Realiseer je droombaan

Foto Songul Kinran van Esenzz Loopbaancoaching staand achter de laptop

Ontdek hoe je je droombaan binnen no time realiseert 

Je weet wat je wilt, je focus is helder, je wilt je droombaan realiseren. Maar hoe pak je dit aan?

Je merkt dat je het toch wel lastig vindt om jezelf te presenteren; je verhaal is niet helder. Ooit heb je wel gesolliciteerd maar er is zoveel veranderd op de arbeidsmarkt.  Hoe kom je aan tafel? Je hebt niet zo’n groot netwerk en het gevoel dat je moet concurreren met anderen die veel beter aan de eisen voldoen benauwt je.

Je wordt er niet heel vrolijk van als je hieraan denkt. Gaat het je wel lukken om die leukere baan te realiseren?  Je voelt je onzeker en hebt de neiging om dan maar te blijven zitten waar je zit.

Herken je jezelf in deze punten?

 • Jezelf presenteren vind je lastig, want dit voelt als jezelf verkopen
 • Ooit heb je je cv en linkedin profiel opgezet, maar twijfelt of je hierin goed tot je recht komt
 • Je hebt geen idee hoe je een goede sollicitatiebrief maakt
 • Het voeren van een sollicitatiegesprek vind je best spannend
 • De gedachte om uit je comfortzone te komen vind je doodeng
 • Je baalt ervan dat je één of zelfs meerdere keren afgewezen bent voor een sollicitatie
 • Maar je voelt wel dat je klaar bent met je huidige baan!

Hoe zou het voor je zijn als je vanuit verbinding leert solliciteren;

 • Door goed te onderzoeken wat er speelt in de context van de potentiële werkgever, zodat je weet wat deze precies zoekt en nodig heeft
 • Hierdoor beter kunt afstemmen en jezelf leert presenteren op een manier die goed aansluit, waardoor je impact maakt
 • Jezelf hiermee onderscheid en beter tot je recht komt mondeling, schriftelijk en digitaal
 • Je makkelijk uitgenodigd wordt en met rust en vertrouwen aan de sollicitatietafel zit.
 • Solliciteren leuk wordt en je in no time die droombaan waarmaakt.

Met de FIT FOR THE FUTURE aanpak leer je
vanuit verbinding solliciteren

Hierdoor maak je een onweerstaanbare indruk en impact op de potentiële werkgever 

De vacaturehouder of potentiële werkgever voelt dat je echt geïnteresseerd en gemotiveerd bent.

Je weet goed af te stemmen op wat daar precies speelt, kent de vraag en behoefte en weet welke ontwikkelingen en uitdagingen ze trotseren.

Dit geeft herkenning en bevestiging, waardoor je een goede indruk achterlaat, impact maakt en jezelf onderscheid van andere sollicitanten.

Die daarentegen veel meer aannames maken en vanuit de eigen wereldmodel (belevingswereld) solliciteren. Hierdoor vaak de plank misslaan.

De methode die ik inzet is gebaseerd op NLP, waarbij ‘rapport’ (uitspreken als rapoor) staat voor verbinding en uitgangspunt is voor welke communicatie dan ook. In dit geval is dat solliciteren en netwerken.

Dit is wat je krijgt met Realiseer je droombaan loopbaantraject van Esenzz:

Realiseer je droombaan

Persoonlijke begeleiding

 • Persoonlijk adviesgesprek (20 min.)
 • 2 Boost yourself sessies + 3 hulplijnen (= 1 sessie)
 • Onbeperkt e-coaching (via mail of whatsapp, reactie binnen 24 uur)

 • Onbeperkt toegang tot Esenzz academy
 • Boordevol kennisoverdracht & tips (o.a. video’s)
 • Loopbaantraject speciaal voor jou op maat gemaakt
 • 2 Praktische werkboeken met opdrachten
 • Check op CV, Linkedin, pitch en sollicitatiebrieven

 • Resultaat: Klaar voor je droombaan met impactvolle presentatie en arbeidsmarktskills

In het ‘Realiseer je droombaan’ loopbaantraject leer je stap 5 en 6 stap:

Stap 1: Regie op je droombaan

Waar de belemmeringen, patronen en gedachten vandaan komen, zodat je deze definitief doorbreekt, met vertrouwen in je persoonlijk leiderschap gaat staan en meer grip en invloed ervaart in je loopbaan.

Stap 2: Ontgrendel je essentie 

Hoe je vanuit je diepste kern verbinding maakt met je passie en missie, zodat deze voedend en leidend kunnen zijn en voor duurzaam werkgeluk zorgen.

