièrevrouw voel je de uitdagingen van het balanceren tussen je gezondheid en carrière. Je bent niet alleen. Esenzz loopbaancoaching begrijpt de complexiteit van dit moment. Ik begeleid je graag bij dit proces omdat dit na ziekte een uitdaging kan zijn voor veel vrouwen.

Ben je zo’n vrouw die ziek is geworden en nu in Re-integratiespoor 1 zit? Als ervaringsdeskundige begrijp ik als geen ander wat voor unieke obstakels deze fase met zich meebrengt. Ik help je graag om deze te overwinnen, zodat je je weg naar herstel en de terugkeer naar de werkvloer met een goed gevoel kunt maken.

Esenzz bij Reintegratie spoor 1
Songul van Esenzz in gesprek met een client over haar loopbaan

Wat is een Re-integratie spoor 1 precies?

Re-integratie spoor 1 is een gestructureerd traject dat is ontworpen om jouw terugkeer naar de werkplek soepel en doelgericht te maken. Als ervaren re-integratiecoach begrijp ik de specifieke uitdagingen waarmee vrouwen worden geconfronteerd en bied professionele loopbaanbegeleiding op maat.

Esenzz loopbaancoaching gelooft in een persoonlijke aanpak. Ik werk nauw met je samen om een plan te ontwikkelen dat is volledig afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Of het nu gaat om coaching, loopbaanbegeleiding of andere ondersteunende diensten, ik ben er om jou te helpen.

Na een Re-integratie spoor 1 traject lukt het je:

 • Met een goed gevoel terug te keren in je huidige baan.
 • Om beter voor jezelf op te komen of je grenzen aan te geven
 • Om met meer vertrouwen in je omgeving te staan
 • Je loopbaan opnieuw in eigen hand te nemen en je wensen te vervullen.
 • Je te focussen op de dingen die jou energie geven.
 • Mogelijkheden te onderzoeken en goede duurzame keuzes te maken.

Lees hier de ervaring van een deelnemer:

“De begeleiding van Songul van Esenzz Loopbaancoaching heeft me geholpen mijn zelfvertrouwen terug te vinden en mijn carrière opnieuw op te bouwen.”

– Anoniem –

Wat kan ik verwachten in Re-integratie spoor 1 traject?

Esenzz biedt een gestructureerd programma om je te helpen bij elke stap. Qua inhoud, begeleiding, vorm en duur wordt het traject helemaal op maat gesneden op jouw persoonlijke situatie en behoefte. We werken samen aan een tempo dat comfortabel is voor jou.

Tijdens de persoonlijke gesprekken worden eventueel gemaakte opdrachten besproken en krijg je waardevolle adviezen, inzichten en tips. De gesprekken dienen bovendien als mindset-doorbraak sessies en zorgen voor duurzame transformatie. Hierdoor zet je gegarandeerd effectieve stappen in je herstel en voel je steeds meer ruimte voor het oppakken van je werk.

De locatie van de gesprekken is Esenzz Loopbaancoaching in De Steeg (nabij Arnhem). Op verzoek of ter afwisseling kunnen we de gesprekken ook online voeren.

Inhoud Re-integratie spoor 1 traject

Re-integratie spoor 1 traject

 • Maatwerk Re-integratie spoor 1 traject op Esenzz Academy
 • Persoonlijke begeleiding
 • 1-8 persoonlijke gesprekken
 • Hulplijnen
 • Onbeperkt E-coaching (email + whatsapp)

Kom in contact voor een Re-integratie spoor 1 traject

Krijg je een Re-integratie spoor 1 traject aangeboden? Met dit traject bied ik je de handvatten om je werk weer op een goede manier en in jouw tempo te hervatten. Inmiddels heb ik honderden vrouwen geholpen om weer met veel plezier naar hun werk te gaan. Vraag gerust een gratis kennismakingsgesprek aan en bekijk wat mogelijk is voor jou.