Stap 3: Ontwerp je droombaan

Hoe je je richtinggevers vertaalt naar je gewenste werksituatie en een onweerstaanbaar blauwdruk (ontwerp) maakt van je droombaan. Deze staat als een huis!

Stap 4: Focus op je ideale baan

Hoe je deze droombaan koppelt aan ideale, realistische kansen en mogelijkheden op de arbeidsmarkt, je kansen hiervoor vergroot en je droombaan haalbaar maakt

Stap 5: Klaar voor de arbeidsmarkt

Wat ervoor nodig is om jezelf als onweerstaanbaar aanbod op de arbeidsmarkt te zetten. Je uitstekend te presenteren; mondeling, schriftelijk en digitaal, d.m.v. een pitch, CV en Linkedin.

Stap 6: Verover je droombaan

De laatste stap om de sprong te wagen. Je leert marktgericht solliciteren en komt makkelijk aan tafel bij potentiële werkgevers. Je bent de perfecte match, waardoor je je droombaan binnen no-time waarmaakt.

Het loobaantraject fungeert als menukaart, samen bepalen we in het koersgesprek wat jij nu nodig hebt. De inhoud, begeleiding, vorm en duur van het loopbaantraject wordt helemaal op maat gesneden op jouw huidige persoonlijke situatie en behoefte. Mocht je aan het einde van het traject extra persoonlijke begeleiding nodig hebben, dan is dat mogelijk.

Ook in de toekomst kun je vast komen te zitten in je loopbaan. Omdat je onbeperkt toegang hebt tot de Esenzz academy, kun je ieder moment raadplegen wat jij nodig hebt of persoonlijke begeleiding aanvragen.

Wie ik ben?

Ik ben Songül Kinran, een Register Loopbaanprofessional RL (aangesloten bij NOLOC) èn tegelijkertijd NLP Mastercoach. Met ruim 20 jaar ervaring richt ik me specifiek op de begeleiding van vrouwelijke professionals in loondienst.  

Uit praktijkervaring en eigen ervaring weet ik dat je mindset, je dromen en ambities behoorlijk in de weg kan staan. Nadat ik zelf dankzij een diepe transformatie doormaakte, was ik eindelijk vrij en ging ik door mijn persoonlijk ‘plafond’.

Sindsdien heb ik honderden vrouwen geholpen, die te kampen hadden met nagenoeg dezelfde worstelingen. Mijn missie is deze vrouwen de frustratie te besparen, die ik zelf destijds gevoeld heb als gevolg van onnodige verspilling van tijd, talent en energie.

Deze multi-getalenteerde vrouwen stonden ooit waar jij nu staat en werken nu met méér plezier en zingeving en zijn trots op hun werk.

Wil jij dit ook heel graag? Ik gun het je zo, zet die eerste stap.

Foto Songul Kinran van Esenzz Loopbaancoaching voor hulp in je loopbaan

Maak je droombaan waar met Esenzz

Wil jij weer lekker in je vel en helemaal gelukkig voelen in je loopbaan?

Met deze marktgerichte sollicitatie aanpak krijg je al mijn beste inzichten, uit meer dan 20 jaar praktijkervaring. Ik heb inmiddels honderden vrouwen geholpen om in alle vrijheid hun droombaan te veroveren en met veel plezier te werken.

Dit gun ik jou ook met heel mijn hart! Ik ben dan ook ontzettend dankbaar om je te helpen je wensen waar te maken in je loopbaan.

Zo creëren wij samen jouw eigen werkgeluk.

Deze vrouwen gingen je al voor

Christel Halewijn

16 augustus 2022

Songül heeft mij geholpen om inzicht te krijgen in wat ik wil en hoe ik dat kan bereiken. Ze heeft de spreekwoordelijke ‘beren op de weg’ verwijderd en mij geleerd hoe ik deze zelf ook kan verwijderen. De gesprekken waren positief, leerzaam en ook nog eens gezellig! Ik ga met een goed gevoel de toekomst tegemoet.

Christel Halewijn

G. Verstraete

4 augustus 2022

Met veel plezier een loopbaantraject gevolgd bij Songül, helaas waren de 4 uur die wij samen hadden wat kort. Songül geeft nuttige tips en tools, geeft goede feedback, spiegelt, stimuleert en denkt mee. Haar mooie praktijk ligt schitterend gelegen, is mooi ruim. Ik heb onze gesprekken zeer gewaardeerd, dank hiervoor.

Verstraete

Judith Buter

4 augustus 2022

Songul is een heel bevlogen, betrokken en plezierige loopbaancoach. Ze heeft veel kennis en ervaring en kan goed reflecteren. Naast dat ze me verder heeft geholpen met mijn loopbaan, ben ik ook persoonlijk gegroeid door de gesprekken met haar.

Judith Buter

T. Achterkamp

23 mei 2022

Songul helpt je orde in de chaos te brengen. Vanuit haar achtergrond en met haar jarenlange ervaring als leidinggevende en loopbaancoach in het bedrijfsleven begeleidt zij je bij al je loopbaanvragen. Songul is een warme en prettige persoonlijkheid, die je van harte verwelkomt in haar praktijk in De Steeg, met een werkelijk adembenemend uitzicht op de IJssel! Songul is staat maatwerk te leveren en jou te helpen om mogelijke belemmerende overtuigingen om te zetten in helpende gedachten en effectief gedrag. Ik heb mijn loopbaancoachtraject bij Songul als bijzonder plezierig en verrijkend ervaren.

Anoniem

Y. van Kouwen, Projectleider Schuldhulpverlening

23 mei 2022

Ik kijk met veel plezier terug op het traject. Je wordt positief gedwongen naar jezelf te kijken, je organisatie en je omgeving hierbij te betrekken om tot een volledig beeld te komen. Ik zou dit traject absoluut andere vrouwen aanbevelen. Het geeft je de ruimte, tijd en het vermogen om stil te staan bij jezelf. Echt los te zijn van het ouderschap en een vrouw te zijn die ook haar carrière op de prioriteitenlijst heeft staan. Hierin is Songul een heel prettige sparringpartner, laat je denkwijze en gedachten vanuit een andere invalshoek zien. Houdt je de spiegel voor waardoor je zelf tot heel andere conclusies kunt komen dan op voorhand verwacht!

Anoniem

Aynur Günes

16 augustus 2022

Ik heb Songül ervaren als geduldig en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen die ik nodig had. Bij Songül ben je gegarandeerd van een professionele loopbaanbegeleiding.

Aynur Günes

Lita Biesheuvel

16 augustus 2022

De afgelopen maanden heeft Songul mij begeleid tijdens een loopbaanadviestraject. Songul heeft veel (mensen-)kennis, ervaring en is enthousiast. Daardoor en door de juiste vragen te stellen, kom je snel tot de kern en kun je van daaruit verder bouwen. Dankzij de goede coaching van Songul is voor mij duidelijk welke richting ik op wil en kan.

Lita Biesheuvel

Christa Slootman

16 augustus 2022

De gesprekken met Songul zijn fijn en inspirerend. Met haar methode zet ze je aan het denken over je wensen en drijfveren. Praktische opdrachten zorgen er bovendien voor dat je klaar bent voor een eventuele volgende stap.

Christa Slootman

Carolina

16 augustus 2022

Songul heeft mij veel inzicht gegeven in wat ik wil en kan. Ze zet je stevig aan het denken. Hierdoor heb ik met veel zelfvertrouwen en inzicht in de toekomst mijn loopbaan traject bij haar afgerond.

Ik vind haar een plezierige, ervaren en heel betrokken coach!!

Carolina

Ruth Hogenkamp

4 augustus 2022

Songül is een hele vlotte, professionele, bevlogen coach die mij heeft begeleid bij een belangrijke stap in mijn loopbaan. De begeleiding heb ik ervaren als ontzettend prettig, professioneel en zorgvuldig.

Ruth Hogenkamp

Efsun Ertugrul

23 mei 2022

Ontzettend fijn geholpen in mijn zoektocht naar de volgende stap. De combinatie theorie en vervolgens de gesprekken werken goed. Je wordt echt uitgedaagd om van een afstand naar je loopbaan te kijken en vervolgens de regie hierin te nemen.

Anoniem

V. Goossens

23 mei 2022

“Songul helpt je met goede en uitgebreide oefeningen inzicht te krijgen wat je missie is, welke rollen of functies daarbij passen tot aan passende werkzaamheden en werkomgeving. Ze laat je zelf dingen ontdekken en stelt goede vragen die je echt op weg helpen. Echt een coach die heeft geleerd dat het om het leerproces van de coachee gaat en dat deze zelf inzicht krijgt om een volgende stap te zetten in zijn of haar loopbaan. Daarnaast is het een energiek en leuk persoon om in gesprek mee te zijn. Het loopbaantraject van haar heeft mij heel veel gebracht.”

Anoniem

Helena (Yvette) van den Bosch

23 juli 2021

Ik heb de coaching/training als erg prettig ervaren, dankzij de opdrachten en gesprekken is beter naar voor gekomen wat mijn doel is en heb ik meer vertrouwen gekregen dit doel te behalen. Songul heeft me goed weten te motiveren! Het is een vriendelijke enthousiaste coach!

Helena (Yvette) van den Bosch

1871

Droombanen gerealiseerd